-
Αν έχεις χρόνο πήγαινε απο εκεί , πάρε προσφορές ....
-
Ναι μάλλον αυτη ειναι η καλύτερη λύση. Κοιταω το χαρτι που μου εδωσε και το αμάξι βγαίνει 21166ε. Τώρα συνειδητοποίησα τι εγινε. Στον επίσημο τιμοκατάλογο λεει 20721ε. Πως στο καλό το εβγαλε 21166. Δεν έβαλα κανένα εξτρα. Οι πινακίδες είναι 150ε γράφει. Μου έβγαλε υψηλότερη τιμη απο την υψηλότερη τιμη που εχει ο επίσημος τιμοκατάλογος της ford...
-
jobous wrote:
Ναι μάλλον αυτη ειναι η καλύτερη λύση. Κοιταω το χαρτι που μου εδωσε και το αμάξι βγαίνει 21166ε. Τώρα συνειδητοποίησα τι εγινε. Στον επίσημο τιμοκατάλογο λεει 20721ε. Πως στο καλό το εβγαλε 21166. Δεν έβαλα κανένα εξτρα. Οι πινακίδες είναι 150ε γράφει. Μου έβγαλε υψηλότερη τιμη απο την υψηλότερη τιμη που εχει ο επίσημος τιμοκατάλογος της ford...
Υπάρχει μπέρδεμα με τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας μετά τον τελευταίο νόμο που ψήφισαν το δεκέμβρη. Την τιμή εγώ την έβγαλα με βάση το φεκ,δε μπορούσε ο πωλητής να υπολογίσει σωστά την τιμή
-
apolonios wrote:
jobous wrote:
Υπάρχει μπέρδεμα με τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας μετά τον τελευταίο νόμο που ψήφισαν το δεκέμβρη. Την τιμή εγώ την έβγαλα με βάση το φεκ,δε μπορούσε ο πωλητής να υπολογίσει σωστά την τιμή
Eίναι δυνατόν να μην ξέρει ο πωλητής; Επισης το αμάξι δεν πληρώνει τέλη. Α ξέχασα και το άλλο. Μου έβαλε να πληρωσω επιπλεόν και 280ε για έξοδα φακέλου με την πρώτη δόση. Δηλαδή το αμάξι παει στα 21446ε. Και μάλιστα με πίεζε να το κλείσω και να φέρω και μισθοδοσία για να μην χάσω την φοβερή προσφορά...
-
ALEX19 wrote:
apolonios wrote:
jobous wrote:
Eίναι δυνατόν να μην ξέρει ο πωλητής; Επισης το αμάξι δεν πληρώνει τέλη. Α ξέχασα και το άλλο. Μου έβαλε να πληρωσω επιπλεόν και 280ε για έξοδα φακέλου με την πρώτη δόση. Δηλαδή το αμάξι παει στα 21446ε. Και μάλιστα με πίεζε να το κλείσω και να φέρω και μισθοδοσία για να μην χάσω την φοβερή προσφορά...
Είτε το πιστεύεις είτε όχι η πρώτη προσφορά που πήρα από σφακιανάκη είχε απόκλιση 700€ προς τα πάνω λόγω λάθους υπολογισμού στα τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας και όταν τους πήγα το φεκ κατάλαβαν το λάθος και το διόρθωσαν. Η αλήθεια είναι ότι στη φορντ πρέπει να πας συνειδητοποιημένα γιατί υπάρχει τέτοιο μπάχαλο στις τιμές και τους εξοπλισμούς που πραγματικά πρέπει να είσαι αποφασισμένος για να το καταπιείς και να αγοράσεις από εκεί
-
Nα σου δώσω 50ε να μου κάνεις την διαπραγμάτευση; Και στο λεω σοβαρά. Αν καταφέρεις να μου το αφήσουν 20350ε με το μεταλλικό χρώμα θα σου δώσω 50ε και θα σε κεράσω καφέ. .
