-
Διάβασε κανείς το δελτίο τύπου της Start Line?
Δεν βλέπω τίποτα σχόλια και αυτό συμβαίνει πάντα όταν πρέπει να πούμε κανένα καλό λόγο, ή κανένα συγνώμη, ή κανένα ευχαριστώ, ή κανένα μπράβο. Όλοι (99.9%) στη λούφα...
Άμα είναι για πισόπλατες, ρουφιανιές, μικροπολιτική, εξυπνάδες του κ...ου, και γενικότερα ΜΑ.....ΕΣ όλοι μέσα.
Τελικά, λίαν επιεικώς, είσαστε πολύ κακοί άνθρωποι...Speedy
-
Δεν βλέπω τίποτα σχόλια και αυτό συμβαίνει πάντα όταν πρέπει να πούμε κανένα καλό λόγο, ή κανένα συγνώμη, ή κανένα ευχαριστώ, ή κανένα μπράβο. Όλοι (99.9%) στη λούφα...
Άμα είναι για πισόπλατες, ρουφιανιές, μικροπολιτική, εξυπνάδες του κ...ου, και γενικότερα ΜΑ.....ΕΣ όλοι μέσα.
-
-
Tωρα το κατάλαβες εσυ αγορακι μου; Καινουργιος είσε;
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Tωρα το κατάλαβες εσυ αγορακι μου; Καινουργιος είσε;Ναι ολοκαίνουργιος... μυρίζω καινουργίλα... 'αγορακι μου'
-
Ψαρουκλα
-
Ο χρήστης ΓνωστόςΆγνωστος έγραψε:
Ψαρουκλα- 1.0000.000
Speedy
-
Όσα δεν διαβάσατε στο Δ.Τ. της Start Line
- Καταναλώθηκαν 1254 λίτρα καφές
- 128 τυρόπιττες με σφολιάτα
- 355 σουβλάκια με καλαμάκι και 122 με πιτα και απ'όλα
- 120 λίτρα Coca Cola και 72 κουτάκια μπύρας
- Χρησιμοποιήθηκαν 4 πάκα χαρτί Α4 εκ των οποίων οι 472 σελίδες για να ζωγραφίζουν σχεδιάκια και καραγκιοζάκια και να κρατάνε σημειώσεις
- 2 δίκιλα λευκής μπογιάς για το βάψιμο της ράμπας (ένα για την εκκίνηση και ένα για τον τερματισμό)
- 3 ζευγάρια παπούτσια (ένα γυναικείο νο 36,5 και δύο αντρικά 43 και 47 -άτιμο βάψιμο)
- Μισό κιλό παρθένο ελαιόλαδο για το καντήλι του Αγ.Κωνσταντίνου (μεγάλη η Χάρη Του)
- Ένα σωληνάριο μαντέκα για το μουστάκι του Δ.Χιωτίδη
Τα παραπάνω δεν έχουν διασταυρωθεί επίσημα αλλά ένας έλεγχος τιμολογίων μπορεί να πιστοποιήσει τις καταναλώσεις.
-
Σταματήστε να γκρινιάζετε με το τι δεν κάνουν οι άλλοι, όποιοι και να είναι αυτοί, και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε ο καθένας από το μέρος του.
Αυτο πρεπει να το ειχε γραψει καποιος γνωστος σου σε αλλο θεμα,αν θυμαμαι καλα,Σπιντι.
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
32. Ένα σωληνάριο μαντέκα για το μουστάκι του Δ.ΧιωτίδηΔεν έχει πια μουστάκι ο Δ. Χιωτίδης...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- Ένα σωληνάριο μαντέκα για το μουστάκι του Δ.Χιωτίδη
Δεν έχει πια μουστάκι ο Δ. Χιωτίδης...
Μήπως υπάρχουν και άλλες ανακρίβειες στο Δ.Τ. τότε? Θα βάλω τον Φανερό Πράκτωρ Λου-μου να το ψάξει!
