-
Καλοτάξιδο και καλορίζικο!
Αναμένω με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σου,γιατί θεωρώ πιο άμεσα εξελίξιμη την αυτοκίνηση με φυσικό αέριο σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Καλοτάξιδο και καλορίζικο!
Αναμένω με ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σου,γιατί θεωρώ πιο άμεσα εξελίξιμη την αυτοκίνηση με φυσικό αέριο σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση.Θα συμφωνήσω μαζί σου, η ηλεκτροκίνηση ακόμα φαντάζει εξωτική τουλάχιστον στην Ελλάδα, υπομονή κάνω κι εγώ να παραλάβω και να γράψω εντυπώσεις!
-
Κάτοχος του αντίστοιχου Up με 75Κ χιλιόμετρα, μου έλεγε για πραγματικό κόστος κίνησης 3 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα. Και 4 ευρώ σε ταξίδι με 160άρες.
Πολύ εντυπωσιακό... -
Το χει το αφεντικο ενος φιλου που παει απο σπιτι σε σπιτι στην Αττικη καθε μερα για αδειες φυσικου αεριου οποτε παρα πολλα αστικα χιλιομετρα... Οντως ισχυουν τα νουμερα. Φοβερη οικονομια.
-
Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως να ενημερώσω ότι τρέχει έκπτωση ιδιαίτερα μεγάλη για την συγκεκριμένη έκδοση.
Νομίζω ότι στα μικρά αυτοκίνητα πρέπει να είναι ότι πιο value for money κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. -
ποσό σου βγήκε με το κλειδί στο χέρι;
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης hightmare έγραψε:
ποσό σου βγήκε με το κλειδί στο χέρι;Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Στην έκδοση Lounge και επιπλέον 10(!) έξτρα, με την έκπτωση της Fiat και την επιπλέον έκπτωση του εμπόρου, βγήκε στρογγυλά 13.500€.
Εξαιρετική τιμή νομίζω γι αυτά που προσφέρει το αυτοκίνητο. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Στην έκδοση Lounge και επιπλέον 10(!) έξτρα, με την έκπτωση της Fiat και την επιπλέον έκπτωση του εμπόρου, βγήκε στρογγυλά 13.500€.
Εξαιρετική τιμή νομίζω γι αυτά που προσφέρει το αυτοκίνητο.Ποια εξτρά έβαλες;
Γιατί βλέπω το αμάξι ξεκινά από 12.100 (με έκπτωση 2.500 ευρώ της Fiat) και προσθέτοντας σχεδόν τα πάντα (ζάντες,κλιματισμό,διαιρούμενο πίσω κάθισμα,προβολείς ομίχλης,ηλεκτρικ. καθρέπτες,σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης,αισθ.parking,φυμέ πίσω παράθυρα) στο configuration μου βγάζει 13650.Μόνο χρώμα και πατάκια δεν έβαλα!
-
Εξαιρετική τιμή νομίζω γι αυτά που προσφέρει το αυτοκίνητο.Ποια εξτρά έβαλες;
Γιατί βλέπω το αμάξι ξεκινά από 12.100 (με έκπτωση 2.500 ευρώ της Fiat) και προσθέτοντας σχεδόν τα πάντα (ζάντες,κλιματισμό,διαιρούμενο πίσω κάθισμα,προβολείς ομίχλης,ηλεκτρικ. καθρέπτες,σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης,αισθ.parking,φυμέ πίσω παράθυρα) στο configuration μου βγάζει 13650.Μόνο χρώμα και πατάκια δεν έβαλα!
Δεν έβαλα φιμέ τζάμια και προβολείς ομίχλης και έβαλα όλα τα άλλα που έγραψες συν χρώμα μεταλλικό.
Δεν υπολογίζεις και κάποια έξοδα διαχείρισης νομίζω. -
Ο χρήστης balo έγραψε:
Δεν έβαλα φιμέ τζάμια και προβολείς ομίχλης και έβαλα όλα τα άλλα που έγραψες συν χρώμα μεταλλικό.
Δεν υπολογίζεις και κάποια έξοδα διαχείρισης νομίζω.Ναι, όντως δεν έβαλα τα έξοδα προετοιμασίας-παράδοσης.
Αλήθεια πόσο είναι αυτά; (πρέπει να είναι λίγα σχετικά,γιατί νομίζω δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας,λόγω χαμηλών ρύπων). -
Δεν υπολογίζεις και κάποια έξοδα διαχείρισης νομίζω.Ναι, όντως δεν έβαλα τα έξοδα προετοιμασίας-παράδοσης.
Αλήθεια πόσο είναι αυτά; (πρέπει να είναι λίγα σχετικά,γιατί νομίζω δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας,λόγω χαμηλών ρύπων).Τέλη δεν έχει ναι, αν θυμάμαι καλά είναι γύρω στο 250αρι ευρώ.
-
-
Πολύ καλή περίπτωση αν το θέλει κάποιος σε άσπρο χωρίς πολλά έξτρα όμως και πιθανότατα πινακιδωμενο εδώ και μερικούς μήνες.
-
καλορίζικο να είναι με το καλό και αν έχεις κάποια απορία και μπορώ να βοηθήσω στείλε μήνυμα είμαι κάτοχος περίπου ένα μήνα
-
Ο χρήστης hightmare έγραψε:
καλορίζικο να είναι με το καλό και αν έχεις κάποια απορία και μπορώ να βοηθήσω στείλε μήνυμα είμαι κάτοχος περίπου ένα μήναSent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα στείλω! Στο μεταξύ γράψε τις εντυπώσεις σου αν μπορείς. Η κατανάλωση που κυμαίνεται; Αέριο και βενζίνη.
-
νωρίς είναι ακόμα δεν έχω κάνει χλμ τη μια μου το έφερε 3 kg/100 και την άλλη 4 μια χαρά απλά η διαφορά στη κατανάλωση είναι γιατί πιστεύω κάποιες φορές δεν γεμίζει τελείως η μπουκάλα
-
Καταρχήν καλορίζικο, τώρα που έχει περάσει λίγος καιρός έχεις κάποιες εντυπώσεις να μας πεις;
Επειδή με ενδιαφέρει.Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-
η γνώμη μου για την ώρα είναι πως πρόκειται για τίμιο αμάξι. το μειονέκτημα του είναι η έλλειψη trip computer και σε εμένα η όπισθεν κάποιες φορές τρίζει και ότι είναι σχετικά αργό. Από την άλλη από άποψη οικονομίας δεν νομίζω να υπάρχει και καλύτερο την συγκεκριμένη στιγμή
-
To Panda αργό; Σκέψου πώς θα σου φαίνονταν τα αδελφάκια του Γκρουπ. Το δικό σου τουλάχιστον έχει 20 άλογα πάνω και ροπή λόγω τούρμπο.
-
Η κατανάλωση είναι κοντά στην τιμή που δίνει η Fiat;
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Citigo CNG vs Panda CNG