Ο χρήστης DAP έγραψε:
......... Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο. .........
Κυριε Τ.Γ.
Οταν μαθαινα να γραφω εδω μεσα ενα απο τα πρωτα που μου ειπαν ειναι μιας και ειναι πολλοι οι χρηστες ,οταν απαντω σε καποιον απο αυτους να κοπιαρω το δικο του κειμενο για να καταλαβαινουμε ολοι για πιο πραγμα μιλαμε.Που υπαρχει η δυσκολια;
Αν θελεις εξηγησε μου τι θες να πεις με το '.....σεβαστητε......τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ.'
Καλημερα ,
Πολυ ευχαριστως DAP και φυσικα δεν αναφερθηκα σε εσενα. Ομως γιατι πρεπει να καθομαι και να ξαναγραφω τι εχω πει προσπαθοντας να πεισω τον συνομιλητη μου οτι δεν εχω πει κατι. Γραπτα ειναι ολα και μια απλη αναγνωση θα ξεδιαλυνε τα πραγματα.
Ας το κάνω ομως εφ'οσον το επιθυμεις με τον 'παραδοσιακο τροπο' της 'σαλαμοποιησης' των κειμενων , και τον σχολιασμο τους φετα-φετα.
Φίλε Garbis τι σχέση έχει αυτό που λες μ αυτό που έκανε ο Taurus?
Ειναι η εξελιξη της συζητησης , ξεκινα απο την σελιδα ενα και διαβασε παλι.
Εκείνος έκανε μια φιλική πρόσκληση μέσω του Forum (ποιό forum δηλαδη, πεδίο μάχης εμφυλίου έχει γίνει αυτή η ενότητα), έαν κάποιοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα καθήκοντα κριτή εν ώρα αγώνα. Τι το κακό κρύβει αυτό το πράγμα???
Τιποτα το κακο. Δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι κακο. Αμφισβητησα το υπαρχον συστημα με τα συνεργεια και πιστευω οτι πρεπει να αλλαξει.
Ακόμα κ λάθος να είναι για κάποιους δεν νομίζω ότι αξίζει η πρόταση αυτή αρνητικά σχόλια κ πόσο μάλλον υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Που εκανα αρνητικα σχολια. Αν το γεγονος οτι διαφωνω με το υπαρχον συστημα διαχειρισης των κριτων , που βασιζεται αποκλειστικα και μονο σε καποιους ανθρωπους, ειναι αρνητικο σχολιο τοτε ειναι και αρνητικο σχολιο η διαφωνια του οποιουδηποτε στην δικη μου θεση. Ευτυχως ξεκαθαρισες οτι δεν τον εβρισα τον ανθρωπο γιατι αν καποιος βαριοταν να διαβασει τις προηγουμενες σελιδες θα πιστευε διαφορετικα.
'ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους'
Αγαπητέ αυτό που αναφέρεις δεν είναι δουλειά δική μου/σου/του. Τα παραδείγματα του εξωτερικού πρέπει να τα δουν οι αρχόντες που αποφασίζουν κ διατάζουν. Αυτοί θα πρέπει να δουν/παραδειγματιστουν να πάρουν ιδέες κ να εφαρμόσουν κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν το επίπεδο κ την κατάσταση κλπ.
Αν διαβασεις ολο το κειμενο που ειχα γραψει και δεν εκοβες απλως ενα αποσπασμα ισως να καταλαβαινες γιατι το εγραψα.
Ωραια λοιπον , εχασα περιπου μια ωρα για να ξαναγραψω τα ιδια πραγματα φιλε DAP , kouk , kleisj ενω θα μπορουσα να γραψω κατι πιο επικοδομητικο σε αυτη η αλλη συζητηση.
Φιλικα
Τ.Γ.