-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Επιδοσεις θελω οχι για κοντρες η πιστα η οτιδηποτε. για μενα θελω να παταω λιγο γκαζι να πηγαινε το αμαξι.
Μαλλον ροπη και επιταχυνση πιο πολυ γιατι τελικη εχω πιασει κοντα οχι τερμα τερμα μονο σε εθνικη οδο.
Αυτο με το φιλτρο αερα το εχω ξανακουσει, θα εχει καποια διαφορα?
Δεν ειναι ακριβη βελτιωση απ'οσο ξερω.
Το προγραμμα ειναι μετρια απο τιμη, και η εξατμιση φευγει πολυ για μενα εκτος αν βρω κατι σε μεταχειρισμενο.
Αυτα για τωρα, οποια ιδεα καλοδεχουμενη!μα απο τη στιγμη που φοραει υγραεριο μπορει να γινει προγραμματισμος στη λειτουργια του με υγραεριο κ να παρει απο εκει 7-8 αλογα
και 12 βαλβίδες στο χέρι!!!
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
Επιδοσεις θελω οχι για κοντρες η πιστα η οτιδηποτε. για μενα θελω να παταω λιγο γκαζι να πηγαινε το αμαξι.
Μαλλον ροπη και επιταχυνση πιο πολυ γιατι τελικη εχω πιασει κοντα οχι τερμα τερμα μονο σε εθνικη οδο.
Το προγραμμα ειναι μετρια απο τιμη, και η εξατμιση φευγει πολυ για μενα εκτος αν βρω κατι σε μεταχειρισμενο.
Αυτα για τωρα, οποια ιδεα καλοδεχουμενη!μα απο τη στιγμη που φοραει υγραεριο μπορει να γινει προγραμματισμος στη λειτουργια του με υγραεριο κ να παρει απο εκει 7-8 αλογα
Αν δεν πειρακτει το αβάνς δεν αλλάζει τίποτα. Όσο φτωχό η πλούσιο και να κανεις το αεριο.
Επίσης το αέριο είναι οτι πρεπει για βελτίωση εαν παραλληλα επεμβαινεις στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου.
Το αποτέλεσμα σε ενα type ep3 φιλου με αερίου και βελτιωμένο σε πρώτο σταδιο, είναι εντυπωσιακό. Και ουτε φτωχό για βαλβίδες στο χερι ουτε τιποτα. 12.2:1 το μίγμα.
-
Καταλαβαινω.
Καλως ρε σεις, θα μεινω σε φιλτρο, τελικο καζανακι και ισως προγραμμα και θα το αφησω εκει.
Λιγα λεφτα, λιγη διαφορα, φευγει και το ψυχολογικο οπως ανεφερε ενα μελος και ολα οκ.
Δεν νομιζω οτι θελω κατι παραπανω βασικα, ουτε οτι μπορω να δωσω παραπανω λεφτα ετσι και αλλιως, οι καιροι ειναι δυσκολοι δυστυχως.
Αυτο που εγραψαν μερικοι φιλοι για προγραμματισμο στον εγκεφαλο με το υγραεριο τι παιζει με αυτο, ξερει να μου πει κανεις?
Παω στον μηχανικο που μου το κουμπωσε και του ζηταω να μου το ανεβασει η κατι διαφορετικο κανω?
Συγνωμη κιολας αν πω καμια βλακεια, ειμαι ασχετος οσο αναφορα τις βελτιωσεις οσο και αν μου αρεσουν γενικα τα αυτοκινητα, δεν εχω γνωσεις δυστυχως περα απο το να τα οδηγαω. -
Πως ακριβώς βοηθάνε τα πλούσια μείγματα στο υγραέριο;
-
Δεν βοηθάνε τα πλούσια ουτε τα φτωχά. Βοηθάνε τα ιδανικά μιγματα. Συν οτι το αέριο έχει πολλά οκτάνια πανω απο 100. Με ρύθμιση στο δρόμο με wideband και ενα πυρομετρο κανεις θαύματα στο αέριο που καμια βενζινη δεν πετυχαινει.
