-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Θα ηταν πραγματικη , συμβολη στο να βρουμε λυσεις , ακομα και να μας μετεφραζε καποιος που εχει τον χρονο και το κεφι τι συμβαινει στην Γαλλια , στην Ιταλια , στην Αγγλια , ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους.
Σε παρακαλώ, μην συγκρίνεις τελείως ανόμοια πράγματα... Δεν έχει καμία σχέση η θέση των αγώνων στην Ελληνική κοινωνία με τη θέση των αγώνων στο κοινωνικό σύνολο της Ιταλίας, Γαλλίας, Αγγλίας. Εδώ δυστυχώς είναι περιθώριο...
Δεν συγκρινω. Εγραψα **'ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους' **
Γνωριζω οτι η εφαρμογη στα Ελληνικα πρωτυπα θα ειναι διαφορετικη . Τα προβληματα , οσο διαφορετικα και να ειναι σε αυτες τις χωρες εχουν -τουλαχιστον πρεπει να εχουν - καποια κοινα σημεια. Μπορουμε να τα προσδιορισουμε? Μπορουμε να γινουμε σοφοτεροι απο τις εμπειριες και τα προβληματα των αλλων η θα επιδιωξουμε να γινουμε Χ.Κολομβοι? Η Αμερικη συμφωνα με 'εγκυρες πληροφοριες' εχει ηδη ανακαλυφθει!
Τ.Γ.
-
Φίλε Garbis τι σχέση έχει αυτό που λες μ αυτό που έκανε ο Taurus?
Εκείνος έκανε μια φιλική πρόσκληση μέσω του Forum (ποιό forum δηλαδη, πεδίο μάχης εμφυλίου έχει γίνει αυτή η ενότητα), έαν κάποιοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα καθήκοντα κριτή εν ώρα αγώνα. Τι το κακό κρύβει αυτό το πράγμα??? Ακόμα κ λάθος να είναι για κάποιους δεν νομίζω ότι αξίζει η πρόταση αυτή αρνητικά σχόλια κ πόσο μάλλον υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Δηλαδή όλα στραβά κ ανάποδα πρέπει να τα βλέπουμε? Νομίζω οτι αυτές τις προσπάθειες που γίνονται κ με καλή καρδιά πρέπει να τις καλωσορίζουμε αντί να τις φτύνουμε κ να τις καταδικάζουμε.
''ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους'
Αγαπητέ αυτό που αναφέρεις δεν είναι δουλειά δική μου/σου/του. Τα παραδείγματα του εξωτερικού πρέπει να τα δουν οι αρχόντες που αποφασίζουν κ διατάζουν. Αυτοί θα πρέπει να δουν/παραδειγματιστουν να πάρουν ιδέες κ να εφαρμόσουν κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν το επίπεδο κ την κατάσταση κλπ. -
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Φιλε taurus,
............................................................................................................................................................................................
Οσο και να φτειαξεις εσυ ή εγω ενα συνεργειο δεν λυνει κανενα ουσιαστικο προβλημα. Το να σχεδιασει η οποια αρχη του σπορ μια σειρα εκδηλωσεων , με σωστη προετοιμασια , προβολη και γιατι οχι και ανταμοιβη (οχι απαραιτητα οικονομικη) , να το ενταξει σε μια Πανελλαδικη καμπανια , να συνεργαστει με τις λεσχες , κοκ. ισως και να αποδωσει. Φυσικα εννοειται οτι θα πρεπει να αναλυσει -ενα ερωτηματολογιο στους 150 δεν θα ηταν κακη ιδεα - γιατι απετυχε τον Φεβρουαριο.
.........................................................................................................................................................................................................
Θα ηταν πραγματικη , συμβολη στο να βρουμε λυσεις , ακομα και να μας μετεφραζε καποιος που εχει τον χρονο και το κεφι τι συμβαινει στην Γαλλια , στην Ιταλια , στην Αγγλια , ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους.Φιλικα
Τ.Γ.
Να μια νεα προταση.
Αν και καπως γενικολογη θελει χρονο για να υλοποιηθει αλλα δειχνει οτι και σενα σε ενδιαφερει το προβλημα των κριτων.
Απεναντι σε αυτη τη προταση ο Ταυρος ειπε 'Ελα δες και αν σ'αρεσει ελα μαζι μας.'
