-
1 χρόνο και κάτι τώρα, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν έτυχε, αλλά το δικό μου ΔΕΝ τρίζει (και του κάνω αρκετή κακομεταχείριση σε ιδιωτικούς χωματόδρομους, όλο νεροφαγιές κτλ). Μπορεί να είναι σχεδόν πανομοιότυπο του QQ, αλλά συναρμολογείται σε άλλο εργοστάσιο, και αυτό ίσως παίζει κάποιο ρόλο (στην Ισπανία, όπου συναρμολογείται και το Megane). Επίσης είναι λίγο μαλακό το στήσιμο του σε σχέση με το QQ.
Χμ ενδιαφέρον...
Από φόβο για τους τριγμούς που διαβάζω άρχισα να κοιτάω προς Mégane sw το οποίο είναι λογικά πιο στιβαρή κατασκευή. Το Kadjar το έχεις Facelift; Και αν ναι με ποιόν κινητήρα; 140 ή 160ps; Το κιβώτιο ταχυτήτων επίσης έχει κακές κριτικές. Η άποψη σου περί τούτου;
-
Έχω το 1.5 diesel Sport προ-facelift (8/18).
Το κιβώτιο είναι ίσως λίγο πλαδαρό, αλλά όχι να μου έχει δημιουργήσει κάποια εντύπωση στην καθημερινή, οικογενειακή οδήγηση. Ούτε διακρίνω κάποια ιδιαίτερη διαφορά με προηγούμενα αυτοκίνητα (τελευταίο μέχρι τώρα Citroen C4).
-
Εγώ χαλβαδιάζω το Grandland X στη βασική X-Cite. Εμφανισιακά μου έκανε κλικ εξαρχής. Μπήκα μέσα άλλα δεν έκανα test drive ακόμα. Φαίνεται αρκετά VFM για τέτοιο αυτοκίνητο με νέα diesel μηχανή. Τόσο πολύ που φοβάμαι ότι κάπου υπάρχει παγίδα.. Anyway.. Μάλλον θα το αναβάλλω για του χρόνου..
SUV μέχρι 22.000 23.000 το πολύ