-
Καλημερα σας,
Θα ήθελα τις γνώμες σας σε μερικά θέματα που εχω παρατηρήσει στο Corsa E, 2015,1.0, 90hp και την αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας.
-
Τελευταίο service του αυτοκίνητου 05/19 οπού αναγράφεται οτι έχουν αλλαχθεί/πληρωθεί τα υγρά του. Βλέπω εντελώς τυχαία χτες οτι το υγρό του ψυγείου είναι κάτω απο την μεση του δοχείου. Επιπροσθέτως ελέγχω τα λάδια και δεν ήταν εντελώς στο MAX, αλλά λιγάκι (ξεκάθαρα όμως) πιο κάτω. Εχω την αίσθηση οτι δεν συμπληρώθηκαν ποτέ. Να ξαναπάω στην αντιπροσωπεια, να συγκρουστώ και να απαιτήσω να συμπληρωθούν τα υγρά εκεί που πρέπει χωρις χρέωση? Να τους γράψω εντελώς και να παω σε μια άλλη?
-
Στο τιμόνι, το κουμπι του volume του ραδιφωνου καλυπτεται απο μια rubber μεμβρανη η οποια απο την χρηση (μονο εκει) εχει φθαρει και φαίνεται ασχημα. Καλυπτεται απο την εγγυηση ωστε να απαιτησω αντικατασταση?
-
Οταν το αυτοκίνητο ειναι σταματημένο σε ανηφόρα,λίγο πριν απεμπλακεί το hill assist (ακριβώς όταν ισορροπώ με το γκαζι πριν ξεκινήσω) ακούγεται ενας θόρυβος σαν τρίξιμο/μούγκρισμα απο τον μπροστά τροχό. Δεν το κάνει αλλη στιγμή. Καμία ιδέα?
αυτά και ευχαριστώ για την φιλοξενία
-
-
Καλημερα σας,
Θα ήθελα τις γνώμες σας σε μερικά θέματα που εχω παρατηρήσει στο Corsa E, 2015,1.0, 90hp και την αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας.
-
Τελευταίο service του αυτοκίνητου 05/19 οπού αναγράφεται οτι έχουν αλλαχθεί/πληρωθεί τα υγρά του. Βλέπω εντελώς τυχαία χτες οτι το υγρό του ψυγείου είναι κάτω απο την μεση του δοχείου. Επιπροσθέτως ελέγχω τα λάδια και δεν ήταν εντελώς στο MAX, αλλά λιγάκι (ξεκάθαρα όμως) πιο κάτω. Εχω την αίσθηση οτι δεν συμπληρώθηκαν ποτέ. Να ξαναπάω στην αντιπροσωπεια, να συγκρουστώ και να απαιτήσω να συμπληρωθούν τα υγρά εκεί που πρέπει χωρις χρέωση? Να τους γράψω εντελώς και να παω σε μια άλλη?
-
Στο τιμόνι, το κουμπι του volume του ραδιφωνου καλυπτεται απο μια rubber μεμβρανη η οποια απο την χρηση (μονο εκει) εχει φθαρει και φαίνεται ασχημα. Καλυπτεται απο την εγγυηση ωστε να απαιτησω αντικατασταση?
-
Οταν το αυτοκίνητο ειναι σταματημένο σε ανηφόρα,λίγο πριν απεμπλακεί το hill assist (ακριβώς όταν ισορροπώ με το γκαζι πριν ξεκινήσω) ακούγεται ενας θόρυβος σαν τρίξιμο/μούγκρισμα απο τον μπροστά τροχό. Δεν το κάνει αλλη στιγμή. Καμία ιδέα?
αυτά και ευχαριστώ για την φιλοξενία
-
-
Για το 1ο, δεν θα συγκρουστείς. Απλά το λες και θα στα συμπληρώσουν χωρίς κόστος.
Για το 2, το αμάξι είναι εντός εγγύησης; Αν ναι, πες το να το αλλάξουν.
Για το 3, ισχύει ότι για το 2. Αν είσαι εκτός, απλά ζητάς διάγνωση για να είσαι σίγουρος. Μπορεί να το κάνουν όλα πχ.
-
για το 3 βλεπεις τι θα σου πουν στην opel
για το 2 ρωτας αλλα χλωμο μου φαινεται να εχουν τετοια πλαστικακια προχειρα
για το 1 οσο αφορα το λαδι δεν εχεις να πεις τιποτα,οσο αφορα το ψυκτικο εγω θα ανυσυχουσα ειτε το γεμισαν ειτε οχι γιατι που πηγε το μισο ψυκτικο οεεεεοοο?
-
Και το ψυκτικό έχει min, max. Κάτω από την μέση έτσι σκέτο δεν λέει κάτι.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Θα ζητήσω απο την αντιπροσωπεια θα συμπληρώσουν χωρίς χρέωση.Το αυτοκίνητο ειναι εντός της 5ετους εγγύησης θεωρητικά μεχρι 02/2020 αλλα δεν ειμαι σίγουρος κατα ποσο καλύπτει η εγγυηση τις φθορές στο εσωτερικό.
Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο στο συνοδευτικό εντυπο, γι 'αυτο ρώτησα εδω, μήπως κάποιος εχει αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο.
-
Δε νομίζω να έχουν θέμα να στο αλλάξουν εκτός και αν φαίνεται κατεστραμμένο με υπαιτιότητα σου (δύσκολο).
Βάλε μία φωτό αν θέλεις.
-
-
Για το πλαστικό καπάκι δλδ. Ε πιστεύω θα στο αλλάξουν, σιγά το κόστος.
Opel Corsa E 2015 θεματακια και πιθανη αστοχια αντιπροσωπειας