-
Βρείτε έναν καλό δικηγόρο και κινηθείτε νομικά. Δε σηκώνεται έτσι απλά ένα αυτοκίνητο.
-
Στη γειτονιά μου καποιους μήνες πριν είχαν βάλει στο δρόμο ειδοποιήσεις οτι θα ρίξουν άσφαλτο. Δε θυμαμαι ποςο καιρό πριν το χαν βάλει σίγουρα Παντως δεν ηταν κανας μήνας, αλλα λιγότερο σαφώς.
1 αμάξι δεν είχε μετακινηθεί και το αποτέλεσμα ηταν να βάλουν κατι στις ρόδες για να το μετακινήσουν. Όπως το χειρίστηκαν το αμάξι και το έσπρωχναν πραγματικά λυπήθηκα. Σκέφτηκα τον ιδιοκτήτη που θα ρχοταν να το ψάξει και θα το βρίσκε ενα στενό πιο κάτω .....Αναρωτιέμαι αν έχουν το δικαίωμα να κάνουν κατι τετοιο.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Και τι έπρεπε να κάνουν;Να αναβάλλουν την ασφαλτόστρωση μέχρι να μετακινηθεί (πότε, σε 3 μήνες;) ή να παρακάμψει το μηχάνημα το σημείο και να δημιουργηθεί κενό που θα κρατάει νερά;
Έχω τέτοια περίπτωση στη γειτονιά μου. -
Άλλη περίπτωση αυτό με την ειδοποίηση για έργα , καλά έκαναν αλλά δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που για να κάνει μια μανούβρα ένα βυτιοφόρο σκαρφίστηκαν ολόκληρο σενάριο περί δήθεν εγκαταλελειμμένου οχήματος.
Εδώ έφεραν γερανό , βρήκαν κουτοπόνηρο τρόπο να το δικαιολογήσουν, πήγαν το όχημα σε μάντρα και ζήτησαν και λεφτά για την παραλαβή του.
Εφόσον το όχημα δεν ήταν παράνομα παρκαρισμένο και δεν έβρισκαν τον ιδιοκτήτη θα έπρεπε να αναβάλουν για λίγο ότι έκαναν , να άφηναν μια ευγενική ειδοποίηση και ένα τηλέφωνο στο παρμπρίζ για να συνεννοηθούν μεταξύ τους.
Αλλά εδώ μιλάμε για ξεκάθαρο καμποϊλίκι του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας , του ιδιοκτήτη του βυτιοφόρου και κάποιου ανθρώπου μέσα από το δήμο.
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Εφόσον το όχημα δεν ήταν παράνομα παρκαρισμένο και δεν έβρισκαν τον ιδιοκτήτη θα έπρεπε να αναβάλουν για λίγο ότι έκαναν , να άφηναν μια ευγενική ειδοποίηση και ένα τηλέφωνο στο παρμπρίζ για να συνεννοηθούν μεταξύ τους.Τηλεφωνεί ένας γείτονας σε γνωστή μου γιατί εμπόδιζε το αυτοκίνητο της έλευση βυτιοφόρου σε ένα πάρκινγκ....
Απ' ότι φαίνεται το ήξερε μια χαρά το τηλέφωνό της, οπότε θα μπορούσε να της έχει ζητήσει απο προηγούμενη μέρα να το μετακινήσει για να τον διευκολύνει.
Επίσης, επειδή δε συζητάμε για ένα μπλουζάκι, αλλά για ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι σίγουρο οτι θα το φτάσει ως το τέρμα, δεν πιστεύω οτι μια τέτοια ενέργεια θα μπορούσε να γίνει με τόση ευκολία, ακόμη κι αν ήταν στο κόλπο ο ίδιος ...ο Δήμαρχος! Νομίζω οτι κάτι υπολείπεται της ιστορίας...
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Και τι έπρεπε να κάνουν;Να αναβάλλουν την ασφαλτόστρωση μέχρι να μετακινηθεί (πότε, σε 3 μήνες;) ή να παρακάμψει το μηχάνημα το σημείο και να δημιουργηθεί κενό που θα κρατάει νερά;
Έχω τέτοια περίπτωση στη γειτονιά μου.Καλα σαφως δε μπορουσαν να αφησουν ενα σημειο ακαλυπτο [emoji14]
Δεν οριζεται ομως το χρονικο διαστημα κατα το οποιο θα πρεπε να χουν βαλει την ειδοποιηση; Δηλ αν αποφασισουν να κανουν εργα μπορουν να βαλουν 1 βδομαδα κορδελλα κ μετα ν αρχιζουν να σηκωνουν οχηματα πχ;Το ξερω οτι ειναι αλλη περιπτωση απλα κι εδω εχουμε μετακινηση οχηματος και επι της ευκαιριας αυτης το ρωτησα.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιστατικό με δήθεν εγκαταλελειμμένο όχημα