-
Τα τελευταια χρονια ψωνιζω απο mister-auto οσον αφορα σε site εξωτερικου.
Ποτε δεν εχει τυχει να ακυρωσω παραγγελια.
Σαν μεσο ορο παραδοσης ειναι οι 7 εργασιμες.
Μου εχει τυχει να ερθουν και στις 4. -
Έχω πάρει πριν 4 χρόνια από mister auto για το Α4 Β5 μου χωρίς προβλήματα ... Το τελευταίο χρόνο έχω κάνει 3 παραγγελίες από antalakikaonline για διάφορα ανταλλακτικά των αυτοκινήτων μου , η πρώτη οκ στην 2η ένας ρυθμιστής καλοριφέρ ήταν stark (δεν θημαμε βέβαια τι είχα παραγγείλει το ποιο φτηνό νομίζω).
στην 3η (την περιμένω σε εξέλιξη) μου άλλαξαν αυτοί την την επιλογή μου σε εμπρός δίσκους από trw σε stark και τους το ανέφερα σε μέιλ .. Απάντησαν πως η παραγγελία θα σταλθεί σωστά ..
Έχουν μεγάλη ποικιλία και τιμές γύρο στο 15 με 20% κάτω από την εδώ αγορά μια αφορμή όμως να δώσουν ξανά με αλλαγή της παραγγελίας με άλλο προιων χωρίς ενημέρωση θα φάνε πόρτα
-
Προτού πάτε στο ebay κάντε μια γύρα τις μάντρες των προς ανακύκλωση αυτοκινήτων και ψάξτε εκεί. Με το παλιό μου αυτοκίνητο, (renault megane του 2000) τις είχα κάνει φύλλο και φτερό και είχα μάθει στο τέλος πού βρίσκεται το κάθε τι. Ειδικά σε εξαρτήματα μη-μηχανολογικής φύσεως, (κάτι χερούλια κλπ) μπορεί να βρείτε και καινούρια, ή σχεδόν καινούρια, να τα περάσετε εσείς και να κάνετε οικονομία και σε χρήματα και σε χρόνο. Σπανιότερα, μπορεί να βρείτε και κάποια ανταλλακτικά μηχανής που μπορεί να επιφέρουν μια μικρή αναβάθμιση. Πχ είχα βρει φούσκα τιμονιού για laguna συμβατή με το megane, η οποία ήταν εμφανώς πιο ποιοτική και απεδείχθη πιο γερή και πιο αξιόπιστη.
Γενικά όμως, όταν το θέμα αφορά σε μηχανολογικά ή ηλεκτρονικά εξαρτήματα το ebay είναι καλύτερο διότι τα έχουν ελέγξει και αναγράφουν αν λειτουργούν ή όχι. Υπάρχουν όμως δυο προϋποθέσεις: 1. Να δείτε τις κριτικές που έχει το εν λόγω κατάστημα. Πχ είχα αγοράσει (για το megane πάντα) υπολογιστή αερόσακου με 60 ευρώ, ο οποίος λειτουργούσε μια χαρά. Το κατάστημα είχε 99,9% θετικές κριτικές, δηλαδή ήταν άψογοι οι άνθρωποι. 2. Επίσης, αν το εξάρτημα αναγράφει και barcode θα πρέπει να κοιτάξετε ότι είναι ο ίδιος (αυτό εξυπακούεται νομίζω). Δυστυχώς, επειδή στο internet δεν έχουμε το εξάρτημα μπροστά μας να το πασπατέψουμε ή ακόμη καλύτερα να το δοκιμάσουμε εκείνην την στιγμή, οι πειραματισμοί δεν ενδείκνυνται. -
Εγώ αγόρασα από Γερμανικό ebay από πωλητή 100% και είχε πρόβλημα. Μου έκανε full refund ο άνθρωπος.
Αυτό που λες για τις μάντρες ισχύει αν έχεις παλιό αμάξι. Έχει πάρει συγγενής a/c κομπρέσσορα για παλιό φόκους 80ε.
-
Αυτό που λες για τις μάντρες ισχύει αν έχεις παλιό αμάξι. Έχει πάρει συγγενής a/c κομπρέσσορα για παλιό φόκους 80ε.
Εννοείται ότι ισχύει για παλιά αυτοκίνητα. Επίσης, ισχύει για μοντέλα που είχαν επιτυχία στις πωλήσεις στην Ελλάδα. Μην περιμένει να βρει κανείς εύκολα ανταλλακτικά για μοντέλα όπως το toyota camry.
Ανταλλακτικα από γερμανία