-
Φίλε εσύ από την σεατ εχεις φάει πολύ χειρότερο τσεκούρι! Δίνεις μια τεράστια προκαταβολή ,πας σε μόνο 36 δόσεις και σου δίνουν επιτόκιο 8.3% !!!! Μιλάμε για χειρότερο χρηματοδοτικό δεν θα βρεις.....σόρρυ φυσικά δεν φταις εσύ αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για το αμάξι ζήτησε τους τους όρους. Τουε ρώτησες ποσο είναι το επιτόκιο;
Εσένα όχι ασφάλεια δανείου σου έχουν χρεώσει αλλά ....και τοκους δικούς τους!!!!
Στην Φορντ αντίθετα είναι 3.1% η χρηματοδότηση που ανέβασες.
-
Ναι ναι 3.9% αρκεί να μην κάτσεις να το υπολογίσεις....τι να πω ντροπή τους....προσέξτε όσοι πάρετε προσφορές με χρηματοδότηση υπολογίστε μόνοι σας το επιτόκιο και μην μείνετε στις πίπες που σας λένε.
Φίλε ζήτησε ανάλυση των εξόδων έχεις φάει και εσύ ασφαλιαρα για το δάνειο. Πιο πολλά πληρώνεις για την .... ασφάλεια δανείου παρά για τους τόκους!
Πάρε τους τηλέφωνο και πες τους ότι δεν βγαίνει 4.5% το δοσολογίο χωρίς να τους πεις τπτ για ασφάλεια δανείου να δούμε τι θα σου πουν.
Από ότι καταλαβαίνω στην σεατ και 1000 ευρώ δάνειο να πάρεις τρως 295 έξοδα δανείου και 540 ασφάλεια δανείου μάλλον είναι ανεξάρτητη από το πόσο. Όσο μεγαλύτερο το ποσό δάνειου τόσο χάνεται στο δάνειο. Σε μικρα ποσα χτυπάει πολύ.
-
Δλδ μόνο εκεί στο γκρουπ νοιάζονται για τα λεφτά τους και βάζουν αυτές τις ασφάλειες δανείου; Οι υπόλοιπες εταιρείες που δίνουν τα δάνεια ανασφαλιστα δλδ μας εμπιστεύονται περισσότερο ή δεν ξέρουν την δουλειά τους;....προβληματισμος για τον επόμενο που θα πάρει το προνομιακό επιτόκιο 3.9% το χαμηλότερο της αγοράς!!!!
Και η αλήθεια είναι ότι μόνο στο γκρουπ παίρνεις προσφορές που αποκρύπτουν όρους της προσφοράς για ευνόητους λόγους! Τα ίδια είχα και όταν είχα πάρει προσφορά για το περίφημο μπαλλουν για τιγκουαν! Έψαχνα να βρω τι είναι ....5000 που μου χρέωναν όταν έκανα την σούμα στο σπίτι....
Μετά σου λέει πολύ χαμηλές τιμές το Λεόν! Ναι αν πας με μια σακούλα λεφτά όλα μετρητά φθηνό είναι. Αν τους ζητήσεις δάνειο κατευθείαν προσθέτεις 850 Χ 4.5% για τις δόσεις που θα επιλέξεις χωρίς να υπολογίζονται οι παραδοσιακοί τόκοι που χρεώνουν όλοι!
-
Μια και είμαστε στα της VW Bank https://www.vwfs.gr/
θα αναφερθώ στην επέκταση εγγύησης που το έψαξα λίγο και ρωτήθηκε πιο πριν.Η επέκταση εγγύησης δεν είναι από τον εισαγωγέα,
είναι με την υποστήριξη της VW Financial services.
https://www.seat.com/owners/car-warranty/extension.htmlTο μέγιστο που καταλαβαίνω* μπορεί να φτάσει η εγγύηση με την προσθήκη της επέκτασης είναι τα συνολικά 5 χρόνια
(2 η στάνταρ εγγύηση και έως 3 χρόνια επέκταση)
ενώ αναλόγως του πακέτου επέκτασης μπορεί να υπάρχει και περιορισμός χλμ
καθώς και πακέτα ολικής ή μερικής κάλυψης.
