-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλησπέρα σε όλους. Θα παρακαλέσω όποιος γνωρίζει το θέμα να με βοηθήσει. Πριν από μερικές ημέρες είχα παρκάρει σε πολυκατάστημα όπου δεν χρεώνει για τη θέση parking. Γυρίζοντας από τα ψώνια μου βρίσκω το αυτοκίνητο μου τρακαρισμένο με μια αρκετά μεγάλη ζημία. Ήρθε η τροχαία κατέγραψε το γεγονός και μέχρι εκεί. Ζήτησα από το κατάστημα να βρει από τις κάμερες την πινακίδα του αυτοκίνητου που με τράκαρε αλλά η απάντηση ήταν πως δεν φαίνοταν. Έκανα αίτηση στην τροχαία για το βίντεο αλλά δεν μπορώ να πω πως είμαι αισιόδοξος. Η ασφάλεια μου δεν καλύπτει (απλή) λέγοντας πως είναι σε parking. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας με βοηθήσει. Το κατάστημα είναι υπεύθυνο για το parking ? τι μπορώ να κάνω.
-
Ο χρήστης johnybk41 έγραψε:
. Η ασφάλεια μου δεν καλύπτει (απλή) λέγοντας πως είναι σε parking.Η ασφαλεια σου οπως γραφεις ειναι απλη . Τι να καλυψει? Την ζημια που εκανε άλλος? Μονο αν ειχες 'μικτη' θα γινοταν αυτο
-
Το γνωρίζω, το θέμα είναι αν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος για της ζημίες που προκληθήκαν
-
Φυσικα και υπαρχει...Αυτος που τις εκανε....Αλλά αντε βρες τον
Πηγαινε πιασε τον διευθυντη του καταστηματος και πες του να δειτε παλι τις καμερες , πριν σβηστουν
Αν δεν ειναι συνεργάσιμος και σου κανει τον δυσκολο , πες του θα σας κραξω παντου στο ιντερνετ
Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι καμια καμερα δεν επιασε την πινακιδα του -
ναι μεν αλλα δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις κιόλας. και στο κάτω κάτω δεν γίνεται να μην αναλαμβάνει κάποιος την εφθηνη για την όλη φάση. δεν μπορεί ο καθε τρελός να παίρνει σβάρνα 10 αμάξια, να εξαφανίζεται και να τελειώνει εκεί το θέμα.
-
Χτυπησε κι αλλους εκτος απο εσενα?
Ποιος θες να αναλαβει την ευθυνη δλδ? Μονο αυτος που το εκανε ευθύνεται -
Για να δεις βίντεο πρέπει να υπάρχει εισαγγελική παραγγελια.......απλά ξέχασε το...
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Για να δεις βίντεο πρέπει να υπάρχει εισαγγελική παραγγελια.......απλά ξέχασε το...Δεν ειναι και τοσο δυσκολο να την παρεις
-
Για να τα δεις επίσημα πρέπει όντως να υπάρχει εισαγγελική.
Δεν ξέρω αν είναι δύσκολο αλλά δύο γνωστοί δεν τα κατάφεραν. Δεν γνωρίζω αν το χειρίστηκαν σωστά όμως.Μόνη ας πούμε αναίμακτη λύση, να πιάσεις τον υπεύθυνο και να τους πεις, θέλω να τις δούμε αλλά δεν τις είδαμε. Το μόνο που μπορείς να κάνεις μετά, είναι να βρεις τον υπαίτιο και να πεις σε είδα αλλά δεν σε πρόλαβα, για τον οποιοδήποτε λόγο.
Πολύ πιθανό να μην έχει πιάσει καμμία κάμερα το συμβάν. Έχω προσωπική πείρα και συμβαίνει εύκολα, λόγω γωνιών λήψης, εμποδίων, φωτισμού κτλπ.
-
φίλε το τρακάρισμα εγινε στο κανονικό parking στον εξωτερικό δηλ. χώρο η σε υπόγειο parking ?
σε γνωστότατο γερμανικό ....supermarket στην γλυφάδα ,πάνω στη λεωφόρο βουλιαγμένης ,
στο υπόγειο parking ,ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ τούς πυροσβεστήρες που υπήρχαν εκεί για φόβο φωτιάς στο υπόγειο parking του καταστήματος ,δεν μιλάμε για τούς μικρούς που εχουμε στα αυτοκινητά μας η στα σπίτια μας ,αλλά για μεγάλους σε υψος - ογκο μαζί με την βάση τους , πού θέλουν μικρό φορτηγάκι η κλούβα για να χωρέσουν κλπ ,ηταν 3 η 4 ,κ οταν ρώτησα καλά δεν υπήρχαν κάμερες ? μού ειπαν οχι γιατι απαγορεύεται η κάτι τέτοιο ...κ σε αλλο ιδιο κατάστημα επι τής αλίμου ,εκλεψαν την σκούπα κ το φαράσι κ με ρώτησαν μηπως ειδα κάποια κίνηση τούς ειπα δεν εχετε κάμερες ? μού ειπαν τα ιδια ...οπότε προσοχή στα αυτοκινητά σας ειδικά στα υπόγεια parking ...
ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΣΕ PARKING ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