Πραγματικά και στην toyota και στην ford με μπέρδευαν οι πωλητές. Εβγαζαν κατι υψηλές τιμές, μετα έκαναν κάτι εκπτωσεις και στο τέλος μου εβγαζαν υψηλότερη τιμη απο αυτη του επίσημου τιμοκαταλόγου. Και ολοι μου ελεγαν να τους απαντήσω εκεινη την στιγμή για να παρουν εγκριση απο τον διευθυντή γιατι η προσφορά είναι εξαιρετική και ισως αρνηθεί.
-
Στη Toyota πάντως πριν 1 εβδομάδα το hatchback hybrid με μεταλλικό τελική τιμή 22070€ με το κλειδί στο χέρι. Εκτός τα έξοδα τράπεζας με την πρώτη δόση.
-
Η τιμή καταλόγου είναι 20720 για κόκκινο χρώμα. Συν 150 για έξοδα πινακίδας. Τέλος.
Ότι άλλο θες το ανεβάζει , χρώμα , εξοπλισμός. πχ σε magnetic grey χρώμα θα σου έρθει 21430 + 150 (ε.π)
Αν πας σε δόσεις έξτρα τα 280 σαν 'εξοδα' φακέλου.
Επομένως κάνεις τα κουμάντα σου , για εκπτώσεις κτλ. Αν δεν σου κάνουν καλές εκπώσεις, δεν το έχεις ανάγκη άμεσα το αμάξι και σου αρέσει περιμένεις προωθητικό πακέτο ώστε να πέσει η τιμή. It's up to you.
-
Στη Toyota πάντως πριν 1 εβδομάδα το hatchback hybrid με μεταλλικό τελική τιμή 22070€ με το κλειδί στο χέρι. Εκτός τα έξοδα τράπεζας με την πρώτη δόση.
Στην eco εκδοση;
-
Η τιμή καταλόγου είναι 20720 για κόκκινο χρώμα. Συν 150 για έξοδα πινακίδας. Τέλος.
Ότι άλλο θες το ανεβάζει , χρώμα , εξοπλισμός. πχ σε magnetic grey χρώμα θα σου έρθει 21430 + 150 (ε.π)
Επομένως κάνεις τα κουμάντα σου , για εκπτώσεις κτλ. Αν δεν σου κάνουν καλές εκπώσεις, δεν το έχεις ανάγκη άμεσα το αμάξι και σου αρέσει περιμένεις προωθητικό πακέτο ώστε να πέσει η τιμή. It's up to you.
Στο χαρτί που μου εκτύπωσε γραφει 21765ε και εχει μια εκπτωση 600ε. Η εκδοση ειναι η connected με μεταλλικο chrome blue χωρις εξτρα
-
Στην καρ σεντερ όταν είχα ζητήσει τηλεφωνικά προσφορά για το φόκους που έκλεισα από σφακιανάκη τελικά (1,5 182) προσπαθούσαν να με πείσουν ότι το αυτοκίνητο έχει τέλη 270€ και μου έδωσαν τιμή 29000€ και όταν τους είπα ότι ψηφίστηκε νέος νόμος προσπαθούσαν να με πείσουν ότι το αυτοκίνητο είναι σπορ και έχει πολλούς ρύπους και γιαυτό η τιμή αυτή. Παράκρουση κανονική.
-
jobous wrote:
Στο χαρτί που μου εκτύπωσε γραφει 21765ε και εχει μια εκπτωση 600ε. Η εκδοση ειναι η connected με μεταλλικο chrome blue χωρις εξτρα
Τώρα με προκαλείς να σου πω να ανεβάσεις την προσφορά !!!!!!
-
Υπαρχει ενα σκεπτικό στην αγορά πως σε κάθε οικονομική κρίση κάποιοι αγοράζουν παγια διότι προσδοκούν ότι θα υπάρχει διάλυση των τραπεζων και κουρεμα των καταθέσεων τους κτλ.
Αυτόν μάλλον ήθελε να πει ο πωλητής...
