Διαβαζοντας ολο το θεμα , μου ηρθε στο μυαλο οτι εχουμε την Παγκοσμια πρωτοτυπια ο γρηγοροτερος Ελληνας οδηγος να πληρωνει σχεδον τα παντα απο την τσεπη του!
garbis
@garbis
ΕΩΣ ,ΑΝΕΡΓΟΣ ΛΟΓΩ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ
Latest posts made by garbis
-
RE: Βωβός και οι άλλοι...
-
RE: Δελτίο Τύπου Start Line.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε με κατάλαβες... λέω ότι δεν φταίει μια λέσχη αν μου εμπιστευτεί ένα πόστο και εγώ αποφασίσω ότι σήμερα θα παίξω το βιολί μου. Αντιθέτως φταίει αν αποδεδειγμένα έχω γίνει βιρτουόζος στο παρελθον και εξακολουθεί να μου εμπιστεύεται μια υπεύθυνη θέση.Το 'πιασες?
Ερωτηση; Ο χ ενδιαμεσος ειναι της αποδοχης της λεσχης ή μελος του 'συνεργειου' του οποιου ο επικεφαλής ειναι της αποδοχης της λεσχης?
Ερωτηση; Γνωριζει η Λεσχη ολα τα μελη του συνεργειου?
Ερωτηση; Υπαρχουν επιπτωσεις , απο την λεσχη , την ΕΘΕΑ ή αλλον για τον κριτη?
Ερωτηση; Που θα μαθω αν καποιος του 'συνεργειου' σου ηταν στον/ους προηγουμενο/ους αγωνα/ες ωστε να μην με εκθεσει στον δικο μου?
Ερωτηση; Μηπως ο επικεφαλης 'καλυπτει' εντεχνως και διασυρει την καθε λεσχη με ανικανους πλην ομως 'φιλους' του?
Οταν απαντησεις στα παραπανω ερωτηματα , αναρωτησου γιατι εγραψα για κεντρικη αρχη κριτων στο αλλο θεμα.
-
RE: Rally Παλλάδιο
Περί Peugeot Junior Cup
Λυπαμαι που αλλη μια «διαμαντενια» πρωτοβουλια οπως αυτος ο θεσμος γινεται πολος αντιπαραθεσης , λασπολογιας και αποπροσανατολισμου του στοχου του.
Μονο συγχαρητηρια , εχω στην φαρετρα μου για τον κ.Λεγακη , για την δημιουργια ενος μεγαλου σχολειου , μαθησης , ηθους και γενικωτερης αγωνιστικης παιδειας.
Φερελπιδες νεοι ,
Το πρωτο μαθημα που καλειστε να βιωσετε , σε αυτον τον θεσμο , ειναι την ηττα. Ειναι το εφαλτηριο για να κατανοησετε την νικη. Χωρις αυτη (την ηττα) δεν θα καταλαβετε γιατι συμμετεχετε , γιατι προσπαθειτε , γιατι υπαρχετε σε αυτην την διαδικασια. Χωρις αυτη δεν θα χαρειτε καμμια νικη , γιατι απλα δεν θα εχετε καταλαβει πως κερδιζεται , ποια κριτηρια συμβαλλουν , δεν θα δειτε ποτε σας που φταιξατε εσεις , αλλα θα εναποθεσετε τα δικα σας προβληματα στις επιτυχιες των αλλων.
Ξεκαθαριστε τι ειναι αυτο που σας προσφερει ο Λεοντας των ελληνικων αγωνων και αξιοποιηστε το με τον καλυτερο τροπο , Ξεκαθαριστε τι ζητατε απο την εμπλοκη σας με αυτον τον θεσμο , Ξεκαθαριστε τι ζητατε απο τον ιδιο σας τον εαυτο.
Ισως ζηταω πολλα , απο νεους ανθρωπους , στην πρωτη τους επαφη απο εναν ακρως ανταγωνιστικο θεσμο , ισως παλι και οι κρατουσες συνθηκες στην κοινωνια να μην συγχωρουν τιποτε αλλο απο μια πρωτια , αλλα. Αντισταθειτε , χαρειτε , ξεχωριστε με οποιον τροπο. Οχι για να ανταμοιφτειτε με καποιο χρηματικο ποσο , αλλα με την αναγνωριση , τον σεβασμο και την ηθικη δικαιωση.
