-
Παντως βγαινει συντομα το xceed αλλα και το mazda cx 30. Αξιζει να ρίξετε μια ματια και στα 2
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εμένα μου αρέσει πολύ το sportage αλλά δυστυχώς με 23χιλ maximum budget για αυτόματο κ diesel ξεφεύγει πολύ. Θα περιμένω να μάθω τιμές για το νεο captur από Φραγκφούρτη αλλιώς πάω για το c3 aircross. Ειδικά μετά το τεστ που του έκανε ο Jeremy clarkson στο grand tour έχω ψηθεί!
-
Σε άλλο νήμα φίλος ανέφερε πως αγόρασε το Renegade diesel auto με 22.500€ εφόσον ψάχνεις SUV.
Καθόλου άσχημο δεν το βρίσκω, και είναι στον προϋπολογισμό σου (και τον δικό μου).
Εναλλακτικά, περίμενε να βγει το καινούριο μικρό skoda, που πιστεύω θα κοστίζει γύρω στα 23χιλ. ντήζελ αυτόματο.
-
Το mild hybrid δεν φορτιζει τη μπαταρια με το να σβηνει τον κινητηρα.
Γενικα και εγω το βλεπω ως μουφα διοτι στα suzuki, πρωτη αυτη το ξεκινησε, εχουν συνδιασει ατμοσφαιρικο μοτερ χωρις τουρμπο (υπαρχει και εκδοση με turbo αλλα και εκει το βλεπω ως μουφα) με σκοπο την οποια ελλειψη ροπης σε καποια φασματα της λειτουργια του ατμοσφαιρικου κινητηρα να τα καλυπτει το ηλεκτρικο μοτερ. Και ετσι να εδινε εως και 20% οικονομια στην πολη.
Εδω φαινεται να μην αλλαζει τιποτα μαι να κοπανουν ενα turbo και παλι....
Ένα ακόμα SUV στους δρόμους...