-
Παρεπιπτόντως (και για να σοβαρευτούμε λίγο), επειδή μου αρέσει να διαβάζω (και να γράφω) ξεκάθαρα πράγματα, θα θέσω και εδώ την ερώτηση:
Υπάρχει κάποιο έγγραφο, ανακοίνωση, μέιλ, οτιδήποτε που να ανακοινώνει τα λάθη που έγιναν σε θέματα ασφαλειας στο Παλλάδιο? Έχω δει μόνο κάποια ανακοίνωση από πλευράς ΣΟΑΑ, που δε διευκρινίζει τπτ και αυτό ήταν.
Δεν πάω να το παίξω έξυπνος, ούτε να δικαιολογήσω κανέναν, απλά θέλω (και έχω δικαίωμα) να μάθω ποια ήταν αυτά τα περιβόητα μέτρα που δεν ακολουθήθηκαν. Αλλιώς οι γενικότητες δεν με πείθουν. Και δεν μιλάω για μεμονωμένα περιστατικά του στυλ 'ο τάδε κριτής τον έπαιζε', αλλά για τη γενική εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας...
Περιμένω...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Σταματήστε να γκρινιάζετε με το τι δεν κάνουν οι άλλοι, όποιοι και να είναι αυτοί, και κάντε ότι καλύτερο μπορείτε ο καθένας από το μέρος του.
Αυτο πρεπει να το ειχε γραψει καποιος γνωστος σου σε αλλο θεμα,αν θυμαμαι καλα,Σπιντι.
Καλά θυμάσαι.... και μακάρι να το θυμόντουσαν όλοι γιατί όπως γράφω πιο πάνω για γκρίνια όλοι πρώτοι για κανένα μπράβο κλπ. όλοι λούφα.
Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
'ο τάδε κριτής τον έπαιζε', αλλά για τη γενική εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας...Περιμένω...
Ο ταδε κριτης εκανε αυτο ακριβως που λες, στο εγραψα και σε αλλο τοπικ και συγκεκριμενα αυτη δεν ειναι γενικη αλλα ειδικη ΜΗ εφαρμογη των μετρων ασφαλειας.
-
Μα αυτό λέω και εγώ. Δε φταίει η λέσχη αν ο τάδε κριτής αποφάσισε να , αλλά φταίει αν αποδεδειγμένα ο άνθρωπος αυτός έχει ροπή προς την και τον έβαλε σε υπεύθυνο πόστο.
Εγώ για γενική εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας λεω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μα αυτό λέω και εγώ. Δε φταίει η λέσχη αν ο τάδε κριτής αποφάσισε να , αλλά φταίει αν αποδεδειγμένα ο άνθρωπος αυτός έχει ροπή προς την και τον έβαλε σε υπεύθυνο πόστο.Εγώ για γενική εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας λεω...
πλακα κανεις?
Τι δεν φταιει η λεσχη?
Αφου η λεσχη εβαλε τον κριτη!
Σου λεω οτι εχω φωτογραφια του, αρα δεν ειναι αποδεδειγμενα μ@λ@κ@ς? -
Δε με κατάλαβες... λέω ότι δεν φταίει μια λέσχη αν μου εμπιστευτεί ένα πόστο και εγώ αποφασίσω ότι σήμερα θα παίξω το βιολί μου. Αντιθέτως φταίει αν αποδεδειγμένα έχω γίνει βιρτουόζος στο παρελθον και εξακολουθεί να μου εμπιστεύεται μια υπεύθυνη θέση.
Το 'πιασες?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε με κατάλαβες... λέω ότι δεν φταίει μια λέσχη αν μου εμπιστευτεί ένα πόστο και εγώ αποφασίσω ότι σήμερα θα παίξω το βιολί μου. Αντιθέτως φταίει αν αποδεδειγμένα έχω γίνει βιρτουόζος στο παρελθον και εξακολουθεί να μου εμπιστεύεται μια υπεύθυνη θέση.Το 'πιασες?
Ερωτηση; Ο χ ενδιαμεσος ειναι της αποδοχης της λεσχης ή μελος του 'συνεργειου' του οποιου ο επικεφαλής ειναι της αποδοχης της λεσχης?
Ερωτηση; Γνωριζει η Λεσχη ολα τα μελη του συνεργειου?
Ερωτηση; Υπαρχουν επιπτωσεις , απο την λεσχη , την ΕΘΕΑ ή αλλον για τον κριτη?
