-
Καλησπέρα.
Χρειάζετε να κάνω επισκευη στην κολόνα του τιμονιου η αντικατάσταση.Διαγνωση μάστορα.
Δεν δουλευει η ηλεκτρική υποβοήθηση και εχω αναμένο το λαμποάκι του esp με βαρύ τιμόνι.
Μπορώ να εχω καμια πρόταση που να πάω?αξίζει?να επισκευασω η να ψάξω μεταχ?Για καινουριο δεν το συζητάω κάν.
Κατα προτήμηση Θεσσαλονίκη και όχι αθήνα, Η γυρο απο Λάρισα.Εγραψα και στο Opel club
-
Καλησπέρα.
Χρειάζετε να κάνω επισκευη στην κολόνα του τιμονιου η αντικατάσταση.Διαγνωση μάστορα.
Δεν δουλευει η ηλεκτρική υποβοήθηση και εχω αναμένο το λαμποάκι του esp με βαρύ τιμόνι.
Μπορώ να εχω καμια πρόταση που να πάω?αξίζει?να επισκευασω η να ψάξω μεταχ?Για καινουριο δεν το συζητάω κάν.
Κατα προτήμηση Θεσσαλονίκη και όχι αθήνα, Η γυρο απο Λάρισα.Εγραψα και στο Opel club
-
Καλησπέρα.
-
Για fiat punto βγήκε 250€ Θεσσαλονίκη
Δε ξέρω πόσα € έχεις περίπου στο μυαλό σου -
Πηγες το αμάξι ολόκληρο η μονο την κολόνα? Αν πηγες ολόκληρο το αμάξι ειναι καλά αυτα.
Στειλε pm να μου πείς που πηγγες να πάρω να ρωτήσω. -
-
Ο χρήστης terry308 έγραψε:
Δε ξέρω πόσα € έχεις περίπου στο μυαλό σουΓια grande punto? Σε ποιον μαστορα φιλε?
Σ ευχαριστω -
Ο χρήστης opiou έγραψε:
Δε ξέρω πόσα € έχεις περίπου στο μυαλό σουΓια grande punto? Σε ποιον μαστορα φιλε?
Σ ευχαριστωΘάνος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκη, γράψε στο google και θα το βγάλει, στο στενό του Μασούτη είναι.
Punto 2002 16v ολόκληρο το αυτοκίνητο πήγε γιατί είχα πρόβλημα στη κολώνα και όχι στο 1ο εύκολο μηχανισμό -
καλησπέρα.
επειτα απο καιρο το ευτιαξα τοαμαξι και ειπα να ποσταρω τη λυση του.
Τα ευτισε ο εγκεφαλος τιμονιου, βρηκα ενα μαστορα εδω Λαρισα ο οποιος αλλαξε μονο τον εγκεφαλο και οχι ολοκληρη την τιμονιερα.
150 κοστησε.
εχω καιρο να μπω στο φορουμ, δουλεια κτλ κτλ -
@giannis_007 said in Επισκευη κολόνας τιμονιου - Ηλεκτρικό τιμόνι.:
καλησπέρα.
επειτα απο καιρο το ευτιαξα τοαμαξι και ειπα να ποσταρω τη λυση του.
Τα ευτισε ο εγκεφαλος τιμονιου, βρηκα ενα μαστορα εδω Λαρισα ο οποιος αλλαξε μονο τον εγκεφαλο και οχι ολοκληρη την τιμονιερα.
150 κοστησε.
εχω καιρο να μπω στο φορουμ, δουλεια κτλ κτλΚαλησπέρα γιαννη, σε ποιον πηγες Λαρισα γιατι αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο θεμα (αισθητηρα γωνιας)και ειμαι απο λάρισα
Επισκευη κολόνας τιμονιου - Ηλεκτρικό τιμόνι.