-
Η ουσία με το cng είναι ότι δεν θα ασχολείσαι με τους υπολογισμούς κατανάλωσης γιατί απλά δεν θα σε ενδιαφέρει εκτός αν είσαι ψιλικατζίδικο. Θα πηγαίνεις στο πρατήριο και με ένα δεκαρικο θα παίρνεις και ρέστα τώρα για την αυτονομία τα εχουμε πει πάνω κάτω. Το άλλο θέμα γκάζι Ναι δεν είναι το πιο γρήγορο αυτοκίνητο αυτό το ξέρουμε είναι 90 άλογα και έχουμε σαν βάση την οικονομία αλλά ταξιδάκι άνετα και χαλαρά με 140 χλμ και έχω πάει και 160. Για να κάνεις μια προσπέραση το μοτερακι αρπάζει και δεν θα σε προβληματίσει εκεί που έχει μείον για μένα είναι μόνο στην εκκίνηση σε ανηφόρα οπου θέλει λίγο πάτημα το γκαζάκι του.Γενικα πάρα πολύ καλό το αμαξάκι και τίμιο το έχω ευχαριστηθει και δεν θα αγόραζα κανένα άλλο αν αποφάσιζα σήμερα. Με επιδότηση δεπα 16850 με μεταλλικό διχρωμια συναγερμό δερμάτινη στο ταμπλό αισθητήρα παρκ. Τι άλλο να πω τιμή με αγορα νομίζω ότι τους εκλεψα. Εμπειρία από αυτοκινητα έχω μεγάλη έχω οδηγήσει πάρα πολλά και ακριβά αυτοκινητα σαν επαγγελματιας.
-
Νομίζω ότι έχεις κάνει μια εξαιρετική αγορά!
-
Ο νούμερο ένα ανασταλτικός και αποτρεπτικός παράγοντας για την εξάπλωση του cng αυτοκινήτου στη χώρα μας, είναι το απελπιστικά μικρό δίκτυο ανεφοδιασμού και μόνο.
Δεν ωφελεί να περιμένεις μισάωρα για ανεφοδιασμό κάθε δύο μέρες (στην Αττική), τη στιγμή που ο χρόνος είναι χρήμα και δε μας περισσεύει ούτε λεπτό.
Αγορά νέου αυτοκινήτου φυσικού αερίου