Ενας μεγαλος οδηγος , δεν τρεχει απλως πιο γρηγορα , δεν στριβει απλως πιο τεχνικα , δεν διαθετει το καλυτερο αυτοκινητο , πρεπει να διαθετει και αλλες αξιες , φαινομενικα ασχετες με το αντικειμενο των αγωνων , αλλα τοσο σημαντικες για την πορεια του σε αυτες. Μελετηστε εκτος απο τις ειδικες διαδρομες και την δικη σας διαδρομη. Μελετηστε τους κανονες και τους κανονισμους , οχι για να τους παραβειτε αλλα για να μην τους παραβειτε.
Σας εχει δοθει μια τεραστια ευκαιρια , να συμμετεχετε σε αγωνες –πραγματικους- με χαμηλο κοστος. Με υποστηριξη , με προβολη , με ολα οσα εμεις δεν ειχαμε διανοηθει στα αντιστοιχα πρωτα βηματα μας. Αφηστε στην ακρη τους εγωισμους και τα ελαχιστοσυμφεροντα , αδραξτε την ευκαιρια και θα ανταμοιφθειτε.
Φιλε Τασο ,
Εφτειαξες εναν θεσμο «διαμαντι» , προφυλαξε τον , θωρακισε τον , συνεχισε τον.
Βγαλε τον «δασκαλο» απο μεσα σου , αγκαλιασε τα παιδια σου , προετρεψε τα , μαλωσε τα με αγαπη και δικαιοσυνη και να εισαι σιγουρος οτι η τελικη ανταμοιβη θα ειναι καπου εκει.
Φιλικα
Τ.Γ. -
RE: Εσύ τι μπορείς να κάνεις για τους Ελληνικούς αγώνες ράλλυ?
Ο χρήστης DAP έγραψε:
......... Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο. .........
Κυριε Τ.Γ.
Οταν μαθαινα να γραφω εδω μεσα ενα απο τα πρωτα που μου ειπαν ειναι μιας και ειναι πολλοι οι χρηστες ,οταν απαντω σε καποιον απο αυτους να κοπιαρω το δικο του κειμενο για να καταλαβαινουμε ολοι για πιο πραγμα μιλαμε.Που υπαρχει η δυσκολια;Αν θελεις εξηγησε μου τι θες να πεις με το '.....σεβαστητε......τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ.'
Καλημερα ,
Πολυ ευχαριστως DAP και φυσικα δεν αναφερθηκα σε εσενα. Ομως γιατι πρεπει να καθομαι και να ξαναγραφω τι εχω πει προσπαθοντας να πεισω τον συνομιλητη μου οτι δεν εχω πει κατι. Γραπτα ειναι ολα και μια απλη αναγνωση θα ξεδιαλυνε τα πραγματα.
Ας το κάνω ομως εφ'οσον το επιθυμεις με τον 'παραδοσιακο τροπο' της 'σαλαμοποιησης' των κειμενων , και τον σχολιασμο τους φετα-φετα.
Φίλε Garbis τι σχέση έχει αυτό που λες μ αυτό που έκανε ο Taurus?
Ειναι η εξελιξη της συζητησης , ξεκινα απο την σελιδα ενα και διαβασε παλι.
Εκείνος έκανε μια φιλική πρόσκληση μέσω του Forum (ποιό forum δηλαδη, πεδίο μάχης εμφυλίου έχει γίνει αυτή η ενότητα), έαν κάποιοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα καθήκοντα κριτή εν ώρα αγώνα. Τι το κακό κρύβει αυτό το πράγμα???
Τιποτα το κακο. Δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι κακο. Αμφισβητησα το υπαρχον συστημα με τα συνεργεια και πιστευω οτι πρεπει να αλλαξει.
Ακόμα κ λάθος να είναι για κάποιους δεν νομίζω ότι αξίζει η πρόταση αυτή αρνητικά σχόλια κ πόσο μάλλον υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Που εκανα αρνητικα σχολια. Αν το γεγονος οτι διαφωνω με το υπαρχον συστημα διαχειρισης των κριτων , που βασιζεται αποκλειστικα και μονο σε καποιους ανθρωπους, ειναι αρνητικο σχολιο τοτε ειναι και αρνητικο σχολιο η διαφωνια του οποιουδηποτε στην δικη μου θεση. Ευτυχως ξεκαθαρισες οτι δεν τον εβρισα τον ανθρωπο γιατι αν καποιος βαριοταν να διαβασει τις προηγουμενες σελιδες θα πιστευε διαφορετικα.
'ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους'
Αγαπητέ αυτό που αναφέρεις δεν είναι δουλειά δική μου/σου/του. Τα παραδείγματα του εξωτερικού πρέπει να τα δουν οι αρχόντες που αποφασίζουν κ διατάζουν. Αυτοί θα πρέπει να δουν/παραδειγματιστουν να πάρουν ιδέες κ να εφαρμόσουν κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν το επίπεδο κ την κατάσταση κλπ.Αν διαβασεις ολο το κειμενο που ειχα γραψει και δεν εκοβες απλως ενα αποσπασμα ισως να καταλαβαινες γιατι το εγραψα.
Ωραια λοιπον , εχασα περιπου μια ωρα για να ξαναγραψω τα ιδια πραγματα φιλε DAP , kouk , kleisj ενω θα μπορουσα να γραψω κατι πιο επικοδομητικο σε αυτη η αλλη συζητηση.
Φιλικα
Τ.Γ.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Θα παρακαλουσα να σεβαστειτε εκτος απο τον χρονο μου , τουλαχιστον τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ. Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο.
Θελετε να διαβαζετε η θελετε απλως να γραφετε?
Υ.Γ. kleisj υβριστικους χαρακτηρισμους? Που αναφερεσαι? Οχι σε εμενα ελπιζω.
Ενα quote έκανα σε κάτι που έγραψες για να το σχολιάσω. Δεν καταλάβαινω γιατί εκνευρίζεσαι...? Τουλάχιστον κάπως έτσι γίνονται οι συζητήσεις σ ένα φορουμ.
Έπεσαν κάποιοι υβριστικοί χαρακτηρισμοί σε προηγούμενη σελίδα. Δεν πρόηλθαν από σένα.
Αστο , χανω τον χρονο μου μαζι σας.
-
Θα παρακαλουσα να σεβαστειτε εκτος απο τον χρονο μου , τουλαχιστον τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ. Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο.
Θελετε να διαβαζετε η θελετε απλως να γραφετε?
Υ.Γ. kleisj υβριστικους χαρακτηρισμους? Που αναφερεσαι? Οχι σε εμενα ελπιζω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα ηταν πραγματικη , συμβολη στο να βρουμε λυσεις , ακομα και να μας μετεφραζε καποιος που εχει τον χρονο και το κεφι τι συμβαινει στην Γαλλια , στην Ιταλια , στην Αγγλια , ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους.
Σε παρακαλώ, μην συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα... Δεν έχει καμία σχέση η θέση των αγώνων στην Ελληνική κοινωνία με τη θέση των αγώνων στο κοινωνικό σύνολο της Ιταλίας, Γαλλίας, Αγγλίας. Εδώ δυστυχώς είναι περιθώριο...
Δεν συγκρινω. Εγραψα **'ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους' **
Γνωριζω οτι η εφαρμογη στα Ελληνικα πρωτυπα θα ειναι διαφορετικη . Τα προβληματα , οσο διαφορετικα και να ειναι σε αυτες τις χωρες εχουν -τουλαχιστον πρεπει να εχουν - καποια κοινα σημεια. Μπορουμε να τα προσδιορισουμε? Μπορουμε να γινουμε σοφοτεροι απο τις εμπειριες και τα προβληματα των αλλων η θα επιδιωξουμε να γινουμε Χ.Κολομβοι? Η Αμερικη συμφωνα με 'εγκυρες πληροφοριες' εχει ηδη ανακαλυφθει!
Τ.Γ.
-
Φιλε taurus,
Μην περιμενεις προτάσεις εδω μέσα. Και να κατατεθουν θα ειναι αποσπασματικες , χωρις κεντρικο σχεδιασμο , χωρις αρχη - μεση και τελος.
Οι Ελληνικοι αγωνες , ειναι ενα συνολο δραστηριοτητων και ο στρατηγικος σχεδιασμος πρεπει να περιλαμβανει τα παντα και να τα συντονιζει μεταξυ τους με γνωμονα τον κεντρικο στοχο.
