-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
10065ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΤΟΝ ΣΤΗΝ FERRARI ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΤΟΓΙΑ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
-
Ο χρήστης montechristo έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι βασικό; Εχεις δίπλωμα για τα κυβικά που ψάχνεις;
Χωρίς παρεξήγηση, πολύ το αμελουν αυτό...Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα παδια συγνωμη για την απουσια μου! Εχω κανει την διαδικασία για εκδοση ηδη απλα να δωσω περιμένω τωρα για ανεξάρτητου κυβισμου! >
Αν επιμείνεις να βρεις μηχανάκι για το σκοπό που λες, μιας και κοιτούσα τι θα ενδιέφερε κι εμένα κάποια στιγμή, νομίζω μια κάποια καλούτσικη λύση είναι http://www.sym.gr/model/symphony-st-125i-l-c/ λόγω μεγέθους και μεγάλων τροχών και υδρόψυκτο με χαμηλή τιμή κι όχι τελειώς κινεζιά.
Βρίσκεις και καλής κατάστασης μεταχειρισμένο κοντά στο 1μιση χιλιάρικο (δεν ξέρω τί παζάρι σηκώνει), ή 2,200 καινούριο.
Ένα τέτοιο όχημα πιστεύω είναι το ελάχιστο για τη χρήση που θες, κι από τεχνική άποψη κι από άποψη ασφάλειας.Κατέληξα σε ενα Kymco Bet & Win 150cc το ειδα σημερα απο εναν παλικαρι και ειναι σε αριστη κατασταση! απλα καποια ραγισματατακια εχει στα πλαστικα του ειδάλλως μετα και απο ελεγχο δεν εχει καποιο θεμα! η αποψη σας ποια ειναι παιδια? σαν Scooter αξιζει? απλα ρωταω για να βοηθηθεί και καποιος ακομα απο το ερωτημα μου
Σας ευχαριστώ ! -
Ο χρήστης asos21 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι βασικό; Εχεις δίπλωμα για τα κυβικά που ψάχνεις;
Χωρίς παρεξήγηση, πολύ το αμελουν αυτό...Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα παδια συγνωμη για την απουσια μου! Εχω κανει την διαδικασία για εκδοση ηδη απλα να δωσω περιμένω τωρα για ανεξάρτητου κυβισμου! >
Αν επιμείνεις να βρεις μηχανάκι για το σκοπό που λες, μιας και κοιτούσα τι θα ενδιέφερε κι εμένα κάποια στιγμή, νομίζω μια κάποια καλούτσικη λύση είναι http://www.sym.gr/model/symphony-st-125i-l-c/ λόγω μεγέθους και μεγάλων τροχών και υδρόψυκτο με χαμηλή τιμή κι όχι τελειώς κινεζιά.
Βρίσκεις και καλής κατάστασης μεταχειρισμένο κοντά στο 1μιση χιλιάρικο (δεν ξέρω τί παζάρι σηκώνει), ή 2,200 καινούριο.
Ένα τέτοιο όχημα πιστεύω είναι το ελάχιστο για τη χρήση που θες, κι από τεχνική άποψη κι από άποψη ασφάλειας.Κατέληξα σε ενα Kymco Bet & Win 150cc το ειδα σημερα απο εναν παλικαρι και ειναι σε αριστη κατασταση! απλα καποια ραγισματατακια εχει στα πλαστικα του ειδάλλως μετα και απο ελεγχο δεν εχει καποιο θεμα! η αποψη σας ποια ειναι παιδια? σαν Scooter αξιζει? απλα ρωταω για να βοηθηθεί και καποιος ακομα απο το ερωτημα μου
Σας ευχαριστώ !Όσο πικρόχολο κι αν είναι, θα το κάνω το σχόλιό μου.
Εφόσον πάρεις μηχανάκι με 12 ίντσες τροχούς για ανοιχτό δρόμο, να αγοράσεις ένα καλό φουλ-φέις κράνος και να είσαι πολύ συντηρητικός στις στροφές.
Κι εφόσον αγοράσεις ένα σκούτερ 150κε. με καρμπυρατέρ, να βρεις βενζινάδικο με κάποια όμορφη υπάλληλο, γιατί θα το επισκέπτεσαι συχνά [emoji4]
Που ξέρεις, μπορεί να βγεις κερδισμένος...Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
Ο χρήστης asos21 έγραψε:
15 χρόνια πέρασαν κιόλας από τους Ολυμπιακούς. Ρε πώς περνάει ο καιρός...
Χαχαχα...τοσο καλα δλδ?? 56.000 εχει σε χλμτρα....
Συνολικα δεν ειναι καλη επιλογη? αν ειναι καλοσυντηρημενο δεν νομιζω να ειναι θεμα η χρονολογία του τόσο....!! Για καινουργιο δεν μπορω να κινηθω ουτε για πλακα...πολλα τα λεφτα...και θελω κατι για να κινούμε άνετα και αμεσα σε αποστάσεις 40χλμ τουλάχιστον με ανεση.
χαχα έχω Μπέβερλι 250 του 2004
έχω κάνει 108.000 χλμ
Πάει σφαίρα.
Μη μασάς.
(το μόνο πρόβλημα είναι ότι καίει γύρω στα 5 λτρ / 100χλμ) -
1
-
Κατοχος Beverly και εγω απολυτα ευχαριστημενος μονο με την καταναλωση που οντως ειναι καπου στα 5 λτρ/100χλμ
edit [mod]
έφυγε η διαφήμηση
-
εγω θα προτιμουσα να εδινα κατι παραπανω και να παρω ενα 125cc....
SYM 50cc Αξιζει τα χρηματα του??