*Με επιφύλαξη το μέγιστο, γιατί παίζει να είναι και παραπάνω.Τέλος από ό,τι καταλαβαίνω την επέκταση μπορεί να την αγοράσει κάποιος ακόμα και στην πορεία
οπωσδήποτε όμως πριν λήξει η στάνταρ εγγύηση των 2 πρώτων χρόνων. -
Καλά για διερευνητική είχα πάει , να δω τι παίζει και τι θα μου πει. Το άσχημο είναι ότι δεν βοηθάνε την πώληση.
Καμιά έκπτωση , χάλια χρηματοδοτικό , μόλις έμαθα και για ασφάλιστρα , καλά το πάμε....
Ο πωλητής μου είπε ότι είναι εργοστασιακή και όχι μέσω ασφάλειας. Μέχρι εκεί μου είπε.
-
Πήρα προσφορά για άτοκο χρηματοδοτικό από τη Skoda διάρκειας 12 μηνών. Το 'άτοκο' τελικά βγαίνει με 2,1% επιβάρυνση. Χωρίς να υπολογίζω τα επιπλέον έξοδα φακέλου (295€) εννοείται...
Γενικά γίνεται της απάτης με τα χρηματοδοτικά.
-
Κοιτα όλες οι σοβαρές εταιρείες σου γράφουν όλα τα έξοδα όταν παίρνεις μια προσφορά πινακίδες , τέλη , φακελο.
Στο γκρουπ αρκούνται σε μια προφορική τιμή επιτοκίου 3.9% ....το χαμηλότερο της αγοράς !!! Και απλά σου γράφουν ποσό δανείου και ποσό δόσης!
Αν και όταν το ψάξεις θα δεις τι παίζει αλλιώς θα αγοράσεις το αμάξι νομίζοντας ότι το πηρες με το καλύτερο χρηματοδοτικό της αγοράς!
Ναι αυτές οι κουτοπόνηριες δεν βοηθούν στην πώληση γιατί ξέρει ότι θα κάνουν και άλλες.
Ανακεφαλαίωση: η ασφάλεια δανείου που σου φορτώνουν είναι 540 που μπαίνει στο κεφάλαιο και τοκιζεται με 4.5% δλδ αν πας στο μέγιστο 60 δόσεις τρως συνολική χρέωση 840 ευρώ μόνο από την ασφάλεια χωρίς να υπολογίζονται οι τόκοι του κανονικού κεφαλαίου! Όσοι δλδ θα πάρουν το Λεόν με χρηματοδότηση στις συγκρίσεις που κάνουν με άλλα αμάξια να προσθέτουν αυτό το ποσό στο λεον στην τιμή Αγοράς τους συγκρίνοντας το με τα υπόλοιπα αμάξια και μετά να συγκρίνουν χρηματοδοτήσεις.
-
Έτσι και 1000 ευρώ άτοκο δάνειο να παρεις από το γκρουπ θα χρεωθείς 540 ευρώ ασφάλεια δανείου τοκισμενα κιόλας.
Εμένα αυτά τα 540 δεν τα έχουν εμφανίσει πουθενά ούτε καν στο κεφάλι του δανείου! Γράφουν άλλο ποσό δανείου αλλά για να βγάλουν τις δόσεις υπολογίζουν το ποσό συν τα 540 + 295 τα έξοδα φακέλου που και αυτα μου τα έβαλε στον διακανονισμό κρυφά και όχι πληρωμή στην πρώτη δόση για να φάω και για αυτα τόκο!
Εξαπάτηση!
