-
Ποιά ΜΜΕ και think tanks διαχέουν την Τουρκική προπαγάνδα στις ΗΠΑ, εγώ λέω καλά θα κάνει το SLPress να ανακοινώσει και τα εδώ ΜΜΕ και λομπίστες της Τουρκίας στην Ελλάδα, κάτι πρώην ναυάρχους, πρώην πρεσβευτές, συμβούλους του πρωθυπουργού, την αδερφή του κλπ που κάθε τρείς και λίγο πέρνουν θέση υπέρ της Τουρκίας
https://slpress.gr/ethnika/poia-mme-kai-think-tanks-diacheoyn-tin-toyrkiki-propaganda-stis-ipa/
Να βάλουν χέρι σε κάτι ψευτομουφτήδες σε Ξάνθη και Ροδόπη, όπως και σε δημάρχουν που σε κάθε ευκαιρία τάσσονται υπέρ της Τουρκίας και είναι - υποτίθεται - Έλληνες πολίτες, όπως και το κόμμα που έχει κάνει εκεί μια κοκκόνα και θέλει να μπεί και στη Βουλή, όλα τα είχαμε Τουρκικό κόμμα στην Ελληνική βουλή μας έλειπε, ας είναι καλά ο Ανδρέας που έβαλε τότε στο ΠΑΣΟΚ βουλευτές Μουσουλμάνους από την περιοχή.
Άντε να δω πότε θα ξυπνήσουμε και θα καταλάβουμε ότι κρύβουμε στον κόρφο μας το αυγό του φιδιού. -
Ενώ στην ελληνική επικράτεια δεν πετάει σχεδόν τίποτα τώρα, αυτό το τουρκικό αεροπλάνο πετάει εδώ και πολύ ώρα κατά μήκος των συνόρων. Πάει πάνω κάτω και έχει κάνει δεκάδες κύκλους. Δεν είναι περίεργο? Τί μπορεί να κάνει?
edit Τώρα είναι 2.35 το πρωί κι αν βλέπω καλά το αεροπλάνο πετάει από της 10.25. Πετάει 4 ώρες ...
-
Ενώ στην ελληνική επικράτεια δεν πετάει σχεδόν τίποτα τώρα, αυτό το τουρκικό αεροπλάνο πετάει εδώ και πολύ ώρα κατά μήκος των συνόρων. Πάει πάνω κάτω και έχει κάνει δεκάδες κύκλους. Δεν είναι περίεργο? Τί μπορεί να κάνει?
edit Τώρα είναι 2.35 το πρωί κι αν βλέπω καλά το αεροπλάνο πετάει από της 10.25. Πετάει 4 ώρες ...
edit 03.20 κοντεύει κι ακόμα είναι εκεί. Μάλιστα εδώ και αρκετή ώρα βλέπω κι άλλο. Το google μου βγάζει ότι πρόκειται για drone tcb 806 και tcb 801.
Πάω για ύπνο γιατί μάλλον σας τα έπρηξα..
-
Αναφορά της Isvestia και Ρωσσικών ΜΜΕ σε σημερινό της άρθρο.
Η Τουρκία και η Αλβανία υπέγραψαν συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας με την εγκατάσταση 30.000 - Σύρων προσφύγων - στη Νότια Αλβανία όπου κατοικούν 120.000 Έλληνες, θέλουν να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της περιοχής και ταυτόχρονα να περνάνε πρόσφυγες από τα σύνορά μας, μέσα στους 30.000 θα είναι και στρατιωτικοί καθοδηγητές που θα εναλλάσσουν τους πρόσφυγες στα 2 χωριά που λένε ότι θα κτιστούν, προωθώντας τους στην Ελλάδα, ο πληθυσμός αυτός θα εναλλάσσεται συνεχώς, θα έρχονται νέοι και θα προωθούνται οι παλαιότεροι, τα σύνορα μας στην περιοχή είναι πάνω από 260 χλμ και δεν είναι εύκολο να φυλαχθούν και λόγω της μορφολογίας του εδάφους.
Η Τουρκία μας περικυκλώνει από στεριά και θάλασσα, μας περιμένουν δύσκολες ημέρες, ελπίζω και εύχομαι να καταρρεύσει σύντομα η οικονομία της για να κερδίσουμε χρόνο.
