-
-
Και τα άλλα δεν είναι τόσο δύσκολα, μη νομίζεις. Απλώς όντως χάνεσαι στις εγκυκλίους.
Πάντως εντάξει είστε μεγάλοι και πανέξυπνοι άνθρωποι. Σας θαυμάζω .
Σπουδαίες προσωπικότητες. Διδάξτε τους νεότερους πώς να βγάζουν σπίτια όντας δευτεροβάθμιας κατάρτισης και στα υπόλοιπα θα τα βρούμε.
-
Και εσύ δεν αγόραζες χαρτί τουαλέτας…σωστά; 50ευρα είχατε
-
Αχαχαχα ποιανού η πισίνα; Του φίλου Νδτη;;;;
Πονηρέ pool boy. Τη καλύτερη δουλειά διαλεξες
Οκ σταματώ. Μηγράφετε χαζομάρες. Το χαλάσαμε το νήμα
-
Και αυτό σχετικό είναι. Εάν όλοι οι τεχνίτες επαίρονται για το πόσα βγάζουν μαύρα και λευκά, τότε εαν όλοι γίνουν τεχνίτες θα αυξηθεί η προσφορά και θα βγάζουν ψίχουλα.
Οπότε τους συμφέρει να μην πολυμιλάνε. Πως λένε, να το κλείνουν το ρημάδι….
-
Ολες οι δουλειές έχουν κόπωση. Που να δεις το άγχος. Αυτό δεν παλεύεται. Ξέρει τι σημαίνει να υπογράφεις κάτι που να έχεις ευθύνη και κόστος πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ;;;
Όπως είχα ποστάρει και παλιότερα μια ιατρική μελέτη. Ο εγκεφαλος καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από ότι οι μύες του σώματος. Οι μύες έχουν μια τάση να έχουν ‘’μνήμη’’ και μετά ένα επίπεδο δεν κουράζονται.
Οπως γίνεται στην γυμναστική.
Εγω κάποτε έκανα 100 πους απς. Ω ναι.
Τώρα όμως τελείως λαπάς και φλωρος κάνω 30 πανεύκολα. Εντάξει ψέματα όχι πανεύκολα διότι κοκκινίσω.Έχουν μνήμη οι μύες.
Άλλοι δεν μπορούν ούτε ένα ακόμα και αν έχουν πάρει βιταμίνες και είναι ξεκούραστοι. Δεν σημαίνει ότι είμαι πιο δυνατός. Σημαίνει ότι οι μύες έχουν μνήμη και μπορούν να κάνουν κάτι πιο εύκολα.
-
Τα λοκατζιδικα. Έκανα μέχρι και παλαμάκι στο αέρα.
Έχουμε λοκατζήδες στην οικογένεια
Έχω πει κάποτε επι κρίσης ίσως πήγαινα για εποπ. Το είχα σκεφτεί λόγω ανεργίας.
-
Ελλάδα, Δεν πήγα ΛΟΚ.
Α προσωπικά δεδομένα…. Δεν θυμάμαι και ονόματα να σου πω την αλήθεια. Γενικά δεν θυμάμαι ονόματα εύκολα. Τα μπερδεύω. Ομως θα σου πω στα τσατ ποιοι με συμπαθούσαν ένα τους ξέρεις.
-
Οχι ρε. Μάχιμος, φατναρακι….ασκησεις, γοπινγκ και σκοπιές
Γενικά δεν πήγα ούτε εποπ και απλά περίμενα να τελειώσει η θητεία μπας κα9 βρούμε μια δουλειά. Δεν υπήρχε τίποτα τότε , η ανεργία στην ηλικία μου ήταν 65%
Εκεί συνάντησα ανθρώπους εξαιρετικής ποιότητας και μόρφωσης αλλά και κάποιους καραβανάδες όπως τους λέει ο λαός και στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους εδώ μέσα.
-
Μιλάμε το διαλύσαμε το νήμα.
-
This post is deleted! -
Εγώ ταξιδευτή έχω πει, μακάρι να είναι όλοι τίμιοι να πέσει το ΦΠΑ στο 14-15% και 3% στα τρόφιμα και ο φόρος εισοδήματος να γίνει προοδευτικός με συντελεστές που να ξεκινούν από 5%
Από την άλλη εάν συμβεί αυτό με τα λαμόγια δεξιά και αριστερά, τότε το κράτος θα μείνει χωρίς υγεία, παιδεία, συντάξεις και άμυνα.Δεν είμαι υπέρ της μεγάλης φορολογική επιβάρυνση και δη στον λαό, αλλά δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν στη μούρη μου.
Μη συνεχίζετε. Πρεπε να σεβαστούμε και την διαχειρηση
-
Κάποιος από την αγορά θα το εκμεταλλευτεί για να αυξήσει μερίδιο και θα πέσει.
Το ίδιο συμβαίνει και στην βενζίνη, πέφτει η τιμή του βαρελιού και αργά μεν αλλά σταθερά πέφτει και η τιμή του λίτρου.
Κάποιος κάνει την αρχή για να κερδίσει μερίδιο και σταδιακά ακολουθούν και οι άλλοι.
Φυσικός νόμος της αγοράς
Και δεν παριστάνω τον έξυπνο, εσείς απλά δεν κατανοείτε
-
Παιδιά μήπως να σεβαστούμε του συντονιστές;
Εντάξει βοηθούν οι άνθρωποι αλλά το ΞΈΣΚΙΣΑΜΕ το νήμα
-
Σταμάτα τις βλακείες. Έτσι λειτουργούν όλες οι αγορές του πλανήτη.
Εκτός αυτού τα κράτη έχουν όργανα ελέγχου εάν παρατηρηθεί και καταγγελθουν πρακτικές ολιγοπωλιων
Σταμάτησε να είστε τόσο συνωμοσιολογοι και μην αναπαράγεται ότι χαζομάρα ακούτε στα καφενεία.
Τέλος ΣΤΑΜΑΤΑ να χαλάς το νήμα.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης