-
Ψάχνω ανταλλακτικά και αξεσουάρ για αγορά από γερμανία!
Άσχετος με το θέμα θα ήθελα να μου πείτε 2-3 site αξιόπιστα που να στελνουν Ελλάδα...
Με ενδιαφέρουν για γερμανικά αυτοκίνητα!
Ευχαριστώ πολύSent from my iPhone using Tapatalk
-
Άσχετος με το θέμα θα ήθελα να μου πείτε 2-3 site αξιόπιστα που να στελνουν Ελλάδα...
-
-
Από ebay αν ξεκινήσεις θα βρεις πιστεύω.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
Ανταλλακτικα αναλώσιμα αν θες πολυ φθηνά αλλά δεν σε ενοχλει οτι αργουν να ρθουν και μπορεί να σ στείλουν καμία αλλη μαρκα(ελεγχεις συνέχεια μην σ αλλαξουν την παραγγελία) autodoc.
Αν οχι παρε απο ελληνικα σαιτ.
Γνήσια ανταλλακτικά μεταχεισμενα απο Ελλάδα κοίτα, εκτός αν είναι ηλεκτρονικα κτλ οπότε ebay.
Αξεσουάρ φθηνά aliexpress. -
Ο χρήστης somade έγραψε:
Τι είναι αυτό που δεν βρίσκεις εδώ Ελλάδα;
-
Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Ανταλλακτικα αναλώσιμα αν θες πολυ φθηνά αλλά δεν σε ενοχλει οτι αργουν να ρθουν και μπορεί να σ στείλουν καμία αλλη μαρκα(ελεγχεις συνέχεια μην σ αλλαξουν την παραγγελία) autodoc.
Γνήσια ανταλλακτικά μεταχεισμενα απο Ελλάδα κοίτα, εκτός αν είναι ηλεκτρονικα κτλ οπότε ebay.
Αξεσουάρ φθηνά aliexpress.To autodoc δεν σχετίζεται με το antallaktika online?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αξεσουάρ φθηνά aliexpress.To autodoc δεν σχετίζεται με το antallaktika online?
Το ίδιο αλλά με μεγαλυτερες εκπτώσεις.
-
Τα αλλάζουν με Stark. Μάλλον δικιά τους εταιρεία.
-
Ο χρήστης Antonis55 έγραψε:
Τα αλλάζουν με Stark. Μάλλον δικιά τους εταιρεία.Η αλήθεια είναι ότι είναι ψυχοφθορα η παραγγελία απο αυτους αλλά αν ψωνίζεις υποψιασμενα γλυτώνεις αρκετά €. Λόγος να τους επιλεξεις είναι η ποικιλία.
-
Ευχαριστώ
Θα ήθελα να κοιταξω για ηλεκτρονικα για αυτοκινητα vag και merc
Από ελλάδα εχουμε καλά μαγαζια να δω;
Ενδιαφερομαι για αυθεντικα και οχι κινεζιες χαμηλης ποιότητας
Οποιος ξερει μου απαντάει και με pm
Ευχαριστώ
ΥΓ κοιταξα στο car αλλ δεν βρηκαSent from my iPhone using Tapatalk
-
Δεν μας λες τι ακριβώς θες. Κοίτα ebay
-
Τα αλλάζουν με Stark. Μάλλον δικιά τους εταιρεία.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ψυχοφθορα η παραγγελία απο αυτους αλλά αν ψωνίζεις υποψιασμενα γλυτώνεις αρκετά €. Λόγος να τους επιλεξεις είναι η ποικιλία.
Το πρόβλημα είναι αν θες όντως αυτά που παράγγειλες ή αν θες απλά ανταλλακτικά σε τιμές χαμηλές.
Μια λύση είναι να βάλεις τα φτηνότερα δυνατά που έχουν, έτσι ώστε αν στα αλλάξουν να μην υπάρχει πρόβλημα. Είτε Mark είτε Stark...αλλά συνήθως δεν ψωνίζουμε έτσι.
-
Μπορείς να μπαίνεις και να βλέπεις αν σου αλλαξαν κωδικούς παραγγελίας. Προσωπικά ενα φίλτρο ενεργου ανθρακα μου άλλαξαν (το πιο φθηνό που ειχαν διαλεξα, οπότε οκ). Τη δεύτερη φορά που παρήγγειλα τους την έλεγα προκαταβολικά μην τολμησουν να μ αλλαξουν
-
Ευχαριστω πολυ
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μπορείς να μπαίνεις και να βλέπεις αν σου αλλαξαν κωδικούς παραγγελίας. Προσωπικά ενα φίλτρο ενεργου ανθρακα μου άλλαξαν (το πιο φθηνό που ειχαν διαλεξα, οπότε οκ). Τη δεύτερη φορά που παρήγγειλα τους την έλεγα προκαταβολικά μην τολμησουν να μ αλλαξουνΤυχερός είσαι, εγώ 3 φορές με αλλαγμένες παραγγελίες, ακυρωμένες όλες.
-
Πριν περίπου ένα μήνα αγόρασα σετ φρένα από αυτούς, ίσως φοβήθηκαν το γεγονός ότι πλήρωσα με PayPal, πάντως όλα πήγαν καλά και δεν άλλαξαν κάτι.
Βέβαια ήρθαν σε περίπου 13 εργάσιμες ημέρες.
Θα σου πρότεινα την αγορά να την κάνεις μέσω της εφαρμογής που έχουν για κινητό μιας και βάζουν επιπλέον έκπτωση συνήθως, όπως και το να παρακολουθείς το πότε η έκπτωση είναι η μεγαλύτερη καθώς αυτή αλλάζει κάθε μέρα.
Η μέγιστη έκπτωση που είδα ήταν 24% επί των αναγραφομενων τιμών, ενώ στο Black friday είχε φτάσει στο 29%.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Εγώ λάδια είχα πάρει από αυτούς αλλά μου έβγαλαν τα συκώτια μέχρι να έρθουν. Άσε που δε μπορείς να σαι και σίγουρος για τη γνησιότητά τους. Αλλά Ελλάδα δεν τα βρίσκω.
-
Έχει αγοράσει κανείς από το παρακάτω site;
-
Με paypal και εγώ, 3 φορές κιόλας. Για αυτό πιθανώς, τα επέστρεψαν χωρίς 2η κουβέντα.
Τα είχα πάρει περίοδο με 23% έκπτωση. Σαν τιμές ήταν χώμα σε σχέση με τα εγχώρια. Αλλά με τις αλλαγές δεν τους εμπιστεύομαι πάλι, εκτός αν πάρω Stark [emoji13]
Ανταλλακτικα από γερμανία