-
Δεν είναι εύκολο να περάσουν από εκεί , έχοντας το καθεστώς του πρόσφυγα .
-
Δεν είναι εύκολο να περάσουν από εκεί , έχοντας το καθεστώς του πρόσφυγα .
Μα δεν θα περνάνε από έλεγχο, θα μπαίνουν κρυφά και παράνομα, ίσως μας στέλνουν και μολυσμένους από τον ιό όπως γράφεται εδώ και ημέρες, είναι το ίδιο σχέδιο με τον Έβρο, να μας γεμίσουν με λαθρομετανάστες και δη μολυσμένους, είναι ακήρυχτος πόλεμος, εγώ θεωρώ υπεύθυνους ΚΑΙ τους Γερμανούς για το θάρρος / θράσος της Τουρκίας σε ότι κάνει εδώ και χρόνια, ακόμα και για τις πειρατείες στην Κυπριακή ΑΟΖ, όλα γίνονται όχι μόνο με την ανοχή αλλά και με την στήριξη των Γερμανών, ακόμα και από τον ανεκδιήγητο Στόλντεμπερκ που είναι εμφανώς πλέον με την Τουρκία, λες και πέρνει εντολές από τον Τράμπ, άλλος από εκεί άξεστος καουμπόη πονηρίδης.
-
Tα ίδια Παντελάκη μου, ίσως και χειρότερα, συνεχίζεται η πολιτική Σύριζα .
https://slpress.gr/politiki/party-adiafaneias-me-fast-track-chrimatodotisi-neon-hotspot-sta-nisia/
-
Πως ένας πρόσφυγας γίνεται οικονομικός μετανάστης, και γιατί να είναι όλο αυτό το παγκόσμιο σκηνικό σε βάρος της Ελλάδας ? Αυτό το περίεργο φαινόμενο της μετατροπής μια δημοκρατικής χώρας σε αποθήκη ψυχών με ορατό κίνδυνο μεταβολής του πληθυσμού είναι εντελώς απαράδεκτο
https://slpress.gr/politiki/pos-kai-o-prosfygas-ginetai-oikonomikos-metanastis/
-
**Επικοινωνιακή “φούσκα” η “βοήθεια” της Κομισιόν προς την Ελλάδα για τον Έβρο! Που πάνε τα λεφτά **
-
-
**Τούρκοι δικηγόροι κουνάνε το δάχτυλο στην Ελλάδα για ανθρώπινα δικαιώματα. **
Το λιγότερο που περιμένω είναι το ΥΠΕΞ ο Δένδιας και ο ΔΣΑ να επιστρέψουν τα έγγραφα ως απαράδεκτα κάνοντας ταυτόχρονα και καταγγελία όπου είναι απαραίτητο, κυρίως στην ηγεσία της Ε.Ε που είχε επισκεφθεί τον Έβρο τις ημέρες των επεισοδίων,γιατί κερατάδες και δαρμένοι δεν αντέχεται άλλο.
-
Πάντως και επιστημονική Επιτροπή της Γερμανικής Βουλής χαρακτήρισε παράνομες τις ενέργειες της Ελλάδας στον Έβρο. Για αυτό άλλωστε και τα μάζεψαν άμεσα και σταμάτησε η απόρριψη κάθε αίτησης ασύλου.
-
Άρα στηρίζουμε αυτούς που θέλουν να μας γεμίσουν τη χώρα με μουσουλμανικό στοιχείο ? Αυτό θέλουμε ? Θέλουν να μας κάνουν αποθήκη ψυχών για να μην πάνε στις χώρες της Ε.Ε και το δεχόμαστε ? Θέλουν να επιτύχουν τον εξισλαμισμό της Ελλάδας και λέμε περάστε ? Ξέρουμε τι θέλουμε οι Έλληνες ή μας είναι αδιάφορο, αρκεί να κυβερνάει το κόμμα που θέλουμε και αγαπάμε ? Θέλουμε φτηνά χέρια γής ή θέλουμε να λύσουμε το δημογραφικό μας με τον πιο βίαιο και ακατάλληλο τρόπο ?