Εσυ αμφισβητησες αυτη τη μεθοδο και το αποτελεσμα σε δικαιωσε,εγω την επικροτησα και αν επαναληφθει θα ξαναχειροκροτησω μιας και κριτης να γινω τωρα,αποκλειεται.
ΟΚ λοιπον παμε παρακατω. -
Θα παρακαλουσα να σεβαστειτε εκτος απο τον χρονο μου , τουλαχιστον τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ. Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο.
Θελετε να διαβαζετε η θελετε απλως να γραφετε?
Υ.Γ. kleisj υβριστικους χαρακτηρισμους? Που αναφερεσαι? Οχι σε εμενα ελπιζω.
-
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Θα παρακαλουσα να σεβαστειτε εκτος απο τον χρονο μου , τουλαχιστον τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ. Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο.Θελετε να διαβαζετε η θελετε απλως να γραφετε?
Ενα quote έκανα σε κάτι που έγραψες για να το σχολιάσω. Δεν καταλάβαινω γιατί εκνευρίζεσαι...? Τουλάχιστον κάπως έτσι γίνονται οι συζητήσεις σ ένα φορουμ.
Έπεσαν κάποιοι υβριστικοί χαρακτηρισμοί σε προηγούμενη σελίδα. Δεν πρόηλθαν από σένα.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Θα παρακαλουσα να σεβαστειτε εκτος απο τον χρονο μου , τουλαχιστον τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ. Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο.
Θελετε να διαβαζετε η θελετε απλως να γραφετε?
Ενα quote έκανα σε κάτι που έγραψες για να το σχολιάσω. Δεν καταλάβαινω γιατί εκνευρίζεσαι...? Τουλάχιστον κάπως έτσι γίνονται οι συζητήσεις σ ένα φορουμ.
Έπεσαν κάποιοι υβριστικοί χαρακτηρισμοί σε προηγούμενη σελίδα. Δεν πρόηλθαν από σένα.
Αστο , χανω τον χρονο μου μαζι σας.
-
Σοβαρολογείς Garbis?
Χάνεις τον χρόνο σου ανταλλάσσοντας απόψεις σε αυτό το Φόρουμ?
-
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
......... Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο. .........Κυριε Τ.Γ.
Οταν μαθαινα να γραφω εδω μεσα ενα απο τα πρωτα που μου ειπαν ειναι μιας και ειναι πολλοι οι χρηστες ,οταν απαντω σε καποιον απο αυτους να κοπιαρω το δικο του κειμενο για να καταλαβαινουμε ολοι για πιο πραγμα μιλαμε.Που υπαρχει η δυσκολια;Αν θελεις εξηγησε μου τι θες να πεις με το '.....σεβαστητε......τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ.'
-
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Αστο , χανω τον χρονο μου μαζι σας.
Μ αρέσει που μίλησες για σεβασμό...!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Οπως? Οπως εγραψα κι ισως οπως γραφω παρακατω. Παντως οχι με βρισιδια και τσακωμους.
Κι αν εχεις την περιεργεια για το τι αλλαξε στον αιωνια τσακωμενο Πλατη, θα σου εξηγησω. Εκλεισα το κεφαλαιο 'κοντρα,εξουσιες και αλλες μ-----ες' και ανοιξα το κεφαλαιο 'ΚΕΦΙ', κι απο δω και περα (λιγα μου μενουν) θα δουλευω μ αυτο οδηγο....Αυτό είναι κύριε Χρήστο?Η μήπως αποφασίσατε την πλευρά με την οποία θέλετε να συνεχίσετε το αγωνιστικό σας υπόλοιπο, καθότι αυτό βολεύει τον τελευταίο καιρό?Και ενδείξεις υπάρχουν...!
Απο την αλλη εκτιμω κι αγαπω σαν φιλο τον Δ.Μιχελακακη, ομως δεν θελω ουτε να με παρομοιαζουν μ αυτον, ουτε να τον μειωνουν.....
Τι σχέση εχει ο 'Θείος' και ποσο τον εκτιμάτε, κανεις δεν ρώτησε.Η αναφορά εγινε για την μέθοδο που ακολουθεί, θέλοντας να τα έχει με ολους καλά.Και απο οτι φαίνεται στα γραπτά σας πιο πάνω, δεν διαφέρει και πολύ αυτή η μέθοδος. Δεν νομίζω λοιπόν οτι μειώνετε(ή κανενας τον μειώνει), εκτός αν εσεις το ζητάτε ή ζητάτε συμμαχο.
