-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!
Σε ένα αμάξι της οικογένειας έχουν φύγει τα 2 από τα 4 τάσια και σκεφτόμαστε να τα αντικαταστήσουμε όλα.
Έχω δει ιμιτασιόν τάσια,ίδια με τα εργοστασιακά αλλά χωρίς τα σήματα των αυτοκινητοβιομηχανιών.Λέγονται τάσια μαρκέ και κοστίζουν γύρω στα 40-45 ευρώ η τετράδα.Κατά τ'άλλα υπάρχουν τα γνωστά aftermarket τάσια argo versaco κλπ στα 20-25-30 ευρώ.Βλέπω στο youtube σε video ότι τα ιμιτασιόν τάσια που λέω παραπάνω δεν σπάνε ακόμα και αν τα πατήσεις με το αμάξι.Πιο ανθεκτικά δηλαδή.
Αν αναλογιστούμε ότι μιλάμε για αμάξι σχεδόν 15 χρονών,τι είναι καλύτερο?
-
Σε ένα αμάξι της οικογένειας έχουν φύγει τα 2 από τα 4 τάσια και σκεφτόμαστε να τα αντικαταστήσουμε όλα.
Έχω δει ιμιτασιόν τάσια,ίδια με τα εργοστασιακά αλλά χωρίς τα σήματα των αυτοκινητοβιομηχανιών.Λέγονται τάσια μαρκέ και κοστίζουν γύρω στα 40-45 ευρώ η τετράδα.Κατά τ'άλλα υπάρχουν τα γνωστά aftermarket τάσια argo versaco κλπ στα 20-25-30 ευρώ.Βλέπω στο youtube σε video ότι τα ιμιτασιόν τάσια που λέω παραπάνω δεν σπάνε ακόμα και αν τα πατήσεις με το αμάξι.Πιο ανθεκτικά δηλαδή.
-
-
Τα πιο ανθεκτικά...
-
-
Τα πιο φθηνα, δεδομενου οτι τα κλεβουν κιολας.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Τα πιο φθηνα, δεδομενου οτι τα κλεβουν κιολας.Δεν έχω δει κάτι τέτοιο,τουλάχιστον δεν έχει τύχει σε εμάς.
Μια λύση είναι να τα πιάσεις με δεματικά καλωδίων.Το κάνουν πολλοί κυρίως για να μην φύγουν στο δρόμο αλλά χρησιμεύει και σαν αντικλεπτικό κατά κάποιο τρόπο... -
Μπες στο Σκρουτζ κ ψάξε για τάσια που σου αρέσουν, γύρω στα 20-30 ευρώ περίπου. Θα βρεις μεγάλη ποικιλία. Δεν αξιζει να πας για πιο ακριβά ή γνήσια για παλιό αυτοκίνητο, εκτος κ αν θες κάτι πολύ συγκεκριμενο. Συμφωνώ κ γω για τα δεματικα. Το έχω κάνει κ γω. Αλλα μόνο για να μη φύγουν κατά την πορεία του οχήματος, γτ αν θέλουν να τα κλέψουν, είναι σα να μην υπάρχουν, σπάνε για πλάκα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τάσια αυτοκινήτου