-
Το γεγονός Παναγιώτη ότι βλέπεις τον κόσμο ως Χριστιανικό ή Μουσουλμανικό τα λέει όλα. Για έναν άθεο, σαν εμένα, είναι εντελώς αστεία αυτή η διάκριση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι κάτι διαφορετικό ή ανώτερο από ένα Μουσουλμάνο και φοβάσαι ότι θα έρθουν 'τα Μεμέτια' και θα σου αλλάξουν την χώρα σου; Σε ρωτάω επειδή δείχνεις Χριστιανός και μάλιστα φανατικός, αλλά αν κάνω λάθος συγχώρεσέ με. Για μένα δεν υπάρχει Χριστιανός και Μουσουλμάνος. Υπάρχουν άνθρωποι μόνον, και όλοι τους πρέπει να σέβονται τους Νόμους του Κράτους στο οποίο ζούνε*. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι πιστεύει ο διπλανός μου, αρκεί να μην με επηρεάζει. Δεν πάει να είναι και Ζωροάστης; Όλοι οι θρησκευόμενοι άλλωστε πιστεύουν σε κάτι φανταστικό που δεν υπάρχει...
*Αρκεί το Κράτος να έχει κοσμικές και όχι θεοκρατικές αξίες.
-
Το τι λέει η επιτροπή της γερμανικής βουλής και οι τούρκοι δικηγόροι , μας είναι αδιάφορο . Η χώρα έχει Σύνταγμα και κινείται με αυτό .
Άρθρο 1
-
Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Kοινοβουλευτική Δημοκρατία.
-
Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
-
Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Οσο για το άσυλο , καλά κάνανε και το άφησαν τώρα , γιατί άσυλο μπορείς να ζητήσεις ΑΦΟΥ περάσεις τα σύνορα .
Οπότε αν δεν τα περάσεις δεν μπορείς να κάνεις .
-
-
Συμφωνώ ότι δεν έχει σημασία το τι λένε οι Γερμανοί Κρουζερ, ΑΛΛΑ αν οι Γερμανοί είναι νομικα ορθοί, στο Κοινοτικό/Διεθνές Δίκαιο που κι εμείς ακολουθούμε, τότε πρέπει να συμμορφωθούμε!!! Διαφωνείς;
-
Το γεγονός Παναγιώτη ότι βλέπεις τον κόσμο ως Χριστιανικό ή Μουσουλμανικό τα λέει όλα. Για έναν άθεο, σαν εμένα, είναι εντελώς αστεία αυτή η διάκριση. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι είσαι κάτι διαφορετικό ή ανώτερο από ένα Μουσουλμάνο και φοβάσαι ότι θα έρθουν 'τα Μεμέτια' και θα σου αλλάξουν την χώρα σου; Σε ρωτάω επειδή δείχνεις Χριστιανός και μάλιστα φανατικός, αλλά αν κάνω λάθος συγχώρεσέ με. Για μένα δεν υπάρχει Χριστιανός και Μουσουλμάνος. Υπάρχουν άνθρωποι μόνον, και όλοι τους πρέπει να σέβονται τους Νόμους του Κράτους στο οποίο ζούνε*. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι πιστεύει ο διπλανός μου, αρκεί να μην με επηρεάζει. Δεν πάει να είναι και Ζωροάστης; Όλοι οι θρησκευόμενοι άλλωστε πιστεύουν σε κάτι φανταστικό που δεν υπάρχει...
*Αρκεί το Κράτος να έχει κοσμικές και όχι θεοκρατικές αξίες.
Πραγματικά τώρα, πιστεύεις ότι η χώρα που ζεις τώρα, θα είναι καλύτερη ή χειρότερη εαν γίνει μειοψηφία το ελληνικό στοιχείο, ανεξάρτητα από το τι πιστεύει? Νιώθεις ασφάλεια αν μπουν στην Ελλάδα 500 000 ινδοί, 500 000 πακιστανοι, συριοι κλπ? Και, ναι λάβε υπόψη σου ότι όλοι αυτοί είναι μουσουλμάνοι.