Κύριοι προτείνω νέο χρηματοδοτικό εκεί στο γκρουπ άτοκο με 84 δόσεις και 0 προκαταβολή θα τρέξουμε όλοι....απλά στα ψιλά γράμματα βάλτε ασφάλεια δανείου 6000!!!! Μπορεί κανέναν τσομπανη να τον τυλίξετε....
-
Έτσι και 1000 ευρώ άτοκο δάνειο να παρεις από το γκρουπ θα χρεωθείς 540 ευρώ ασφάλεια δανείου τοκισμενα κιόλας.
Εμένα αυτά τα 540 δεν τα έχουν εμφανίσει πουθενά ούτε καν στο κεφάλι του δανείου! Γράφουν άλλο ποσό δανείου αλλά για να βγάλουν τις δόσεις υπολογίζουν το ποσό συν τα 540 + 295 τα έξοδα φακέλου που και αυτα μου τα έβαλε στον διακανονισμό κρυφά και όχι πληρωμή στην πρώτη δόση για να φάω και για αυτα τόκο!
Εξαπάτηση!
Κύριοι προτείνω νέο χρηματοδοτικό εκεί στο γκρουπ άτοκο με 84 δόσεις και 0 προκαταβολή θα τρέξουμε όλοι....απλά στα ψιλά γράμματα βάλτε ασφάλεια δανείου 6000!!!! Μπορεί κανέναν τσομπανη να τον τυλίξετε....
Υπολόγισα την επιβαρυνση στο άτοκο της Skoda.
580€ και επιπλέον τα έξοδα φακέλου (295€) εννοείται.
-
Καλά για διερευνητική είχα πάει , να δω τι παίζει και τι θα μου πει. Το άσχημο είναι ότι δεν βοηθάνε την πώληση.
Καμιά έκπτωση , χάλια χρηματοδοτικό , μόλις έμαθα και για ασφάλιστρα , καλά το πάμε....
Ο πωλητής μου είπε ότι είναι εργοστασιακή και όχι μέσω ασφάλειας. Μέχρι εκεί μου είπε.
Και εμένα αυτό μου είπε για την εγγύηση αλλά όταν βάζουν αλλα πόσα δανείου και με άλλα υπολογιζουν τις δόσεις πιστεύεις ότι λένε αλήθεια για την εγγύηση;
Όταν ρώτησα τον πωλητή πόσο κοστίζουν τα σέρβις και κάθε πότε γίνονται μου απάντησε: ειναι νέο το αμάξι δεν ξέρω. Του λέω πόσο κόστιζαν για το τρέχων Λεόν τα σέρβις; Εεεε δεν ξέρω εγώ είμαι στο εμπορικό αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε στο σέρβις!!! Έχετε ξανακουσει τέτοια απάντηση από πωλητή;
Μετά κράζουμε τους Σ και Σ για ακριβά ανταλλακτικά και μουφα προσφορές! Τουλάχιστον η πεζω και η χοντα αναγράφουν μέχρι κεραίας τι χρεώνουν στα χρηματοδοτικά τους!
-
Έξοδα φακέλου όλοι χρεώνουν όχι βέβαια 295 αλλά όλοι χρεώνουν αλλά όχι με τόκο αλλά στην πρώτη δόση. Τώρα 540 ασφάλεια δανείου που γίνεται 840 με 4.5% τόκο ως 60 δόσεις είναι πρωτοτυπία του γκρουπ!
Απορώ οι άλλες εταιρείες δεν θέλουν τα λεφτά τους και δεν μας χρεώνουν ασφάλεια ή δεν ξέρουν την δουλειά τους ;
Δλδ πιο μουλωχτη εταιρεία απλά δεν υπάρχει.
Θες γκρουπ πάρε την σακούλα με τα λεφτά και πήγαινε. Αν θες δάνειο είναι η χειρότερη επιλογή οπουδήποτε αλλού είναι φθηνότερα....
-
Εμένα πάντως στην προσφορά της Skoda με χρεώνουν 580 όχι 540.