Βασιλη μου
Ενδειξεις δεν φθανουν για να κατηγορηθει ενας εγκληματιας. Ποσο μαλλον ενας χομπιστας. Απλα βαρεθηκα τον ανουσιο τσακωμο με τον μπαμπα σου, τον 'θειο' μας η και τον εκαστοτε Προεδρο η Προεδρευοντα.Με κουρασε η τριακονταετης λιτοτητα ρε φιλε, αλλα δεν μπορω ν αποχωριστω το σπορ. Ειναι κοματι της ζωης μου.
Οπως κοματι της ζωης μου πια (και πολυ σημαντικο) ειναι η σχεση 30 χρονων με τους ιδιους ανθρωπους που σου γραφω πιο πανω, μια σχεση που τα ειχε ολα, κοντρα, αγκαλιες, χαρες, λυπες και που πια δεν αντεχω (και δεν εχω λογο) να δηλητηριαζω.
Συνεπως μην ψαχνεις να βρεις ενδειξεις. Απλα ο καθε ανθρωπος πλησιαζοντας να χασει αυτα π αγαπαει, τα εκτιμαει ολο και περισσοτερο. Δεν σε κακιζω που η ηλικια σου,φυσιολογικα, δεν σ αφηνει να καταλαβεις...
Αν οι συμμετεχοντες σ αυτον τον χωρο, ηταν -πλην εξαιρεσων- λιγο πιο καλοπροαιρετοι, θα μπορουσα να σου γραψω συναισθηματα κι απο καρδιας λογια, να μπεις στο πετσι του ζωντανου 'γερου' που το βραδυ βριζεται με τον γεροπαραξενο APR, και το αλλο πρωι-πισω απο το τιμονι του 0- τον βλεπει πλαι στο δρομο στον Κουβαρα να παρακολουθει αγωνα κι αναφωνει 'να κιο Χρισταρας' , και χαιρεταει ολο χαρα που ειμαστε ακομα ολοι εδω...
Ειναι πολλα τα χρονια Βασιληηηη... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
......... Μην μου επαναλαμβανετε πραγματα που εχω ηδη γραψει. Κατανταει εκνευριστικο. .........
Κυριε Τ.Γ.
Οταν μαθαινα να γραφω εδω μεσα ενα απο τα πρωτα που μου ειπαν ειναι μιας και ειναι πολλοι οι χρηστες ,οταν απαντω σε καποιον απο αυτους να κοπιαρω το δικο του κειμενο για να καταλαβαινουμε ολοι για πιο πραγμα μιλαμε.Που υπαρχει η δυσκολια;Αν θελεις εξηγησε μου τι θες να πεις με το '.....σεβαστητε......τον κοπο που καταβαλω για να γραψω μερικα πραγματα εδω μεσα ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ.'
Καλημερα ,
Πολυ ευχαριστως DAP και φυσικα δεν αναφερθηκα σε εσενα. Ομως γιατι πρεπει να καθομαι και να ξαναγραφω τι εχω πει προσπαθοντας να πεισω τον συνομιλητη μου οτι δεν εχω πει κατι. Γραπτα ειναι ολα και μια απλη αναγνωση θα ξεδιαλυνε τα πραγματα.
Ας το κάνω ομως εφ'οσον το επιθυμεις με τον 'παραδοσιακο τροπο' της 'σαλαμοποιησης' των κειμενων , και τον σχολιασμο τους φετα-φετα.
Φίλε Garbis τι σχέση έχει αυτό που λες μ αυτό που έκανε ο Taurus?
Ειναι η εξελιξη της συζητησης , ξεκινα απο την σελιδα ενα και διαβασε παλι.
Εκείνος έκανε μια φιλική πρόσκληση μέσω του Forum (ποιό forum δηλαδη, πεδίο μάχης εμφυλίου έχει γίνει αυτή η ενότητα), έαν κάποιοι ενδιαφέρονται να δουν από κοντά τα καθήκοντα κριτή εν ώρα αγώνα. Τι το κακό κρύβει αυτό το πράγμα???
Τιποτα το κακο. Δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι κακο. Αμφισβητησα το υπαρχον συστημα με τα συνεργεια και πιστευω οτι πρεπει να αλλαξει.