Το ξαναλεω, όχι σκετη ρύθμιση του εγκεφαλου του υγραερίου. Μιλάω για παράλληλο εγκέφαλο στο αμαξι σε συνδιασμό με υγραεριο. -
Ποίος είναι ο ορισμός τους ιδανικού μείγματος;
-
παντως το εχω στο οριο με φτωχα μειγματα λ=1.03 κ τραβαει, επιταχυνει κ καταναλωνει καλυτερα απ' οτι δουλευε με βενζινη
-
Ο χρήστης Super@T έγραψε:
Ποίος είναι ο ορισμός τους ιδανικού μείγματος;Το ιδανικό μίγμα είναι αυτο που οι θερμοκρασίες καυσαεριων δεν ξεφεύγουν απο του κατασκευαστή ώστε να μη πάρεις βαλβίδες και μοτέρ στο χερι. Αυτό πρακτικά. Θεωρητικά είναι το 14.7:1 στη βενζινη και στο υγραέριο το 15.5:1
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
παντως το εχω στο οριο με φτωχα μειγματα λ=1.03 κ τραβαει, επιταχυνει κ καταναλωνει καλυτερα απ' οτι δουλευε με βενζινηΤι τιμή αυτή την βλέπεις στη κάρτα καυσαεριων με 2500 χωρίς φορτιο?
-
Τι γνωμες εχετε για αμορτισερ λαστιχα και φρενα?
Τα αμορτισερ του ειναι μαλακα και εδω που μενω και εχει πολλες λακουβες βολευουν ομως δεν εχουν μεγαλη ευσταθεια.
Σκεφτομαι να βαλω κατι αλλο αλλα ειδα τιμες και το ξανασκεφτηκα επισης χαχαχα.
Τα λαστιχα που φοραω τωρα ειναι κατι torque τα εψαξα online και λενε ειναι μαπα, το νιωθω και εγω αυτο.
Ειχα δει τα michelin crossclimate, μεταχειρισμενα λενε η οχι?
Τελος τα φρενα δεν με ικανοποιουν. Τοσο απλα. Κακα φρενα για μενα.
Γινεται να μπει τιποτα καλυτερο εκει?(αν μπορειτε να μου λετε και στο περιπου τιμες θα ηταν τελειο, thanks!)
-
Ο χρήστης nfsmw_gr έγραψε:
Τι γνωμες εχετε για αμορτισερ λαστιχα και φρενα?
Τα αμορτισερ του ειναι μαλακα και εδω που μενω και εχει πολλες λακουβες βολευουν ομως δεν εχουν μεγαλη ευσταθεια.
Σκεφτομαι να βαλω κατι αλλο αλλα ειδα τιμες και το ξανασκεφτηκα επισης χαχαχα.
Τα λαστιχα που φοραω τωρα ειναι κατι torque τα εψαξα online και λενε ειναι μαπα, το νιωθω και εγω αυτο.
Ειχα δει τα michelin crossclimate, μεταχειρισμενα λενε η οχι?
Τελος τα φρενα δεν με ικανοποιουν. Τοσο απλα. Κακα φρενα για μενα.
Γινεται να μπει τιποτα καλυτερο εκει?(αν μπορειτε να μου λετε και στο περιπου τιμες θα ηταν τελειο, thanks!)
Έχεις μαμά αμορτισέρ μάλλον,άθλια λαστιχα,φρένα που δεν ξέρω και γω ποτέ αλλάχτηκαν τακακια και υγρα ........και ψάχνεις για βελτίωση στην απόδοση του μοτέρ;;;;
Αμορτισέρ bilstein,λάστιχα ότι επώνυμο και να βάλεις θα σου φανεί τέλειο μπροστά σε αυτά που φοράς. Το ίδιο ισχύει και για τα φρένα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
και 12 βαλβίδες στο χέρι!!!
δεν γινεται να θελεις κ η πιτα καλη κ ο σκυλος χορτατος
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Δεν βοηθάνε τα πλούσια ουτε τα φτωχά. Βοηθάνε τα ιδανικά μιγματα. Συν οτι το αέριο έχει πολλά οκτάνια πανω απο 100. Με ρύθμιση στο δρόμο με wideband και ενα πυρομετρο κανεις θαύματα στο αέριο που καμια βενζινη δεν πετυχαινει.
Το ξαναλεω, όχι σκετη ρύθμιση του εγκεφαλου του υγραερίου. Μιλάω για παράλληλο εγκέφαλο στο αμαξι σε συνδιασμό με υγραεριο.X2
Άλλη λύση που την είχα κάνει στο παρελθόν είναι να ανεβάσεις τη συμπίεση του κινητήρα με πλάνισμα κεφαλής. Είχα σκοπό και το έκανα να κρατήσω το αυτοκίνητο πολύ καιρό μια που ήταν και επαγγελματικό. Απλά στη βενζίνη (δηλαδή μέχρι να ζεσταθεί και να γίνει η εναλλαγή καυσίμου) προσπαθούσα να κρατάω χαμηλά τα φορτία (μέθοδος αυγού) για να μην «υπάρξουν πειράκια.» Μέθοδος η οποία και οικονομία έχεις και επιδώσεις.
Βελτιωση σε Accent και γνωμες.