-
-
-
Ναι είναι το MHEV (το καταλαβαίνεις απο το χαμηλό τέλος ταξινόμησης)
-
-
OK, ξεκινάμεμε το προφανές . ΛΤΠΦ με τον νέο τιμοκατάλογο (ισχύουν από 1/1/2021) είναι 16270+510 (χρώμα) = 16780 και τελική 21.416 + 150 (σωστό) = 21.566 €
Έχουμε την κλασσική παπαριά της προσθαφαίρεσης της εγγύησης
Πραγματική έκπτωση 600,00 € . Εδώ παλεύεις..... ότι καλύτερο μπορεί να σου δώσει. Αν δεν μπορεί/θέλει τουλάχιστον ένα επίπεδο που μπορεί να καταλήξει. Πες αύριο έρχομαι για παραγγελία , πες μου νούμερο (δεν θα παίζουμε τις κουμπάρες !!!), αλλιώς δεν μπορώ να ξέρω αν θα παραγγείλω ή όχι. Αυτά και στους τρεις.... Χρόνο να έχεις και χρησιμοποιείς την μια προσφορά στην άλλη , μέχρι την καλύτερη που μπορείς να πάρεις. Επίσης τσέκαρε και τι κέρδος έχεις απο το χαμηλό επιτόκιο.... πχ. Όταν πήγα την πρώτη φορά να αρχίζω να παίρνω προσφορές (08/2020) για το αμάξι στην CarCenter με πήγε στο 5,3% που είχε τότε (+0,6). Στην Βελμάρ (σε δυο διαφορετικές) βάση προκαταβολής το καλύτερο που πήρα ήταν 2,5+0,6. Τελικά λόγω μιας αναποδιάς στην πρώτη παραγγελία (ετοιμοπαράδοτο) χάθηκε το αμάξι και στην ειδική παραγγελία (έτσι την λένε αν παραγγείλεις αμάξι και περιμένεις κατασκευή, είχε βγει το 1,99+0,6 και όταν ήρθε τελικά το αμάξι Ελλάδα είχε βγει το 0,99+0,6 και τελικά η σύμβαση του δανείου έγινε με το τελευταίο επιτόκιο. Αν βάλεις την διαφορά ανάμεσα σε όλα τα επιτόκια θα δεις το κέρδος που τελικά είχα παίρνοντας το χαμηλότερο επιτόκιο..... Η διαφορά του 0,99 με του 2,50 είναι περίπου 235 € για δάνειο 9800.
-
To αυτοκίνητο αυτό παίρνει έκπτωση 50% επί του συνολικού τέλους ταξινόμησης αλλά και έκπτωση 5% επί των συντελεστών του κάθε κλιμακίου του τέλους επειδή έχει κάτω από 130γρ εκμπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Το πρώτο κλιμάκιο είναι 4% και το δεύτερο 26%. Έχω την αίσθηση ότι το τέλος ταξινόμησης είναι μικρότερο αν και η διαφορά πρέπει να είναι μικρότερη των 100€.
Εκτός και αν μιλάμε για ετοιμοπαράδοτο και το έχουν ταξινομήσει με το προηγούμενο νόμο
-
jobous wrote:
To αυτοκίνητο αυτό παίρνει έκπτωση 50% επί του συνολικού τέλους ταξινόμησης αλλά και έκπτωση 5% επί των συντελεστών του κάθε κλιμακίου του τέλους επειδή έχει κάτω από 130γρ εκμπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Το πρώτο κλιμάκιο είναι 4% και το δεύτερο 26%. Έχω την αίσθηση ότι το τέλος ταξινόμησης είναι μικρότερο αν και η διαφορά πρέπει να είναι μικρότερη των 100€.
Εκτός και αν μιλάμε για ετοιμοπαράδοτο και το έχουν ταξινομήσει με το προηγούμενο νόμο
Oχι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο. Εχει παράδοση 2 μήνες. Τεσπα επειδή σας κούρασα με τις ερωτήσεις μου, θα σας κάνω μια τελική ερώτηση . Ποια πιστεύετε οτι θα ήταν μια καλή τιμη με πινακίδες; 20300ε;
Ford Focus MK4