-
@naud said in Mazda CX-30:
Κύριοι καλησπέρα σας,
Σύντομα ελπίζω πως θα παραλάβω και το δικό μου που αφορά σε παραγγελία Αυγούστου. Μέχρι σήμερα παρακολουθούσα από τις σκιές και πήρα αφορμή να γράψω για να πω -προκαταβολικά- τον πόνο μου. Έχοντας οδηγήσει ήδη μερικές φορές από φίλους και έχοντας καταναλώσει κυριολεκτικά ότι υπάρχει σε βίντεο, άρθρο, review σε αρκετές γλώσσες δε μπορούσα να είμαι πιο ανυπόμονος μετρώντας αντίστροφα τις μέρες. Και τότε, μου στέλνουν την ενημέρωση πως τα specs του αυτοκινήτου Homura έχουν ελαφρώς μεταβληθεί καθώς αφορά ΜΥ2025. Για την ALEXA δε θα μπορούσα να αδιαφορώ περισσότερο και επ ουδενί δεν το θεωρώ αναβάθμιση (δεν αγοράζω MAZDA για το λογισμικό άλλωστε), για την απουσία θερμαινόμενου τιμονιού κλαιν, όμως για τα φώτα ημέρας λάμπα αλογόνου;
Αλήθεια;
Το 2025;
Προφανώς και αφορά αισθητική παράλειψη καθώς το σύνολο παραμένει άρτιο και πλήρες όμως η ανυπομονησία μου μειώθηκε καθώς θεωρώ άστοχο το budjet cut από κάτι τόσο απλό αλλά ουσιώδες για την κατά τα άλλα αψεγάδιαστη σιλουέτα του οχήματος.
Η διαφορά δεν αφορά μόνο τα αλογόνου φώτα ημέρας, αλλά δεν είναι συνολικά LED Matrix. Νομίζω όμως ότι το homura ποτέ δεν είχε led matrix -
Προδιαγραφές μπαταρίας
Mazda CX-30