-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ΑρΕς
και μπαινω και παλιν μεσα να ειδω τι εγραψα - αν δεν δει ο γατος τι εκανε, δεν...
και βλεπω τη φιλη τη πι-νατ.
και της ζητω ταπεινως συγνωμμην...Μπαίνω κι εγώ να δω, που καταλήξατε τελικά μετά απο 6 σελίδες και σκοντάφτω στις “συγνώμες” του γάτου…
Να παραπλανηθώ, να πω οτι θίχτηκε η υπόληψη μου, να πέσει το μισό φόρουμ να με φάει!
Μια χαρά τα καταφέρνεις γάτε με την άμμο… -
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Λοιπον, το Χ1 εχει καταφερει να με μπερδεψει οσο κανενα αλλο αυτοκινητο
Τι κανω λαθος; διαλεγω στον configurator- x1
- 1.18i με αυτοματο steptronic
- λες να βαλω το x-line
το βαζω και η τιμη παει στα 42.838 . Πως στο καλο το βγαζεις εσυ 35; τι κανω λαθος;
Αν πας στο configurator στα πακέτα έχει επιλογη το xline advanced. Το επιλεγεις και παει 37600. Xline auto led μεταλλικό. Βάλε και την έκπτωση παει 35.
-
Με έχετε ψήσει πολύ άσχημα. Την είχα απορρίψει γιατί έβλεπα να ανεβαίνει πολυ η τιμή της. Αφου ισχύουν αυτά που λέτε για τις προσφορές και τα after market που καλύπτουν τις τρύπες στον εξοπλισμό, γίνεται φοβερά δελεαστική προσφορά. Θα πάω από εβδομάδα σε αντιπροσωπεία να τα δω με τα μάτια μου
-
Toyota C-hr; ( δεν βλέπω να ειπώθηκε)
Αυτό με τις αντιπροσωπείες παιζει.
Γενικά εκτος απο τις εκπτώσεις της κεντρικές που μπαίνουν στα site κτλ, καθε εμπορος κανει Δωρα για να προτιμήσεις αυτον. Αλλος συναγερμο αλλος κασετόφωνο κτλΣε εμενα opel mokka επειδή ήταν full κομπλέ μου εκανα εχτρα εκπτωση. Οι περισσότεροι 1000€ αλλα κάποιοι έμειναν στα 500-700. Πήγα στους πρώτους. Αυτα τα παζαρευεις οταν πας στο κατάστημα και κανεις και κανενα τεστ drive. Και λες στον έναν τι σου έδωσε ο άλλος για να πεσει περισσότερο.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης m.m. έγραψε:
Toyota C-hr; ( δεν βλέπω να ειπώθηκε)Αυτό με τις αντιπροσωπείες παιζει.
Γενικά εκτος απο τις εκπτώσεις της κεντρικές που μπαίνουν στα site κτλ, καθε εμπορος κανει Δωρα για να προτιμήσεις αυτον. Αλλος συναγερμο αλλος κασετόφωνο κτλΣε εμενα opel mokka επειδή ήταν full κομπλέ μου εκανα εχτρα εκπτωση. Οι περισσότεροι 1000€ αλλα κάποιοι έμειναν στα 500-700. Πήγα στους πρώτους. Αυτα τα παζαρευεις οταν πας στο κατάστημα και κανεις και κανενα τεστ drive. Και λες στον έναν τι σου έδωσε ο άλλος για να πεσει περισσότερο.
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To chr είναι πάρα πολύ μικρό.
Αγορα μεσαιου SUV εως 35.000