-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Είχα αλλάξει πριν 2 χρόνια κρεμαγιέρα με γνήσια μεταχειρισμένη και άντεξε μόλις ένα εξάμηνο. Και δε ξέρω τι να κάνω τώρα γιατί έχει παραγίνει το κακό (χάνει πολύ εύκολα τα υγρά και δε με συμφέρει κιόλας να βάζω συνέχεια λάδι). Καινούργιες ιμιτασιόν λένε είναι αναξιόπιστες. Να ρισκάρω να ξαναβάλω γνήσια μεταχειρισμένη; Η αξίζει η επισκευή της κρεμαγιέρας; Υπόψη πάντα ότι έχω αυτοκίνητο 20ετίας...
-
Η μεταχειρισμένη αργά ή γρήγορα θα ξαναβγάλει θέμα. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί μια καινούρια ιμιτασιόν, καλής μάρκας, να είναι αναξιόπιστη όμως. Μάλλον όμως συμφέρει περισσότερο η επισκευή.
-
Κρεμαγιερα πάντα επισκευή ή καινούρια aftermartket επώνυμη. Πότε γνήσια ή after και μεταχειρισμένη. Δεν γνωρίζεις πόσα χλμ είχε το αμάξι που την έβγαλε, το πιο πιθανό είναι να είναι στην ίδια κατάσταση με τη δικιά σου, ή ένα στάδιο πριν φτάσει στην φθορά την δική σου.. μη πω ότι υπάρχουν περιπτώσεις να εθναι και χειροτερη. Επίσης υπάρχουν εργαστήρια που κάνουν εξαιρετικά πετυχημένες επισκευές και δεν ξανα ασχολησαι.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η μεταχειρισμένη αργά ή γρήγορα θα ξαναβγάλει θέμα. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί μια καινούρια ιμιτασιόν, καλής μάρκας, να είναι αναξιόπιστη όμως. Μάλλον όμως συμφέρει περισσότερο η επισκευή.Μου είπαν ότι παίζει να γίνει αλλαγή στο κόψιμο του τιμονιού. Πχ αντί για 2μιση κύκλους το τιμόνι να στρίβει 3μιση. Δηλαδή να βάλεις μια συμβατή ιμιτασιόν αλλά να μην κάτσει καλά. Και γενικά δεν τις εμπιστεύονται τις ιμιτασιόν και τις αποφεύγουν γιατί έχουν δει πολλά.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Κρεμαγιερα πάντα επισκευή ή καινούρια aftermartket επώνυμη. Πότε γνήσια ή after και μεταχειρισμένη. Δεν γνωρίζεις πόσα χλμ είχε το αμάξι που την έβγαλε, το πιο πιθανό είναι να είναι στην ίδια κατάσταση με τη δικιά σου, ή ένα στάδιο πριν φτάσει στην φθορά την δική σου.. μη πω ότι υπάρχουν περιπτώσεις να εθναι και χειροτερη. Επίσης υπάρχουν εργαστήρια που κάνουν εξαιρετικά πετυχημένες επισκευές και δεν ξανα ασχολησαι.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν λες επώνυμη; Πχ για fiat punto το πρώτο μοντέλο, ξέρεις κάποια aftermarket επώνυμη συμβατή;
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Κρεμαγιερα πάντα επισκευή ή καινούρια aftermartket επώνυμη. Πότε γνήσια ή after και μεταχειρισμένη. Δεν γνωρίζεις πόσα χλμ είχε το αμάξι που την έβγαλε, το πιο πιθανό είναι να είναι στην ίδια κατάσταση με τη δικιά σου, ή ένα στάδιο πριν φτάσει στην φθορά την δική σου.. μη πω ότι υπάρχουν περιπτώσεις να εθναι και χειροτερη. Επίσης υπάρχουν εργαστήρια που κάνουν εξαιρετικά πετυχημένες επισκευές και δεν ξανα ασχολησαι.
Όταν λες επώνυμη; Πχ για fiat punto το πρώτο μοντέλο, ξέρεις κάποια aftermarket επώνυμη συμβατή;
Όλες αυτές είναι επώνυμες και καλές. Βάλε ακριβώς το μοντέλο σου να δεις. Εγώ στο περίπου έβαλα για punto παλιό .
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Η μεταχειρισμένη αργά ή γρήγορα θα ξαναβγάλει θέμα. Δεν βλέπω τον λόγο γιατί μια καινούρια ιμιτασιόν, καλής μάρκας, να είναι αναξιόπιστη όμως. Μάλλον όμως συμφέρει περισσότερο η επισκευή.
Μου είπαν ότι παίζει να γίνει αλλαγή στο κόψιμο του τιμονιού. Πχ αντί για 2μιση κύκλους το τιμόνι να στρίβει 3μιση. Δηλαδή να βάλεις μια συμβατή ιμιτασιόν αλλά να μην κάτσει καλά. Και γενικά δεν τις εμπιστεύονται τις ιμιτασιόν και τις αποφεύγουν γιατί έχουν δει πολλά.
Αν δεν είναι 100% συμβατή και με τις ίδιες προδιαγραφές, προφανώς και δεν πρέπει να την επιλέξεις.
-
Μου είπαν ότι παίζει να γίνει αλλαγή στο κόψιμο του τιμονιού. Πχ αντί για 2μιση κύκλους το τιμόνι να στρίβει 3μιση. Δηλαδή να βάλεις μια συμβατή ιμιτασιόν αλλά να μην κάτσει καλά. Και γενικά δεν τις εμπιστεύονται τις ιμιτασιόν και τις αποφεύγουν γιατί έχουν δει πολλά.
Αν δεν είναι 100% συμβατή και με τις ίδιες προδιαγραφές, προφανώς και δεν πρέπει να την επιλέξεις.
Εγώ από αυτά που μου είπαν κατάλαβα ότι και 100% συμβατή να είναι, μπορεί να μην κάτσει καλά μόλις την τοποθετήσουν. Και γενικά δε τις θεωρούν αξιόπιστες και δεν τις δουλεύουν.
-
Τα ίδια μου έλεγε κι εμένα αντιπροσωπεία για αλλαγή ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ!!! Που τα αμορτισέρ είναι plug and play σε όλα τα αυτοκίνητα, εκτός από αυτά που έχουν custom made (δηλαδή κάτι supercars).
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Όλες αυτές είναι επώνυμες και καλές. Βάλε ακριβώς το μοντέλο σου να δεις. Εγώ στο περίπου έβαλα για punto παλιό .
Τώρα είδα το μήνυμα σου. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Προφανώς το αντίστοιχο link για το αυτοκίνητό μου είναι αυτό: https://www.onparts.gr/fiat/punto-176-1 ... ksartimata
Ουσιαστικά η πυξίδα διεύθυνσης είναι η κρεμαριέρα; -
Τα ίδια μου έλεγε κι εμένα αντιπροσωπεία για αλλγή ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ!!! Που τα αμορτισέρ είναι plug and play σε όλα τα αυτοκίνητα, εκτός από αυτά που έχουν custom made (δηλαδή κάτι supercars).Σοβαρα;; Γιατί τάχα...;
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Τα ίδια μου έλεγε κι εμένα αντιπροσωπεία για αλλαγή ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ!!! Που τα αμορτισέρ είναι plug and play σε όλα τα αυτοκίνητα, εκτός από αυτά που έχουν custom made (δηλαδή κάτι supercars).
Σοβαρα;; Γιατί τάχα...;
Έλα ντε..
-
Εεε τι να κάνουν; κλέφτες να γίνουν? Αντιπροσωπεία= double price.
Επί της ευκαιρίας επειδή θέλω και εγώ επισκευή κρεμαγιερας ξέρεις κάνεις κανένα καλό επισκευαστή στη Θεσσαλονίκη???
Ψάχνω στο ίντερνετ και βρίσκω μόνο έναν στη χαλαστρα τον rss samara. Για αυτόν έχουμε καμμιά άποψη?
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλός
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Έχεις επισκευάσει κρεμαγιερα σε αυτόν ή απλά άκουσες ?
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Έχεις επισκευάσει κρεμαγιερα σε αυτόν ή απλά άκουσες ?Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δύσκολα θα βρεις κάποιον χρηστη που να έχει κάνει ο ιδιος επισκευή μεμονομενα. Ρωτά τον μηχανικό σου να σου προτείνει κάποιον που στέλνει ο ίδιος και είναι ευχαριστημένος.
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Έχεις επισκευάσει κρεμαγιερα σε αυτόν ή απλά άκουσες ?Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω επισκευασει. 2 αυτοκινητα κιολας.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Έχεις επισκευάσει κρεμαγιερα σε αυτόν ή απλά άκουσες ?
Δύσκολα θα βρεις κάποιον χρηστη που να έχει κάνει ο ιδιος επισκευή μεμονομενα. Ρωτά τον μηχανικό σου να σου προτείνει κάποιον που στέλνει ο ίδιος και είναι ευχαριστημένος.
Δεν νομίζω να πει , αυτά είναι από τα μυστικά του επαγγέλματος. Όταν τον είχα ρωτήσει για της επισκευη της μου είπε ότι την αναλαμβάνει αυτός...Στην ουσία εννοούσε οτι θα την βγάλει και θα την στείλει σε κάποιον με το οποίον συνεργάζεται. Δεν θέλω να την στείλω σε κάποιον που δεν ξέρω τι σόι δουλειά κάνει επίσης θέλω να αλλάξω και το μάστορα τελευταία δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος μαζί του και δεν θέλω να του ξαναδώσω δουλειά.
Επισκευή κρεμαγιέρας, ιμιτασιόν ή μεταχειρισμένη γνήσια;