-
Έχοντας την eSIM μέσα, δίνει και στίγμα για την θέση του οχήματος αλλά όχι για λόγους ασφαλείας. Είναι απλά για να σου βγάζει στην εφαρμογή στο κινητό που πάρκαρες.
Κάποιος που θέλει tracking για θέμα ασφάλειας καλό θα ήταν να βαλει κάτι έξτρα.
-
Για πείτε καταναλώσεις για το focus μεσα στη πολη και εξω
-
Για πείτε καταναλώσεις για το focus μεσα στη πολη και εξω
Το δικό μου (1.0, business) στα πρώτα του 900 χλμ 6 λ με χαλαρούς ρυθμούς στρωσίματος (2,5-3Κ στρ), κυρίως περιαστικές διαδρομές (80%) και λίγο κέντρο (20%).
-
Μια ερώτηση: ο δείκτης αλλαγής (ανεβάσματος) ταχύτητας είναι λίγο άλλ΄αντ΄άλλων; Έχω την αίσθηση ότι προτρέπει να ανεβάζω 1 ή και 2 ταχύτητες πάνω από το κανονικό και κρεμάει η μηχανή.... Δεν τον ακολουθώ ποτέ...
-
Ο δείκτης δίνει βάρος στην οικονομία. Δεν γνωρίζει αν έχει κλίση το οδόστρωμα και επομένως ίσως χρειάζεται να μείνεις στην μικρότερη ταχύτητα για λίγο παραπάνω. Μια ένδειξη είναι και όχι τυφλοσούρτης. Σε γενικές γραμμές είναι σωστές οι ενδείξεις αλλά κάποιες φορές όντως σου ζητάει να αλλάξεις χωρίς να πρέπει ακόμη.
-
Θα σας πω οταν με το καλο ερθει το αυτοκινητο παντως καλη καταναλωση ειναι με το cliaki ειχα γυρω στο 8-9λτ/100 με aircondition στη πολη σε διαδρομες των 7χμ λογω δουλειας κυριως και εκτος σε μικτη διαδρομη 85 χμ με τα 30χμ στην εθνικη οδο 130 χμ και τα υπολοιπα σε επαρχιακο χωρις ιδιατερη κινηση με αιρκοντισιον 6,4/100 και στην επιστροφη που ημουν πιο χαλαρος ερχομουνα στα 5,6-6λτ/100 αμα βρω ομως κινηση και εκει που η διαδρομη ειναι 1:20 λεπτα κανω 1:45 τοτε ανεβαινει στα 7λτ
-
Αυτο με το δεικτη το βλεπω στο βανακι της δουλειας citroen nemo άλλα νταλον δειχνει.
-
Ελπίζω να σε αποζημίωσαν για την πατάτα τους. Έχεις πάτημα να σου κόψουν χρήματα.
Επίσης βεβαιώσου πως και η παραγγελία θα έρθει με τα full led όπως θα είχε και το άλλο.
-
Καλησπέρα, επανέρχομαι μετά από απουσία λίγων ημερών λόγω δουλειάς.
Δυστυχώς είχαμε ένα απρόοπτο στην παραγγελία και δεν θα παραλάβω τελικά το αυτοκίνητο αρχές του τρέχοντος μήνα όπως προβλεπόταν. Κάποιο μπέρδεμα και το ένα και μοναδικό κομμάτι που είχαν φέρει σε magnetic grey πήγε σε άλλο τυχερό πριν φτάσει σε μένα ..... Ύστερα από μια βδομάδα μετά από συζητήσεις με την αντιπροσωπεία προέβη σε παραγγελία , που θα έρθει σε τρεις μήνες (το πολύ). Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα πολύ , γιατί δεν μου άρεσε αυτό που συνέβη αλλά είχα μια πραγματικά καλή τιμή και ούτως ή άλλως το αμάξι πλέον δεν υπάρχει και μόνο με παραγγελία σε όποια αντιπροσωπεία και να πήγαινα.
Επομένως θα περιμένω λίγο ακόμα καιρό..... αλλά πιστεύω ότι το αξίζει.
Υ.Γ : Με νέο προωθητικό πρόγραμμα για το Focus & το Puma, πλέον οι εκπτώσεις από 620 € γίνονται 300 & 200 € και για χρηματοδοτικό το επιτόκιο πάει 1,99 % (+0,60).
-
Δημήτρη , τρελή αποζημίωση δεν είχε, προσπάθησα για το καλύτερο αλλά πήγε μέχρι ένα σημείο.... Σκέφτηκα να μην το προχωρήσω , γιατί πραγματικά χαλάστηκα, αλλά μετά θα ξαναπήγαινα σε άλλους για προσφορά και θα έχανα την καλή έκπτωση που είχα εξαρχής... αφού όπως ανέφερα και παραπάνω η αρχική έκπτωση της FMH έπεσε... (οκ δίνουν και κάτι δώρο αλλά δεν ξέρω τι).
Ναι για τα full LED του το ανέφερα και εγώ. Μην έχουμε κανένα μπέρδεμα. Αλλά όπως μου ανέφερε είναι ένα από τα υποχρεωτικά extra που έρχεται το μοντέλο στην Ελλάδα.
-
Να ξέρεις ότι στην δική μου παραγγελία, όταν η καθυστέρηση ξέφυγε, κέρδισα κοντά στο χιλιάρικο κάτω, επιπλέον της αρχικής έκπτωσης. Βέβαια εμένα μου είπαν για 3μηνο και περίμενα 6.5!!!!
