-
Ο χρήστης Κώστας-Χανιά έγραψε:
Να τον ακούτε τον Ηλία, είναι παλιά καραβάνα στις βλάβες.
X2 και για εσένα το ίδιο ισχύει.
-
Καλησπερα σας
μια βοηθεια παρακαλω.το αυτοκινητο αυτο παρουσιαζει το εξης.πατωντας γκαζι χωρις ταχυτητα δηλαδη ακινητο οχημα δεν ανεβενουν οι στροφες πανω απο τρεις χιλιαδες.πατωντας προοδευτικα το γκαζι διχνει να μπουκωνει και συνεχιζει σταθερα στις τρεις χιλ.τι πρεπει να κοιταξω πρωτα? εχει κοφτη μηπως αυτο??? ευχαριστω
-
Όταν κινείσαι στον δρόμο ανεβάζει πάνω από 3000 στροφές? Κάποια ένδειξη άναψε?Χιλιόμετρα του αυτοκινήτου?
-
Καλησπερα σας
μια βοηθεια παρακαλω.το αυτοκινητο αυτο παρουσιαζει το εξης.πατωντας γκαζι χωρις ταχυτητα δηλαδη ακινητο οχημα δεν ανεβενουν οι στροφες πανω απο τρεις χιλιαδες.πατωντας προοδευτικα το γκαζι διχνει να μπουκωνει και συνεχιζει σταθερα στις τρεις χιλ.τι πρεπει να κοιταξω πρωτα? εχει κοφτη μηπως αυτο??? ευχαριστω
Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, υπάρχουν αυτοκίνητα που δεν επιτρέπουν την άνοδο των στροφών πάνω από κάποιο όριο όταν είναι ακίνητα ώστε να προστατεύσουν κινητήρα και κιβώτιο από 'βάρβαρες' εκκινήσεις. Πιθανώς αυτό κάνει το Polo σου.
Το μπούκωμα που βλέπεις εν κινήσει μπορεί να οφείλεται σε 1002 λόγους. Η σύνδεση του αυτοκινήτου σε ένα διαγνωστικό μπορεί να δείξει που υπάρχει το πρόβλημα.
-
@ilias-a said in Πρόβλημα σε Polo 9N για δυνατούς λύτες:
Σε ευχαριστω πολυ Παναγιωτη, πραγματικα ειναι μεγαλη μου τιμη να το ακουω αυτο απο τεχνιτες σαν εσενα.
Εγώ μένω από γκαζι(γκαζι γιοκ όσο και αν το πατήσω)
Σβήνω αναβω 2-3 φορές για να μου δώσει γκάζι...ουσιαστικά με βάζει safe mode...μου αναβει η ενδειξει epc και check engine με βλάβη σε πεταλουδα (είναι καινούργια) και κάτι καλώδια δεν θυμάμαι κωδικούς...εχω αλλάξει πεταλουδα έχω αλλάξει αισθητήρα στροφων έχω αλλάξει βαλβιδα φρενων γτ επηρεάζει τα vw αποσο έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ έχω αλλάξει πενταλ γκαζιου και άκρη ακόμα δεν έχω βγάλει...μετά τα σβήσε άναψε για κάποιες μέρες δουλεύει μια χαρά το αμάξι παρόλο που έχω check engine αναμενο μέχρι νε με κόψει ξανά από γκαζι...τι άλλο να κοιτάξω;....το φις της πεταλουδας μήπως χανει την επαφή κάποιο καλώδιο η γενικά τις καλωδιώσεις προς την πεταλούδα;...τι;...έχω ένα γκολφ 4 1800 ηλεκτρογκαζο
Πρόβλημα σε Polo 9N για δυνατούς λύτες