-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Lapin αν είναι έτσι όπως τα λες, ομολογουμένως έχω μείνει λίγο πίσω στον εξοπλισμό του ateca Άσε που ο configurator στο site είναι ότι να 'ναι. Το style plus πακέτο πλέον δεν το έχουν ως επιλογή και ψάχνω να βρω την 6,5αρα σαν εικόνα αλλά δεν υπάρχει κάπου.και ξέρω κάποια πράγματα για την τιμολόγηση.
Όπως??
Τι εννοείς 'όπως'; Αυτά που είπα ήδη εννοώ!
-
Έτσι όπως το έγραψες φαίνεται πως σου είπε κάποια πράγματα εκ των έσω για την τιμολόγηση..
-
Αν η αξιοπιστία είναι προτεραιότητα για σενα, τότε θα σου προτεινα να δεις προς κορεα. Tuscon, sportgage.
Όμορφα αυτοκίνητα ποιοτικά σχετικά με χώρους και πορτ μπαγκαζ. Η χαρά της συζύγου ιφ γιου νοου γοατ αι μιν.
Απο εκεί και ύστερα το σουζουκι βιτ είναι το πιο βαλιου φορ μανεη αν δεν έχεις θέμα χώρων ή φθηνή αίσθηση πλαστικών.
Το πραγματικό διλλημα είναι χωροι-ποιότητα (tuscon, sportage, hrv, αντε και μιτσου-εκλιπσε) ή τετρακίνητο (βιτάρα).
Κορέο-τζαμπανια είναι αξιοπιστα, αφού η το-γιωτα δεν θέλει να βγάλει ενα μικρό rav γύρω στα 22.000 να τινάξει την μπανκα παίζεις με τα παραπάνω....
Για ευρωπαικά δεν φέρω γνωμη αφού δεν είμαι ο κατάλληλος (αρνητική προκατάληψη) -
Καλησπέρα
Έχω κάνει 15.000 χλμ με το Ateca μου, αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε θέματα κινητήρα, γιατί έχω το 1.6 TDI.
Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο.
Έχει πολύ χαμηλή κατανάλωση, ο κινητήρας ειναι πολύ ικανοποιητικός και το βασικότερο οι χώροι είναι υπεραρκετοί.
Ειδικά αν υπάρχει παιδί, θα το εκτιμήσεις. Το καρότσι π.χ. μπαίνει στο πορτ παγκάζ ανοιχτό (αν βγάλεις την εταζέρα βέβαια), ενώ χωράνε σχετικά άνετα αποσκευές που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ ότι θα χωράγανε.
Από άποψη διαστάσεων, δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα αφού είναι αρκετά μαζεμένο.
Πρόβλημα δεν έχει εμφανίσει κανένα, αλλά νομίζω πως μέσα σε 10 μήνες δεν μπορεί καποιος να έχει εικόνα. Είναι πολύ νωρίς.
Για εμένα, δες το, πάρε καλή προσφορά (οι τιμές του έπεσαν αρκετά) και κρίνε μόνος σου.
Παίζει ρόλο και η εμφάνιση. Εμένα πχ το Ateca εξωτερικά μου άρεσε πάρα πολύ και για αυτό πήγα και το είδα και τελικά το αγόρασα.
Καλή έρευνα! -
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Η οθόνη και στις 3 παραπάνω φωτογραφίες είναι 5'. Τα καινούργια Ateca έχουν πλέον 6.5' ως βασική.Πιστεύω τώρα να τη βρήκα σωστά..
-
Είσαι πολύ σωστός!
-
Μήπως να ρίξεις μια ματιά και στο ανανεωμένο renegade?
ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΚΡΟΥ/ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ SUV