Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    T
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 9
    • Best 0
    • Groups 0

theo_kodza

@theo_kodza

0
    Profile views
    9
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

theo_kodza Unfollow Follow

Latest posts made by theo_kodza

• RE: Seat Leon Mk4 (2020)

Αυτό που λες για την απόκριση του γκαζιού κυρίως στα χαμηλά, δλδ το ότι έχει να κάνει με το αναγκαστικό φιμωμα για τους ρύπους το έχω ακούσει από αρκετούς φίλους και όχι μόνο για τους ecotsi αλλά για το σύνολο σχεδόν τον καινούργιων κινητήρων, οι οποίοι μάλιστα μου προτείνουν να βάλω ένα πρόγραμμα stage 1 και θα δω ένα άλλο όχημα.. πραγμα βεβαια που Προς το παρών τουλάχιστον δεν το λαμβάνω καν υπ'όψιν.

Λοιπόν

2035 km διανυθείσα διαδρομή

34 km/h μέση ταχύτητα κίνησης (που υποδηλώνει κιόλας ότι τα χιλιόμετρα έχουν γίνει κυρίως εντός πόλης)

7,4  l/100km μέση κατανάλωση

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      T
      theo_kodza

Καλησπέρα στους φίλους του forum.

Κάτοχος του seat leon fr plus από τον Μάιο κ με πάνω από 2.000 km θα ήθελα να εκφράσω την άποψή μου για το συγκεκριμένο όχημα.

Λοιπόν πέρα από την εμφάνιση του οχήματος που είναι καθαρά υποκειμενική. Για εμένα προσωπικά είναι ότι ποιό όμορφο κυκλοφορεί σε hatchback. Θα σας πω για φρένα και τριγμούς καθώς πατάς το συμπλέκτη που έγινε λόγος παραπάνω.

Από τριγμούς κ περίεργους θορύβους καθώς πατάς το συμπλέκτη σε μικρές ταχύτητες που γίνονται αντιληπτοι με ανοιχτά παράθυρα το διαβασα σε αυτο το φόρουμ κ με μπήκαν ιδέες για το αν ισχύει κατι τέτοιο κ στο δικο μου όχημα όποτε εχει περίπου μια βδομάδα όπου κάνω βόλτες με κατεβασμένα παράθυρα κλειστώ ραδιο και προσπαθώ να εντοπίσω κάποιον περίεργο θόρυβο... ευτυχώς δεν ακούγεται απολύτως τίποτα πέραν του όμορφου ήχου του 4κυλινδρου βενζινοκινητήρα. Οπότε θεωρώ ότι ο φίλος που το εντόπισε στο δικό του όχημα είναι μια μεμονωμένη περίπτωση όπου πρέπει να το ελέγξει όσο είναι ακόμα το όχημα στην εγγύηση.

Όσο για τα φρένα.. πραγματικά μένω έκπληκτος οταν διαβάζω αυτά που γράφονται.. Για εμένα έχει γινει άριστη δουλειά στο σύστημα των φρένων τόσο σε αίσθηση πράγματος όσο κ στην απόκριση που εχουν.

Για εμενα προσωπικά ένα τεράστιο αγκάθι της seat κ συγκεκριμένα της έκδοσης που είμαι κάτοχος είναι το full link.. πραγματικά είναι κάτι που με έχει ξενερώσει.. περιμένω διακαώς την ενεργοποίηση του πράγμα που βλέπω να αργεί κ στην χειρότερη να μην σου δίνει καν την δυνατότητα να το ενεργοποίησης.

Κ ένα δεύτερο που θα περίμενα απο τον 1.5 με τα 150hp θα ήταν μια κάπως ποιό ζωντανή απόκριση στο γκάζι.. Και για να μην παρεξηγηθώ διευκρινίζω δεν λέω ότι έχω 150 γαϊδούρια κ Όχι άλογα.. αλλά θα τον ήθελα ένα κλικ ποιο δυνατό στα χαμηλά..

Αυτά... ελπίζω να βοήθησα κ να μην μπέρδεψα περισσότερο κάποιους που θέλουν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο όχημα

T
      theo_kodza

Καλησπέρα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων και μετά από πολλή ψάξιμο και πολλά td σχεδόν σε όλες τις αντιπροσωπείες που διαθέτουν hatchback εντός του πρώτου δεκαημέρου του Μαΐου θα έχω στην κατοχή μου το νέο  Leon fr plus.

Οπότε θα ενημερώσω τους φίλους του φόρουμ με περισσότερες λεπτομέρειες αν κάποιος σκέφτεται να το αποκτήσει.

@storm όσον αφορά τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, εντός Θεσσαλονίκης που βρίσκομαι εγώ έχει 3. Για να είμαι ειλικρινής δεν το έχω ψάξει για Αττική.

T
      theo_kodza

Ξέρουμε αν μπαινει το full link (apple car play,android auto,mirror link)στην 8.25 infotainment; Η εδώ αντιπροσωπεία μου είπε ότι γίνεται να δω χάρτες από κινητό (googlemaps) μόνο στη δεκάρα  οθόνη,όμως είναι δυνατόν; Και είναι πολλα τα φραγκα για 10'+full link..

Μπαίνει και στην 8.25 κανονικά. Το κόστος είναι περίπου στα 200 ευρώ. Βέβαια μπορείς να την ζητήσεις και σαν δώρο στην προσφορά που θα σου κάνουν στην αντιπροσωπεία.

