-
Το αμάξι που έκανες test drive, έτσι ήταν;;;
Μήπως είναι το βουητό το cvt;;; (Δεν ξέρω τη τύπο κιβωτίου φοράει, μην βαράτε)Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Δεν έκανα τεστ πριν. Απλά το αμάξι που έχει η αντιπροσ/πεία για test drive μου είπανε ότι κάνει το ίδιο, προσπαθώντας να εξηγήσουν ....τα ανεξήγητα. Θεωρώ ότι φταίει το μοντέλο γενικώς. Αλλά αν τυχόν και φταίει το ίδιο το αμάξι, δεν θα το αφήσω έτσι, δύο μηνών αμάξι.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ξαφνικά τα Τεχνικά Θέματα γέμισαν με 'προβληματικά' Toyota...
Εχω αραξει και παρακολουθω [emoji38]
Δεν είναι μόνο το τεχνικό του θέματος. Εδώ η υπόθεση έχει ψωμί! Βάζω pop corn και εγώ και αναμένω τη συνέχεια με ενδιαφέρον [emoji6]
-
Χαίρομαι που ενδιαφέρονται τόσοι πολλοί για το πρόβλημά μου! Αν θέλετε μου λέτε και καμιά ιδέα.. Ευχαριστώ.
-
Ελεγξε επισης τα πλαστικα των θολων στους τροχους και τη ποδια της μηχανης αν εχει.
-
Πήγαινε σε άλλη αντιπροσωπεία και κάνε test drive. Να σιγουρευτείς αν είναι μόνο το δικό σου.
Μετά ανάλογα με το τι θα βρεθεί μπαίνεις σε διαδικασίεςSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Εννοείται ότι η Toyota το έχει ξεφτιλίσει το θέμα, νονέ και p@ulet@
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Εχω μιλήσει με 2 αντιπροσωπειες σήμερα και επιβεβαιώνουν όλοι ότι αυτός ο θόρυβος είναι σε όλα τα νέα yaris! Αρα, πρέπει να τον ανεχθώ διαπαντός. Αν τυχόν η toyota βγάλει κάποιο μονωτικό εξάρτημα που να περιορίζει τον αεροδυναμικό θόρυβο αυτόν. θα με ενημερώσουν. Είναι δυνατόν να ακούω 10 μποφόρ μέσα στο αμάξι από τα 60-70χλμ και μετά???
-
Μου φαίνεται απίστευτο να έχει ξεφύγει κάτι τέτοιο σε όχημα της Toyota, και μάλιστα να έχει μπει σε παραγωγή, πωληθεί και κυκλοφορήσει τόσο καιρό, και να μην έχει βγει ακόμα κάτι σχετικό, αν όχι TSB, τουλάχιστον μια άτυπη ενημέρωση προς τους αντιπροσώπους
-
Μη νομίζεις ότι δίνουν και πολλή σημασία όλοι.... Σου λένε, άνοιξε την ένταση του ραδιοφώνουν να μην το ακούς! Δεν το προσέχουν καν ορισμένοι, θεωρώντας ότι είναι αέρας απέξω. Οσο για το μοντέλο, πριν 3 μήνες βγήκε το Νέο Yaris. Επεσα πάνω στην αλλαγή.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Εννοείται ότι η Toyota το έχει ξεφτιλίσει το θέμα, νονέ και p@ulet@Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Εγώ δεν το λέω για την Toyota... Στην οικογένεια, 4 Toyota έχουν περάσει από τα χέρια μας χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ένας φίλους που παρέλαβε το Yaris hybrid πριν 2 μήνες δεν μου έχει αναφέρει κάτι για θόρυβο. Δεν ακούει καλά φαίνεται... Θα τον πάω σε ΩΡΛ.
-
Πριν ξοδευτεί ο φίλος σου στον ΩΡΛ, πεστου να συντονίσει το μυαλό και τη σκέψη του με τους θορύβους του αυτοκινήτου. Να μην έχει ραδιόφωνο και να μην έχει κίνηση ο δρόμος. Γενικά δηλαδή να έχει ησυχία έξω, να μην είναι σε λεωφόρο. Τότε θα 'ακούσει' τους θορύβους του αυτοκινήτου σωστά.
-
Θα του το είπα ω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το κάνει. Ο άνθρωπος δεν θέλει να κάνει διαλογισμό μέσα στο αυτοκίνητο, να πάει στη δουλειά του θέλει.
-
Οταν έχουμε σκάσει τόσα χιλιάρικα... θα αφιερώσουμε και 5' να 'ακούσουμε' τί μας 'λέει' αυτό που αγοράσαμε. Γιατί αν κάνει θορύβους διάφορους, σημαίνει ότι μας 'λέει' : 'Είσαι κορόιδο!'
-
Κάνε ότι και ο Iceman7 με το qq, πουλά το και πάρε κάτι άλλο. Αφού πρώτα το έχεις κάνει test drive ( βάλε τον storm να βοηθήσει στην έρευνα αγοράς)
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Αυτό το έχω σκεφτεί κι εγώ.... αλλά στην εφαρμογή είναι λίγο δύσκολο... Και επειδή και τα honda κάνουν το ίδιο! δεν ξέρω προς τα που να στραφώ.
-
Σε κάποιο που δεν κάνει θόρυβο! Κάνε πολλά test drive και θα βρεις το ιδανικό! Καλό ψάξιμο!
-
Δε μπορω να καταλαβω προς τι οι συστηματικες ειρωνιες Παουλετα
Το σχολιο μάλιστα που εγραψα στην αρχη αρχη ηταν γενικα περι τουοτα. Προσωπικα δε μου κανει κάτι εντυπωση στη παρατηρηση του φιλου. Εχει τυχει σε καινουργια αμαξια να διαπιστωσω απειρως ενοχλητικα πραγματα. -
Ποιος σου είπε ότι ειρωνεύομαι;
-
Το υφος σου.
ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