Ερωτηση; Που θα μαθω αν καποιος του 'συνεργειου' σου ηταν στον/ους προηγουμενο/ους αγωνα/ες ωστε να μην με εκθεσει στον δικο μου?
Ερωτηση; Μηπως ο επικεφαλης 'καλυπτει' εντεχνως και διασυρει την καθε λεσχη με ανικανους πλην ομως 'φιλους' του?
Οταν απαντησεις στα παραπανω ερωτηματα , αναρωτησου γιατι εγραψα για κεντρικη αρχη κριτων στο αλλο θεμα.
-
Δεν βλέπω τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα μας, αλλά τεσπα...
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Ερωτηση; Ο χ ενδιαμεσος ειναι της αποδοχης της λεσχης ή μελος του 'συνεργειου' του οποιου ο επικεφαλής ειναι της αποδοχης της λεσχης?Ερωτηση; Γνωριζει η Λεσχη ολα τα μελη του συνεργειου?
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν μια λέσχη να ξέρει ΟΟΟΛΟΥΣ τους ενδιάμεσους και τους φύλακες που απαρτίζουν τον αγώνα της ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία, αν διαπιστωθεί ότι κάποιος δεν έκανε καλά τη δουλειά του, απλά δεν ξαναπάει σε αγώνα (και δεν έχει σημασία αν αυτό το αποφασίζει η λέσχη ή ο 'μαγαζάτορας', όπως επιμένεις και προτιμάς να χαρακτηρίζεις τους υπεύθυνους ασφαλείας)
Ερωτηση; Υπαρχουν επιπτωσεις , απο την λεσχη , την ΕΘΕΑ ή αλλον για τον κριτη?
Και βέβαια έχουν υπάρξει επιπτώσεις.
Ερωτηση; Που θα μαθω αν καποιος του 'συνεργειου' σου ηταν στον/ους προηγουμενο/ους αγωνα/ες ωστε να μην με εκθεσει στον δικο μου?
Δυστυχώς δεν μπορείς πάντα. Ο λόγος? Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει παρατηρητής ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ κριτή, φύλακα και ενδιάμεσο, ενός ολόκληρου αγώνα. Οποτε μπορεί κάποιος να είναι λουφαδόρος, αλλά να μην το έχει πάρει χαμπάρι κανείς, είτε γιατί δεν έχει καθόλου θεατές στο πόστο του, είτε γιατί δεν έγινε κάποιο συμβάν μπροστά του και να χρειαστεί να επέμβει, ώστε να αποδειχτεί κατά πόσο είναι σωστός στη δουλειά του ή ήταν προετοιμασμένος γι' αυτό.
Είναι κάτι αντίστοιχο με την εργασία σου φίλε μου, όπου εσύ μπορεί να λουφάρεις και όλοι οι άλλοι (συμπεριλαμβανομένου του αφεντικού σου) να νομίζουν ότι δουλεύεις. Μέχρι να αποδειχτεί το αντίθετο.Κατάλαβες λοιπόν γιατί δεν είναι εφικτό αυτό που λες περί κεντρικής αρχής κριτών? Επειδή πρακτικά είναι αδύνατον να γνωρίζει κάποιος τι κάνει κάθε ένας πάνω στο βουνό, ανά πάσα στιγμή. Εκτός αν βάλεις παρατηρητές σε κάθε σημείο. Αυτούς όμως ποιος θα τους ελέγξει?
Ερωτηση; Μηπως ο επικεφαλης 'καλυπτει' εντεχνως και διασυρει την καθε λεσχη με ανικανους πλην ομως 'φιλους' του?
ΔΞ-ΔΑ... Ξέρω μόνο τι κάνω εγώ... Για το τι κάνουν οι άλλοι, να ρωτησεις τους άλλους.
Τώρα μπορούμε να επανέλθουμε στο θέμα μας?
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Τώρα μπορούμε να επανέλθουμε στο θέμα μας?
Ποιο θεμα?
Το να εξηγησουμε γιατι ειμαστε πολυ κακοι ανθρωποι?Υγ.Χρονια Πολλα στους Νικους και στους Κουκους!
-
Το topic αυτό το άνοιξα πριν αρκετές ημέρες και ακόμη να δω τα αυτονόητα....
Speedy
Δελτίο Τύπου Start Line.