-
Καλησπέρα κ από μενα.σκοπευω μέσα στο επόμενο 6μηνο να αγοράσω αυτοκίνητο.κ είμαι μεταξύ ford focus st line x 155 mhev και του νέου leon fr.τι προτείνετε;βλέπω ότι το seat είναι πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά κ σαν εξοπλισμό πιο πλούσιο αλλά θεωρώ ότι το focus από αυτά που έχω διαβάσει ότι οδηγικά είναι κορυφή.σημειωτεον ακόμη δεν έχω πάει για test drive...
Ps.μπορει κάποιος κάτοχος του 1.5 182hp να μας πει πραγματική κατανάλωση μέσα στη πόλη;
-
Δλδ φίλε jobous η παραγγελία πήγε 3 μήνες πίσω ; Προσωπικά θα ζητούσα να μου τεκμηριώσουν πως το αμάξι μου πήγε στον άλλον δλδ να μου αποδείξουν ότι είχε προηγηθεί η παραγγελία του άλλου...
-
@Tkin73 : Μεγαλη συζητηση, που δεν οδηγησε πουθενα....
-
Ναι, ναι τα γνωριζω. Κοιτα πιεσα στην αρχη, αλλα απο την στιγμη που δεν ειχε προχωρησει πληρως η παραγγελια ημουν σε διαφορετικη φαση σε σχεση με σενα. Πηρα την χαμηλοτερη προκαταβολή που μπορουσα να δώσω ( ας πουμε συμβολικη). Πηρα χαμηλοτερο επιτοκιο απο το αρχικο (οκ μικρο κοστος) και το πρωτο service free. Ας πουμε οτι απο τα 100 που ηθελα πηρα τα 60......
-
Καλησπέρα κ από μενα.σκοπευω μέσα στο επόμενο 6μηνο να αγοράσω αυτοκίνητο.κ είμαι μεταξύ ford focus st line x 155 mhev και του νέου leon fr.τι προτείνετε;βλέπω ότι το seat είναι πιο εντυπωσιακό εμφανισιακά κ σαν εξοπλισμό πιο πλούσιο αλλά θεωρώ ότι το focus από αυτά που έχω διαβάσει ότι οδηγικά είναι κορυφή.σημειωτεον ακόμη δεν έχω πάει για test drive...
Ps.μπορει κάποιος κάτοχος του 1.5 182hp να μας πει πραγματική κατανάλωση μέσα στη πόλη;
Αν μπορείς και πιστεύεις ότι αξίζει τα παραπάνω +2-3 χιλιάρικα που κοστίζει το φοκους με τον εξοπλισμό του λεον προχώρησε. Συνολικά είναι καλύτερο αμάξι το φοκους αλλά το Λεόν πιο vfm. Το φοκους με την έλευση του Λεόν δείχνει περισσότερο ακριβό πλέον.
-
Ναι, ναι τα γνωριζω. Κοιτα πιεσα στην αρχη, αλλα απο την στιγμη που δεν ειχε προχωρησει πληρως η παραγγελια ημουν σε διαφορετικη φαση σε σχεση με σενα. Πηρα την χαμηλοτερη προκαταβολή που μπορουσα να δώσω ( ας πουμε συμβολικη). Πηρα χαμηλοτερο επιτοκιο απο το αρχικο (οκ μικρο κοστος) και το πρωτο service free. Ας πουμε οτι απο τα 100 που ηθελα πηρα τα 60......
Το αυτοκινητο ηταν στο τελωνειο; Γιατι αμα ηταν στο τελωνειο στο δελτιο παραγγελιας θα σου εδιναν και τον αριθμο πλαισιου. Παραλληλα αν ειχες κανει κρατηση θα πρεπει να σου ειχαν πει να κανεις και καταθεση καποιο ποσο στην αρχη και τις επομενες ημερες ενα αλλο ποσο
-
Ναι βασικά αφού σου αρέσει το αυτοκίνητο και δεν θες να πας σε άλλο έκανες ότι καλύτερο ' να πιέσεις να πάρεις όσα περισσότερα! Με το καλό να σου έρθει!
-
@Tkin73 : Μεγαλη συζητηση, που δεν οδηγησε πουθενα....
Καταλαβαίνω το μπαλαμουτι που πέφτει από τον έμπορα στην προκειμένη περίπτωση απλά επειδή με τα λόγια δεν γίνεται δουλειά θα έπρεπε να σου τεκμηριωναν με αποδεικτικά ότι η παραγγελία του άλλου μπήκε πριν από την δική σου.
Να αναγκάζονταν τουλάχιστον σε περίπτωση που σε έριξαν να τρωγανε λίγη ώρα για να πλαστογραφησουν τα αποδεικτικά. Έτσι για το σπάσιμο...
-
Δεν ειχε προλαβει να γινει εγκριση δανειου κτλ για να δοθουν προκαταβολες κτλ. Γενικα δικαιολογιες ακους πολλες, οπως παντα. Τεσπα τελειωσε το θεμα, εφαγα μια βδομαδα, τα εβαλα κατω , αποφασισα και συνεχιζω. Τωρα πλεον περιμενω να ερθει το αμαξι. Η αληθεια ειναι οτι αν ειμασταν σε φυσιολογικες εποχες δεν θα με πειραζε τοσο αλλα εδω δεν ξερεις τι θα γινει σε δεκα, εικοσι μερες. Αν θα κλεισει το εργοστασιο κτλ.
Ford Focus MK4