-
Γεια σας, είμαι νέος στο φόρουμ, με λένε ΡΟΜΑΝ η καταγωγή μου είναι από την Ρωσία, και μένω στην Ελλάδα - 11 χρόνια. Έχω σκοπό να φέρνω αυτοκίνητα από την Γερμανία στην Ελλάδα μόνος μου. Στην Γερμανία έχω καλές επαφές με σοβαρούς ανθρώπους και εταιρίες στον τομέα αυτοκίνησης, αυτό μου δίνει σιγουριά στο ξεκίνημα μου. Όμως, εδώ στην Ελλάδα, δεν έχω πληροφορίες σχετικά με τους φόρους, με το τελώνιο και γενικά με τα απαρέτητα χαρτιά για αυτό το επιχηρημα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το θεμα, παρακαλώ να μου βοηθήσει.
Υπάρχει μια εικόνα αγορας και μεταφοράς αυτοκινήτου από την Γερμανία στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω εικόνα από την νομική πλευρά.
-
Γεια σας, είμαι νέος στο φόρουμ, με λένε ΡΟΜΑΝ η καταγωγή μου είναι από την Ρωσία, και μένω στην Ελλάδα - 11 χρόνια. Έχω σκοπό να φέρνω αυτοκίνητα από την Γερμανία στην Ελλάδα μόνος μου. Στην Γερμανία έχω καλές επαφές με σοβαρούς ανθρώπους και εταιρίες στον τομέα αυτοκίνησης, αυτό μου δίνει σιγουριά στο ξεκίνημα μου. Όμως, εδώ στην Ελλάδα, δεν έχω πληροφορίες σχετικά με τους φόρους, με το τελώνιο και γενικά με τα απαρέτητα χαρτιά για αυτό το επιχηρημα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το θεμα, παρακαλώ να μου βοηθήσει.
Υπάρχει μια εικόνα αγορας και μεταφοράς αυτοκινήτου από την Γερμανία στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω εικόνα από την νομική πλευρά.
-
-
Ο χρήστης roman έγραψε:
Γεια σας, είμαι νέος στο φόρουμ, με λένε ΡΟΜΑΝ η καταγωγή μου είναι από την Ρωσία, και μένω στην Ελλάδα - 11 χρόνια. Έχω σκοπό να φέρνω αυτοκίνητα από την Γερμανία στην Ελλάδα μόνος μου. Στην Γερμανία έχω καλές επαφές με σοβαρούς ανθρώπους και εταιρίες στον τομέα αυτοκίνησης, αυτό μου δίνει σιγουριά στο ξεκίνημα μου. Όμως, εδώ στην Ελλάδα, δεν έχω πληροφορίες σχετικά με τους φόρους, με το τελώνιο και γενικά με τα απαρέτητα χαρτιά για αυτό το επιχηρημα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για αυτό το θεμα, παρακαλώ να μου βοηθήσει.Υπάρχει μια εικόνα αγορας και μεταφοράς αυτοκινήτου από την Γερμανία στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω εικόνα από την νομική πλευρά.
Καλη επιτυχία στο ξεκίνημα σου! Μια καλή αρχή είναι να βρεις έναν έμπειρο εκτελωνιστή που ασχολείται με αυτοκίνητα για να σε κατατοπίσει στο θέμα δασμών και τι Euro συμφέρει να φέρνεις έτσι ώστε και συ να μη χάνεις αλλά και το εμπόρευμα να φεύγει .
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τέτοια γραφεία αναλαμβάνουν όλες διαδικασίες;
-
Ναι αναλαμβάνουν όλη τη διαδικασία χωρίς να κάνεις τίποτα. Εννοείται βέβαια όχι τσάμπα.
-
Εσυ το μόνο που θες είναι έναν άνθρωπο να σου πει ότι το τάδε μοντέλο από τη στιγμή που θα το εισάγεις θα σου κοστίσει αυτά τα λεφτά (συν την αγορά και τη μεταφορά που θα έχεις κάνει εσυ) έτσι ώστε να ορίσεις την τιμή που θα ζητήσεις στους πελάτες
-
Δεν ανοίγεις καλύτερα κανά σουβλατζίδικο;
11 χρόνια στην Ελλάδα, και δεν έχεις καταλάβει τι γίνεται;
-
Σουβλατζίδικο; Ευχαριστώ, αλλά δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου)) και φυσικά μετά από τόσα χρόνια, ξέρω τη γίνεται εδώ, και που υπάρχει χρήμα.
Στο θεμα:
costasda Ευχαριστώ πολύ , έκανα μια αναζήτηση, και βρήκα ένα γραφείο που τα αναλαμβάνει.
Σχετικά με της τιμές προς τους πελάτες, θέλει πολύ δουλειά . Πρέπει να γίνει υπολογισμός για κάθε ταξίδι, διάφορα έξοδα, τελωνείο. Το τελωνείο και όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου πληρώνει ο πελάτης, όλα τα άλλα, είναι δικά μου. Σωστά;
Ποιες παγίδες και κρυμμένες αποχρώσεις, μπορούν να υπάρχουν, ξέρει κανείς;
-
Ο χρήστης roman έγραψε:
Σουβλατζίδικο; Ευχαριστώ, αλλά δεν είναι στα ενδιαφέροντα μου)) και φυσικά μετά από τόσα χρόνια, ξέρω τη γίνεται εδώ, και που υπάρχει χρήμα.Στο θεμα:
costasda Ευχαριστώ πολύ , έκανα μια αναζήτηση, και βρήκα ένα γραφείο που τα αναλαμβάνει.
Σχετικά με της τιμές προς τους πελάτες, θέλει πολύ δουλειά . Πρέπει να γίνει υπολογισμός για κάθε ταξίδι, διάφορα έξοδα, τελωνείο. Το τελωνείο και όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου πληρώνει ο πελάτης, όλα τα άλλα, είναι δικά μου. Σωστά;
Ποιες παγίδες και κρυμμένες αποχρώσεις, μπορούν να υπάρχουν, ξέρει κανείς;
εγω θα ξεκίναγα με επαγγελματικά (βανάκια) που είναι πολύ λίγα τα τελωνεία και είναι συγκεκριμένα με το μικτο βάρος όπως και τα τέλη ταξινόμησης για να ξέρει ο πελάτης
-
Tώρα κάνεις κάποια άλλη δουλειά;Αν ναι μην την παρατήσεις.
-
Όχι, δεν έχω δουλειά, πριν 1 μήνα είχα φύγει και αποφάσησα να ξεκινήσω μόνος μου κάτι δικό μου.
Άνοιγμα εταιρείας η μόνος μου;