Οσο και να φτειαξεις εσυ ή εγω ενα συνεργειο δεν λυνει κανενα ουσιαστικο προβλημα. Το να σχεδιασει η οποια αρχη του σπορ μια σειρα εκδηλωσεων , με σωστη προετοιμασια , προβολη και γιατι οχι και ανταμοιβη (οχι απαραιτητα οικονομικη) , να το ενταξει σε μια Πανελλαδικη καμπανια , να συνεργαστει με τις λεσχες , κοκ. ισως και να αποδωσει. Φυσικα εννοειται οτι θα πρεπει να αναλυσει -ενα ερωτηματολογιο στους 150 δεν θα ηταν κακη ιδεα - γιατι απετυχε τον Φεβρουαριο.
Μην παρασυρομαστε απο τον αυθορμητισμο μας και πιστευουμε οτι θα λυσουμε τα προβληματα του σπορ γραφοντας εδω μεσα. Ιδεες μπορει να 'πεφτουνε' και να εισαι σιγουρος οτι μεταφερονται , αλλα αυτες ειναι ελαχιστες μπροστα στο συνολο των 'ακαιρων' που κατα καιρους εχουν γραφτει εδω , η λεγονται σε πηγαδακια μικρα και μεγαλα.
Θα ηταν πραγματικη , συμβολη στο να βρουμε λυσεις , ακομα και να μας μετεφραζε καποιος που εχει τον χρονο και το κεφι τι συμβαινει στην Γαλλια , στην Ιταλια , στην Αγγλια , ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους.
Φιλικα
Τ.Γ.
-
RE: Rally Παλλάδιο
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που δεν άκουσα και έχει σημασία για την επόμενη χρονιά είναι:Αρεσε το μικτό ?
Δούλεψε ?
Ηταν πρόβλημα η αλλαγή του setup των αυτοκινήτων ?
Αλλα προβλήματα ?
Να ξαναγίνει ?Σχεδιαστικα μου αρεσε. (Πιστευω οτι υπαρχουν αντιστοιχοι αγωνες σε Κορινθια -Λαμια-Χαλκιδικη με περισσοτερο οδηγικο ενδιαφερον)
Εκτελεστικα υπηρξαν αρκετες παραλειψεις.
Η αλλαγη δεν ειναι προβλημα , το προβλημα ειναι στην τσεπη (αλλα ειπαμε οποιος εχει χρηματα....)
Τρία , Προβολη-Προβολη και Προβολη
Να ξαναγινει σωστα. (Προτεινω με rotation στις προαναφερομενες περιοχες) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Επειδη ανηκω σε αυτους που τους αρεσε η (αποτυχημενη) ιδεα του ταυρου,θα ηθελα να μας πεις τη δικη σου προταση για να ερθουν νεοι κριτες.
Ισως να ειναι πραγματι καλη και εφαρμοσιμη.Απο το αποτελεσμα (0), θεωρω οτι ουτε εσυ ανταποκριθηκες . Μηπως να μας πεις το γιατι ωστε να βελτιωσουμε την προσπαθεια του φιλου μας ή να διερευνησουμε τι φταιει?
Αν διαβαζες λιγο πιο κατω απο τη δικη σου πρωτη καταχωρηση θα εβρισκες και τη δικη μου και ετσι αυτη η αντιπαραθεση θα ηταν περιττη.
Το 'μου αρεσει' με το 'συμμετεχω' εχει καποια αποσταση. Οσο το 0 και το 1. Γιατι εγω διαβασα οτι η ανταποκριση ηταν 0 και οχι 1 , εκτος και αν το 0=1 επομενως η μοναδα ειναι και αυτη ενα μηδενικο οποτε απλα δεν υπαρχουμε σαν συνολο γιατι απαρτιζομαστε απο πολλα μηδεν. Σε ζαλισα? Δεν πειραζει , να δεις ποσο εχουν ζαλιστει αλλοι ανθρωποι για να φτειαξουν τα 'αφτειαχτα' !
Επαναλαμβανω , δεν αμφισβητω την καλη διαθεση ολων σας . Δεν ειναι ομως σωστος ο τροπος και αμφιβαλλω αν εδω μεσα θα βγει αποτελεσμα .
Φιλικα
Τ.Γ.