Ακόμα κ λάθος να είναι για κάποιους δεν νομίζω ότι αξίζει η πρόταση αυτή αρνητικά σχόλια κ πόσο μάλλον υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
Που εκανα αρνητικα σχολια. Αν το γεγονος οτι διαφωνω με το υπαρχον συστημα διαχειρισης των κριτων , που βασιζεται αποκλειστικα και μονο σε καποιους ανθρωπους, ειναι αρνητικο σχολιο τοτε ειναι και αρνητικο σχολιο η διαφωνια του οποιουδηποτε στην δικη μου θεση. Ευτυχως ξεκαθαρισες οτι δεν τον εβρισα τον ανθρωπο γιατι αν καποιος βαριοταν να διαβασει τις προηγουμενες σελιδες θα πιστευε διαφορετικα.
'ωστε να αντλησουμε πληροφοριες και ιδεες απο ηδη υπαρχοντα συστηματα , να εξετασουμε τα προβληματα τους αλλα και τα προτερηματα τους'
Αγαπητέ αυτό που αναφέρεις δεν είναι δουλειά δική μου/σου/του. Τα παραδείγματα του εξωτερικού πρέπει να τα δουν οι αρχόντες που αποφασίζουν κ διατάζουν. Αυτοί θα πρέπει να δουν/παραδειγματιστουν να πάρουν ιδέες κ να εφαρμόσουν κάποια πράγματα που θα βελτιώσουν το επίπεδο κ την κατάσταση κλπ.Αν διαβασεις ολο το κειμενο που ειχα γραψει και δεν εκοβες απλως ενα αποσπασμα ισως να καταλαβαινες γιατι το εγραψα.
Ωραια λοιπον , εχασα περιπου μια ωρα για να ξαναγραψω τα ιδια πραγματα φιλε DAP , kouk , kleisj ενω θα μπορουσα να γραψω κατι πιο επικοδομητικο σε αυτη η αλλη συζητηση.
Φιλικα
Τ.Γ.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οπως? Οπως εγραψα κι ισως οπως γραφω παρακατω. Παντως οχι με βρισιδια και τσακωμους.
Κι αν εχεις την περιεργεια για το τι αλλαξε στον αιωνια τσακωμενο Πλατη, θα σου εξηγησω. Εκλεισα το κεφαλαιο 'κοντρα,εξουσιες και αλλες μ-----ες' και ανοιξα το κεφαλαιο 'ΚΕΦΙ', κι απο δω και περα (λιγα μου μενουν) θα δουλευω μ αυτο οδηγο....Αυτό είναι κύριε Χρήστο?Η μήπως αποφασίσατε την πλευρά με την οποία θέλετε να συνεχίσετε το αγωνιστικό σας υπόλοιπο, καθότι αυτό βολεύει τον τελευταίο καιρό?Και ενδείξεις υπάρχουν...!
Απο την αλλη εκτιμω κι αγαπω σαν φιλο τον Δ.Μιχελακακη, ομως δεν θελω ουτε να με παρομοιαζουν μ αυτον, ουτε να τον μειωνουν.....
Τι σχέση εχει ο 'Θείος' και ποσο τον εκτιμάτε, κανεις δεν ρώτησε.Η αναφορά εγινε για την μέθοδο που ακολουθεί, θέλοντας να τα έχει με ολους καλά.Και απο οτι φαίνεται στα γραπτά σας πιο πάνω, δεν διαφέρει και πολύ αυτή η μέθοδος. Δεν νομίζω λοιπόν οτι μειώνετε(ή κανενας τον μειώνει), εκτός αν εσεις το ζητάτε ή ζητάτε συμμαχο.
Βασιλη μου
Ενδειξεις δεν φθανουν για να κατηγορηθει ενας εγκληματιας. Ποσο μαλλον ενας χομπιστας. Απλα βαρεθηκα τον ανουσιο τσακωμο με τον μπαμπα σου, τον 'θειο' μας η και τον εκαστοτε Προεδρο η Προεδρευοντα.Με κουρασε η τριακονταετης λιτοτητα ρε φιλε, αλλα δεν μπορω ν αποχωριστω το σπορ. Ειναι κοματι της ζωης μου.
