-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, σας ευχαριστούμε για όλη την γνώση που μας παρέχετε!
Είμαι νέο μέλος αλλά σας διαβάζω καιρό! Θα ήθελα να αγοράσω ένα Navara 3.0 v6 και θα ήθελα να με βοηθήσετε να επιλέξω κάποιο από το car λόγω των γνώσεων που έχετε ενώ εγώ όχι!!!
ειναι 2-3 που μου έχουν αρέσει περισσότερο!!!Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!!
-
-
Πήγαινε να τα δείς όλα ή πήγαινε να δεις όσο περισσότερα μπορείς, Μετά έλα να μας πεις τις απόψεις σου να σου πούμε!!!
-
Τογιοτα δε σ αρεσει?
-
Γενικά πρόσεξε τα χιλιόμετρα. Ειδικά τα εισαγωγής αυτοκίνητα μπορεί να έχουν και τα διπλάσια από αυτά που βλέπεις. Εδώ πρώην μαθητής μου μου είπε ότι αγόρασαν το νέο Hilux γιατί αυτό που είχαν είχε αρχίσει να βγάζει βλάβες μιας και είχε φτάσει τα 350'000χλμ. Άφησαν το παλιό σε κατάστημα στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου. Ο μαθητής μου το είδε αργότερα προς πώληση με 180 ή 150'000χλμ. δεν θυμάμαι ακριβώς. Μιλάμε δεν ντρέπονται καθόλου.
Βοήθεια για την επιλογή Navara 3.0 v6