-
Μανωλιό τι ξενοφοβία είναι αυτή που σε έχει πιάσει; Έζησα για χρόνια στην Αγγλία, αν θυμάμαι καλά κι εσύ έζησες εκεί. Ένιωθες άσχημα με τους Άγγλους και τους Ινδούς; Πολύ περισσότερο με ενοχλούν πολλοί Ελληναράδες (και θα σε στεναχωρήσω, αλλά οι χειρότεροι ήταν οι Κρητικοί, που δεν ήταν άνθρωποι*...) από ότι ξένοι. Αρκεί να τηρούν όλοι τους Νόμους, όπως προείπα.
*Μου έχει τύχει να έχω Κρητίκαρο Στρ και να λέει ότι 'οι τσούπρες είναι κατώτερες'. Τον καμπάνιαζα κάθε φορά που άκουγα να το λέει.
'Μα ζατί τσυρ Υπίλαρχ;'
'Επειδή δεν μιλάς όμορφα Στρ...'.Θα πρέπει να είχε μαζέψει καμιά 30αριά μέρες Φυλακή... στο τέλος του της χαρήσαμε.
-
Μανωλιό τι ξενοφοβία είναι αυτή που σε έχει πιάσει; Έζησα για χρόνια στην Αγγλία, αν θυμάμαι καλά κι εσύ έζησες εκεί. Ένιωθες άσχημα με τους Άγγλους και τους Ινδούς; Πολύ περισσότερο με ενοχλούν πολλοί Ελληναράδες (και θα σε στεναχωρήσω, αλλά οι χειρότεροι ήταν οι Κρητικοί, που δεν ήταν άνθρωποι*...) από ότι ξένοι. Αρκεί να τηρούν όλοι τους Νόμους, όπως προείπα.
*Μου έχει τύχει να έχω Κρητίκαρο Στρ και να λέει ότι 'οι τσούπρες είναι κατώτερες'. Τον καμπάνιαζα κάθε φορά που άκουγα να το λέει.
'Μα Ζατί κυρ Υπίλαρχ;'
'Επειδή δεν μιλάς όμορφα Στρ...'.Πλάκα κάνεις τώρα? Πόσο περισσότερο πρέπει να φοβάται η Αγγλία με τους γειτόνους της γύρω γύρω από την Ελλάδα? Όταν ζούσα εκεί πέρασα όμορφα χρόνια, ίσως τα ομορφαότερα χρόνια της ζωής μου. Έχω πάει σε σπίτια Πακιστανών και Ινδών, έχω φάει, έχω κάνει παρέα.
Εδώ όμως μιλάμε για την Ελλάδα. Δεν έχεις και πολύ πρόβλημα με τα νησιά του ανατολικού αιγαίου που έχουν γεμίσει προφανώς. Ήδη αυτοί οι άνθρωποι έχουν επαναστατήσει και οι ντόπιοι είνια στα όριά τους. Λες να είνια ξενοφοβικοί? Μήπως είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν αφήνουν τους μουσουλμάνους να κατοικίσουν στο νομό έβρου? Πες μου αλήθεια γιατί το έχουν κάνει αυτό? Είναι/ ήταν μαλάκες?
-
Κι εγώ το ίδιο Μαωλιό, άφαγα στα σπίτια τους και είναι φίλοι μου ακόμα και σήμερα. Όποιος παραφέρεται να υποστεί τις συνέπειες του Νόμου. Απλό είναι.
Μωρέ κι εγώ μαζί σου είμαι. Απλά κοιτάζοντας σε βάθος χρόνου έχω μεγάλες αμφιβολίες αν θα μιλάμε για νόμους ελληνικού κράτους, τουρκικού κράτους γενικά ή για νόμους τουρκικού κράτους στη θράκη και στο ανατολικό αιγαίο, αλβανικού κράτους στην ήπειρο, πιθανόν Βουλγαρικού κράτους στη δυτική Μακεδονία και ελληνικού κράτους στην υπόλοιπη ελλάδα.
Θεωρώ ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα λεγόμενά μου στο προηγούμενο ποστ και θεωρώ ότι καταλαβαίνεις δεν τίθεται θέμα ξενοφοβίας...
EλληνοΤουρκικά, μεταναστευτικό και Ανατολική Μεσόγειο - Κύπρος