Οπως κοματι της ζωης μου πια (και πολυ σημαντικο) ειναι η σχεση 30 χρονων με τους ιδιους ανθρωπους που σου γραφω πιο πανω, μια σχεση που τα ειχε ολα, κοντρα, αγκαλιες, χαρες, λυπες και που πια δεν αντεχω (και δεν εχω λογο) να δηλητηριαζω.
Συνεπως μην ψαχνεις να βρεις ενδειξεις. Απλα ο καθε ανθρωπος πλησιαζοντας να χασει αυτα π αγαπαει, τα εκτιμαει ολο και περισσοτερο. Δεν σε κακιζω που η ηλικια σου,φυσιολογικα, δεν σ αφηνει να καταλαβεις...
Αν οι συμμετεχοντες σ αυτον τον χωρο, ηταν -πλην εξαιρεσων- λιγο πιο καλοπροαιρετοι, θα μπορουσα να σου γραψω συναισθηματα κι απο καρδιας λογια, να μπεις στο πετσι του ζωντανου 'γερου' που το βραδυ βριζεται με τον γεροπαραξενο APR, και το αλλο πρωι-πισω απο το τιμονι του 0- τον βλεπει πλαι στο δρομο στον Κουβαρα να παρακολουθει αγωνα κι αναφωνει 'να κιο Χρισταρας' , και χαιρεταει ολο χαρα που ειμαστε ακομα ολοι εδω...
Ειναι πολλα τα χρονια Βασιληηηη...Ένταξη: 20 Ιούν 2004
Τόπος: αθηνα
Δημοσιεύθηκε: 30/11/06 7:25 Θέμα δημοσίευσης:
ρε παιδιά σημερα ηταν η αναβαση?χαμος στην Ριτσωνα σημερα!!!παντως πολλα micra ειδα ρε παιδια και απο πολυ νωρις!!!
Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΑΠΟ 10πμ εως 10μμ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΑΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ , ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ.....
Ηρθε ο καιρος να κοψεις το τσιγαρο ΑPRΚύριε Χρήστο , μπορείτε από τώρα να απολαύσετε τους νέους που τους στερούν οι τα δικαιώματα να διαπρέψουν .
Σας ευχαριστώ για τον διάλογο -
Βασιλη δεν καταλαβα τι θες να πεις. Αν ομως μιλας για νεους κι αδικιες, ρωτα τον μπαμπα σου να σου πει τι μου εκαναν οταν κερδισα το Πανελληνιο Πρωταθλημα Νεων το 80 κατι, και τι μου εκαναν οταν με το Starlet ημουν πρωτος στο Πρωταθλημα Αναβασεων.
Και τι πρεπει να κανω? Να το κραταω Μανιατικο???
Και δεν φανταζομαι να μην παραδεχεσαι οτι σε καθε ευκαιρια φωναζω 'βοηθειστε ουσιαστικα τους νεους'.
Επιμενω στη νεα απο μερους μου θεωρηση των πραγματων. Συγχωρεσε με αλλα μου ριχνει την πιεση... -
Τι μπορείς εσύ να κάνεις για τους Ελληνικούς Αγώνες?
Την απάντηση τη διάβασα σήμερα στους 4τροχούς.
Ο κ. Βωβός υποστηρίζει τον Λ.Σωτήρχο!!!
Τελικά είναι πολύ μπροστά ο άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα.
Χίλια μπράβο τόσο για την κίνηση όσο και για την επιλογή και μακάρι τέτοιες κινήσεις να είχαν πολλούς μιμητές.
Όπως το Γίνε Πρωταθλητής προίκισε και προικίζει τους αγώνες με τόσους πιτσιρικάδες, μεταξύ αυτών και εγώ, μακάρι να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, καλό θα ήταν άνθρωποι του χώρου με ικανότητες και διασυνδέσεις να προωθούν νέους γιατί έτσι.Σάββας Λευκαδίτης
-
Ο χρήστης Σ.Λευκαδίτης έγραψε:
Ο κ. Βωβός υποστηρίζει τον Λ.Σωτήρχο!!!
Τελικά είναι πολύ μπροστά ο άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα.
Χίλια μπράβο τόσο για την κίνηση όσο και για την επιλογή και μακάρι τέτοιες κινήσεις να είχαν πολλούς μιμητές.Δεν έχεις διαβάσει πρόσφατα στο Forum ? το έκανε για διαφήμιση
Εσύ τι μπορείς να κάνεις για τους Ελληνικούς αγώνες ράλλυ?