-
Ωραία Δεν ξέρω πόσο χειρότερα θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα .
Δύο απορίες προς το παρών :
Χρειάζομαι έναν μάστορα ( επί πληρωμή εννοείται ) στα βορείο-ανατολικά προάστια της Αθήνας να μου κάνει μια ασφαλή και ειλικρινή διάγνωση , υπάρχει κάποιος που έχει να μου προτείνει κάτι ?
Μπορώ να συνεχίσω να κάνω μικρές διαδρομές 10-15 λεπτου προσθέτωντας νεράκι και λάδια και πάντα προσέχοντας να μην ανέβει η θερμοκρασία ? Τι χειρότερο μπορεί να συμβέι ?
-
Μπορώ να συνεχίσω να κάνω μικρές διαδρομές 10-15 λεπτου προσθέτωντας νεράκι και λάδια και πάντα προσέχοντας να μην ανέβει η θερμοκρασία ? Τι χειρότερο μπορεί να συμβέι ?
Ναι μπορεις, Αλλά οπως ακριβως το ειπες. Προσεχεις αυτα που ειπες
Και πηγαινε σε ενα συνεργειο να σου δει τι ακριβως εχει παθει. Δεν ειναι δυσκολο
-
Αν το ψυγείο είναι πλαστικό, πως γίνεται να βγάζει σκουριασμένο νερό;
-
Στο πλαστικο δοχειο διαστολης φαινεται η σκουρια,δεν ειναι το ψυγειο πλαστικο! Επισης η σκουρια προερχεται απο το μπλοκ της μηχανης που ειναι απο χυτοσιδηρο στο παλιοτερα μοτερ,καθως στα ψυγεια ,οι αυλοι ειναι απο αλουμινιο.
-
Ρε φίλε κρίμα είναι γιατι αυτά τα μοντέλα έχουν βγει μαυρα σκυλιά !
Όπως είπαν και οι άλλοι φίλοι με 500-600 ευρώ το μαζεύεις και κάνεις την δουλειά σου ...
Εκτός και αν σου περισσεύουν μερικά αρκετά χιλιάρικα για κάτι άλλο σε μτχ.
Αν είναι το πρώτο σου αμαξι φτιάξε το στο συνεργείο και σιγά -σιγά μάθε επάνω του μηχανικά μαστορέματα...
Να το μαζέψω ή να το αφήσω έτσι ( accent 97 )