-
Επαθα υπερχιλιση paraflu στα καλα του καθουμενου, με σβυστη την μηχανη, μετα απο βολτα. Αν εχει καμια σημασια το αμαξι εγερνε πανω στο πεζοδρομιο.
Πηγα σε συνεργειο, δεν βρηκαν προβλημα, υπεθεσαν οτι ειχε παραπανω υγρο και το πεταξε απο το καπακι. Μετρηθηκε το κυκλωμα του ψηγειου μου με πιεση ειμαι οκ.
Σφηξαν πολυ το καπακι του ψυγειου μου και κατι ενωσεις κατω απο το καπο ειναι οκ αυτο; Αν εχει παραπανω ακομα και τωρα δεν θα εκραγει ετσι; -
Επαθα υπερχιλιση paraflu στα καλα του καθουμενου, με σβυστη την μηχανη, μετα απο βολτα. Αν εχει καμια σημασια το αμαξι εγερνε πανω στο πεζοδρομιο.
Πηγα σε συνεργειο, δεν βρηκαν προβλημα, υπεθεσαν οτι ειχε παραπανω υγρο και το πεταξε απο το καπακι. Μετρηθηκε το κυκλωμα του ψηγειου μου με πιεση ειμαι οκ.
Σφηξαν πολυ το καπακι του ψυγειου μου και κατι ενωσεις κατω απο το καπο ειναι οκ αυτο; Αν εχει παραπανω ακομα και τωρα δεν θα εκραγει ετσι; -
Μου φαίνεται στα περισσότερα δοχεία από όπου βάζουμε υγρό για το ψυγείο υπάρχει σωληνάκι υπερχείλισης. Οπότε δεν είναι εύκολο να γίνει κάτι παραπάνω από το να φύγουν από εκεί τα παραπανίσια υγρά του ψυγείου. Ο κίνδυνος είναι όταν 'φουσκώσουν' τα νερά, παραφλού, και πας όπως είναι καυτά να ανοίξεις το καπάκι του δοχείου. Μπορεί (αν όχι σίγουρα) να πεταχθούν καυτά επάνω σου.....
-
δες και την τάπα του δοχείου πλήρωσης, μπορεί να θέλει αλλαγή.
-
Αν σε παραφλού συμπληρώσω απιονισμένο νερό εκτός από τις αντιπαγωτικές ιδιότητες που θα χάσει θα έχω καμία άλλη επίπτωση ή ρίχνω άφοβα;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αν σε παραφλού συμπληρώσω απιονισμένο νερό εκτός από τις αντιπαγωτικές ιδιότητες που θα χάσει θα έχω καμία άλλη επίπτωση ή ρίχνω άφοβα;Και από νερό ρίχνεις, άφοβα.
-
Αν σε παραφλού συμπληρώσω απιονισμένο νερό εκτός από τις αντιπαγωτικές ιδιότητες που θα χάσει θα έχω καμία άλλη επίπτωση ή ρίχνω άφοβα;Ριχνεις. Απλα ετσι το αραιωνεις λιγο
Το παραφλου εκτος απο αντιπαγωτικες, εχει και λιπαντικες και αντισκοριακες ιδιοτητες
Αλλά κι εγω οταν δεν εχω να συπληρωσω , απιονισμενο ριχνω -
Αν σε παραφλού συμπληρώσω απιονισμένο νερό εκτός από τις αντιπαγωτικές ιδιότητες που θα χάσει θα έχω καμία άλλη επίπτωση ή ρίχνω άφοβα;γιατί να το κάνεις αυτό;;;
μόνο σε περίπτωση ανάγκης βάζεις νερό,ειδάλως συμπληρώνεις με ενα καλής ποιότητας παραφλού. -
Γιατί έχω μια διαρροή που ναι μεν μικρή αλλά δεν έχω χρόνο να πάω να τη φτιάξω και δεν θέλω να πληρώσω άλλο παραφλού που θα το χάσει. Τελευταία μια με την αλλαγή κολάρων, μια με την αλλαγή αντλίας, μια με την αλλαγή θερμοστάστη κι εγώ δεν ξέρω πόσα λίτρα παραφλού έχω βάλει. Για την επισκευή θα ξαναχάσει επίσης οπότε αν χρειαστεί θέλω να βάλω νερό (απιονισμένο) μέχρι να λυθεί το θέμα.
-
Η διαρροή από που προερχεται? Από το ψυγείο ή από τα κολάρα?? Ποτέ ξεκίνησε η διαρροή πριν ή μετά τις επισκευές μήπως δεν έχουν μπει σωστα ή δεν σφιχτηκαμ καλά τα κολάρα? Αν είναι διαρρογ από το ψυγείο μπορείς να δοκιμάσεις να ρίξεις και κανένα σφραγιστικό υγρό.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η διαρροή είναι από τον θερμοστάτη. Δεν καθάρισα καλά την προηγούμενη φλάντζα οπότε δεν πάτησε καλά η νέα και χάνει λίγο, δεν είναι κάτι τραγικό δηλαδή. Το κανα λίγο βιαστικά γιατί μου έπεσε μέσα στις γιορτές οπότε όταν θα με βολέψει να πάει συνεργείο θα γίνει σωστά η δουλειά. Δε θέλω να το γεμίζω με φλατζόκολλες.
Συμβουλη για το ψυγειο