Και αυτη η χρέωση δεν αναφερεται πουθενά, προκύπτει μόνο από τον υπολογισμο των δόσεων.
-
Έξοδα φακέλου όλοι χρεώνουν όχι βέβαια 295 αλλά όλοι χρεώνουν
H Ford χρεώνει 280
-
Οκ αλλά στα χρεώνει στην πρώτη δόση πληρώνεις 280 και τέλος. Εμένα εχωσε στην ζούλα 295 τα οποία τα τοκισε με 4.5% για 60 δόσεις!
Και φυσικά 540 + 4.5% τόκους για 60 δόσεις ασφάλεια που δεν χρεώνει κανείς άλλος δλδ σύνολο 840.
-
Εδώ πάω πάσο !!!! Έχεις δίκιο...
Τσεκάροντας εδώ : https://www.gocar.gr/calculators/doseis.html
το επιτόκιο βγαίνει 5,95 % , λίγο μακρυά απο το 4,5%
-
Και αυτη η χρέωση δεν αναφερεται πουθενά, προκύπτει μόνο από τον υπολογισμο των δόσεων.
Σε όλους 540 χρεώνουν. Απλά είναι συν τους τόκους. Εσύ σε 12 δόσεις τρως τόκο 40 και πάει 580. Σε εμένα σε 60 τρώω 300 και πάει 840! Τόσο καλά....
Και πάμε τώρα στην πλάκα οκ μας θεωρείτε αναξιόπιστους και χρεώνετε ασφάλεια δανείου μήπως και μέχρι να σας πληρώσουμε πεθάνουμε και χάσετε τα λεφτά σας.
Αν .... χτύπα ξύλο επιζησουμε και σας πληρώσουμε τελικά το χρέος την ασφάλεια με τους τόκους τα επιστρέφετε; Τι όχι;
-
Αν .... χτύπα ξύλο επιζησουμε και σας πληρώσουμε τελικά το χρέος την ασφάλεια με τους τόκους τα επιστρέφετε; Τι όχι;
Φυσικά όχι.
Δηλαδή αν δεν πάρει φωτιά το σπίτι, η ασφάλεια θα επιστρέψει την ασφάλεια πυρός?
-
Lapin wrote:
Σε όλους 540 χρεώνουν. Απλά είναι συν τους τόκους. Εσύ σε 12 δόσεις τρως τόκο 40 και πάει 580. Σε εμένα σε 60 τρώω 300 και πάει 840! Τόσο καλά....
OK
Έτσι βγάζει νόημα.
-
Tkin73 wrote:
Φυσικά όχι.
Δηλαδή αν δεν πάρει φωτιά το σπίτι, η ασφάλεια θα επιστρέψει την ασφάλεια πυρός?
Ξέρεις πολλές άλλες αντιπροσωπείες που χρεώνουν ασφάλεια δανείου για αμάξι; Για αμάξια μιλάμε όχι για σπίτια.
Το ξέρω ότι τέτοιου είδους ασφάλιστρα δεν επιστρέφονται αλλά ξέρω και ότι καμία άλλη αντιπροσωπεία πλην του γκρουπ δεν κάνει τέτοια χρέωση.
-
Ξέρεις πολλές άλλες αντιπροσωπείες που χρεώνουν ασφάλεια δανείου για αμάξι; Για αμάξια μιλάμε όχι για σπίτια.
Δεν μιλάμε ούτε για αμάξια ούτε για σπίτια.
Μιλάμε για 'κίνδυνο' οικονομικής ζημίας που ο πιστωτής δεν θέλει να αναλάβει και προσπαθεί να μεταφέρει σε κάποιον άλλο.
ξέρω και ότι καμία άλλη αντιπροσωπεία πλην του γκρουπ δεν κάνει τέτοια χρέωση.
Δεν το έχω ψάξει.
Πολύ χρήσιμη πληροφορία για όσους ψάχνουν, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές λοιπόν.
Seat Leon Mk4 (2020)