T
      theo_kodza

Παιδιά για να μην παρεξηγηθουν τα λόγια μου.

Κ φυσικά δεν έχουν τεράστια διαφορά. Η διαφορά των δύο EcoBoost 1.0 mh 155hp και 1.5 tsi 150hp έχει να κάνει με την απόκριση του γκαζιού κυρίως στις χαμηλές στροφές (2000rpm έως 5000rpm ) πιστεύω  λόγω της ηλεκτρικής υποβοήθησης του φοκους.

• οδηγώντας και τα δύο σε sport mode είδα την μικρή αυτή διαφορά που σας είπα παραπάνω.

Τεσπα μετά και την σημερινή μου εμπειρία με το i30 n line. Έχω καταλήξει κατά 90% στον leon fr plus. Πήρα τίμια προσφορά και από τις δύο αντιπροσωπείες της Θεσσαλονίκης.

T
      theo_kodza
    • RE: Hyundai i30

Καλησπέρα.

Έπειτα από την ήττα που έφαγα από το focus που το είχα παραγγείλει τον Γενάρη κ περίμενα τέλος του μηνα να παραλάβω, την προηγούμενη βδομάδα με ένα email μου ανακοίνωσαν πιθανή κατασκευή τέλος Σεπτεμβρίου... οπότε και το ακύρωσα.

Ξανά βγήκαμε λοιπόν στο σεργιάνι για ψάξιμο hatchback..

Και εδώ θέλω την βοήθεια / εμπειρία / συμβουλή σας.. είμαι ανάμεσα στο leon fr plus 1.5 tsi 150hp και i30 n line 159hp.

Το leon το έκανα τεστ ντραιβ ομολογώ ότι δεν είχε την σπιρτάδα του focus 1.0 mh με τους 155hp παρ'όλα αυτά σε αίσθηση τιμονιού και χώρους αμαξώματος με βρίσκει αρκετά ικανοποιημένο αυτές τις μέρες θα κάνω κάνω τεστ ντραιβ κ το i30 n line

T
      theo_kodza

Καλησπέρα.

Έπειτα από την ήττα που έφαγα από το focus που το είχα παραγγείλει τον Γενάρη κ περίμενα τέλος του μηνα να παραλάβω, την προηγούμενη βδομάδα με ένα email μου ανακοίνωσαν πιθανή κατασκευή τέλος Σεπτεμβρίου... οπότε και το ακύρωσα.

Ξανά βγήκαμε λοιπόν στο σεργιάνι για ψάξιμο hatchback..

Και εδώ θέλω την βοήθεια / εμπειρία / συμβουλή σας.. είμαι ανάμεσα στο leon fr plus 1.5 tsi 150hp και i30 n line 159hp.

Το leon το έκανα τεστ ντραιβ ομολογώ ότι δεν είχε την σπιρτάδα του focus 1.0 mh με τους 155hp ίσως και λόγω της ηλεκτρικής υποβοήθησης του focus παρ'όλα αυτά σε αίσθηση τιμονιού και χώρους αμαξώματος με βρίσκει αρκετά ικανοποιημένο αυτές τις μέρες θα κάνω κάνω τεστ ντραιβ κ το i30 να έχω μια εικόνα κ από εκεί.

T
      theo_kodza
    • RE: Ford Focus MK4

Καλησπέρα.

Ενώ είχα κάνει την παραγγελία στις 21.01.20 τους focus st-line x 1.0 155mh και ο πωλητής μου διαβεβαίωνε ότι δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στο δικό μου και ότι όλα βαίνουν καλός σημερα μου προώθησε ένα mail από pv operations manager όπου εν ολίγοις μου λέει ότι η κατασκευή του οχήματος εκτιμάτε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του 3ου τριμήνου του 2021... το ξενέρωμα που έφαγα δεν περιγράφεται οφείλω να πω...

Οπότε και εγώ κατά 99.9% πάω για ακύρωση παραγγελίας και πάλι στο σεργιάνι για εύρεση οχήματος.. θα πάω μέσα στην εβδομάδα από την αντιπροσωπεία να δω τι θα γίνει με την προκαταβολή που έδωσα.. ελπίζω να μην μου κάνει νερά του τύπου δεν επιστρέφεται προκαταβολή.

T
      theo_kodza
    • RE: Ford Focus MK4

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω κάνει κ εγώ παραγγελία το focus st line x 1.0 155mh. Μετά από σχεδόν 6 μήνες περίπου με ενδελεχή έλεγχο σε αντιπροσωπείες κ td κατέληξα σε αυτό το όχημα.. προσωπική μου άποψη κ ανάγκες είναι το όχημα που με καλύπτει σχεδόν σε όλα του. Οπότε το ερώτημα που έχω είναι καθαρά θέμα εμφάνισης.

Έχω κάνει την παραγγελία 21 Ιανουαρίου, με υφασμάτινο σαλόνι και όχι ημιδερματινο με την σκέψη ότι όταν με το καλό το παραλάβω θα του περάσω καλύμματα.

Το ερώτημα μου είναι το εξής: υπάρχουν καλύμματα όπου είναι εφαρμοστα σε σαλόνια αυτοκινήτων..? Και επίσης εαν αλλάξω γνωμη υπάρχει περίπτωση να να κάνω τροποποίηση της παραγγελίας κ να βάλω ημιδερματινο σαλόνι από το εργοστάσιο?

T
      theo_kodza
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