-
καλημερα.
Ειμαι κατοχος ενος FORD KUGA 1.5 του 2017.
Παρουσιαζει δυνατο θορυβο στην καμπινα του οδηγου
Εχω επισκεφτει την αντιπροσωπεια και το αντιστοιχο service 3 φορες σε διαστημα 8 μηνων.
Δυστυχως λενε οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Μηπως γνωριζει καποιος κατι παραπανω ?
Ευχαριστω εκ των προτερων. -
Σε κάνα άλλο ίδιο εχεις μπει; όταν το δοκίμασες το έκανε;
-
Μου δωσαν το αυτοκινητο της αντιπροσωπειας για μια βολτα αλλα δυστυχως δεν εβγαλα ακρη. Γιατι στη Συγγρου που το οδηγησα ωρα αιχμης μπορουσα μεχρι 100 να παω.Σιγουρα εκανε αλλα οχι τοσο πολυ
-
Το ίδιο πρόβλημα με αερα έχω και εγω σε Toyota yaris 2017 diesel μιλαμε για τρομερο αερα μετα τα 80 χιλιομετρα και δεν υποφερεται , η toyota κανει τον κινεζο και σου λενε ότι ετσι είναι το αμαξι , το θεμα είναι ότι από την αρχη είχα και τρέμουλο στο αυτοκινητο και και μου ειπαν ότι φταινε τα λαστιχα και εαν τα αλλαξω θα ειναι οκ. Τα αλλαξα τα λαστιχα με δικα μου εξοδα και το πρόβλημα παραμενει. Τρεμουλο και φουλ αερα αντε ογηγα στην εθνικη με 120χλμ και πέιτε τη κανεισ εκει του τεντωνεισ στις μυνησεις.
-
Καλή τύχη με τις μηνύσεις στην Toyota Hellas για υψηλό επίπεδο θορύβου από τον αέρα...
-
Θα πρέπει να δοκιμάσεις να οδηγήσεις και κάποιο άλλο yaris του 17', υποθέτω νοικιάρικα θα βρεις αρκετά.
Είναι το 1ο σου αυτοκίνητο? πριν τι οδηγούσες?
-
Το ίδιο πρόβλημα με αερα έχω και εγω σε Toyota yaris 2017 diesel μιλαμε για τρομερο αερα μετα τα 80 χιλιομετρα και δεν υποφερεται , η toyota κανει τον κινεζο και σου λενε ότι ετσι είναι το αμαξι , το θεμα είναι ότι από την αρχη είχα και τρέμουλο στο αυτοκινητο και και μου ειπαν ότι φταινε τα λαστιχα και εαν τα αλλαξω θα ειναι οκ. Τα αλλαξα τα λαστιχα με δικα μου εξοδα και το πρόβλημα παραμενει. Τρεμουλο και φουλ αερα αντε ογηγα στην εθνικη με 120χλμ και πέιτε τη κανεισ εκει του τεντωνεισ στις μυνησεις.
Δεν το έκανες test drive πριν το αγοράσεις;
ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