-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Καλησπέρα παιδιά....έχω ένα πρόβλημα με το Yaris μου και θα ήθελα τις γνώμες σας !! Λοιπόν το αμάξι ένα δούλευε κανονικά και έφευγα από την δουλειά ξαφνικά ακούγετε ένας θόρυβος σαν κάτι να κόπηκε έχασε ισχύ και μετά ένας ασταμάτητος θόρυβος από τον κινητήρα σαν τρακτέρ...
-
Ο χρήστης john1991 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά....έχω ένα πρόβλημα με το Yaris μου και θα ήθελα τις γνώμες σας !! Λοιπόν το αμάξι ένα δούλευε κανονικά και έφευγα από την δουλειά ξαφνικά ακούγετε ένας θόρυβος σαν κάτι να κόπηκε έχασε ισχύ και μετά ένας ασταμάτητος θόρυβος από τον κινητήρα σαν τρακτέρ ...Ιμάντας;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης john1991 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά....έχω ένα πρόβλημα με το Yaris μου και θα ήθελα τις γνώμες σας !! Λοιπόν το αμάξι ένα δούλευε κανονικά και έφευγα από την δουλειά ξαφνικά ακούγετε ένας θόρυβος σαν κάτι να κόπηκε έχασε ισχύ και μετά ένας ασταμάτητος θόρυβος από τον κινητήρα σαν τρακτέρ...Σου έγραψα και στο άλλο τοπικ.
Ιμάντας, κάποιο παρελκόμενο του;;;
Τελικά ποιο Yaris έχεις;;;
Έμεινε ή συνέχισε με λίγη ισχύ;;;
Αν συνέχισε, δεν έκοψε ιμάνταSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Καδενα εχουν αυτα.Μηπως ξεχειλωσε και ξεχρονισε;
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Καδενα εχουν αυτα.Μηπως ξεχειλωσε και ξεχρονισε;Το πρώτο Yaris δεν έχει το ίδιο μοτέρ με το τελευταίο starlet και την Corolla του 1998;;;
Αυτά είχαν σίγουρα ιμάντα.
Δεν μπορώ να ψάξω τώρα ποιο μοτέρ είχε η μικρή έχει γίνει αυτοκόλλητο, και μου γράφω από το κινητό θαύμα είναι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Έχω το Yaris 2007, ο ιμάντας δεν έχει κοπεί...συνέχισε με λίγη ισχύ!!!
-
Ο άξονας της μετάδοσης ζει;
Sent from my JAT-L29 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Καδενα εχουν αυτα.Μηπως ξεχειλωσε και ξεχρονισε;
Το πρώτο Yaris δεν έχει το ίδιο μοτέρ με το τελευταίο starlet και την Corolla του 1998;;;
Αυτά είχαν σίγουρα ιμάντα.
Δεν μπορώ να ψάξω τώρα ποιο μοτέρ είχε η μικρή έχει γίνει αυτοκόλλητο, και μου γράφω από το κινητό θαύμα είναι.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Οχι,1sz-fe το χιλιαρι,2sz-fe το 1300,καδενα ολα,μεταβλητο χρονισμο στην εισαγωγη κλπ...
-
Οκ πάσο, στο κομμάτι χρονισμός είναι το πρόβλημα πάντως, σωστά;;;
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Οκ πάσο, στο κομμάτι χρονισμός είναι το πρόβλημα πάντως, σωστά;;;Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Υποθεσεις κανουμε,αν δεν το δει μηχανικος,η δεν μαθουμε κωδικο σφαλματος,οτι και να πουμε...
-
Πολ/στης; 1.30 αποδοση.
Πρόβλημα με κινητήρα Toyota Yaris Mk2