-
Γεια σας. Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Grand Scenic και εχω προβλημα με το καθισμα του οδηγου. Μετα απο 10 λεπτα οδηγησης ποναει ο κωλος μου.Μηπως ξερετε που μπορει να γινει η επιδιορθωση/γεμισμα του εσωτερικου του καθισματος χωρις να πειραχθει η ταπετσαρια. Ευχαριστω.
-
Γεια σας. Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Grand Scenic και εχω προβλημα με το καθισμα του οδηγου. Μετα απο 10 λεπτα οδηγησης ποναει ο κωλος μου.Μηπως ξερετε που μπορει να γινει η επιδιορθωση/γεμισμα του εσωτερικου του καθισματος χωρις να πειραχθει η ταπετσαρια. Ευχαριστω.
-
-
Ο χρήστης panakota έγραψε:
Γεια σας. Αγορασα ενα μεταχειρισμενο Grand Scenic και εχω προβλημα με το καθισμα του οδηγου. Μετα απο 10 λεπτα οδηγησης ποναει ο κωλος μου.Μηπως ξερετε που μπορει να γινει η επιδιορθωση/γεμισμα του εσωτερικου του καθισματος χωρις να πειραχθει η ταπετσαρια. Ευχαριστω.Πρόκειται για πραγματική ερώτηση ? Γιατί αυτό που ρωτάς ακούγεται λίγο σαν να ψάχνεις τον Χουντίνι...
Αν οι επενδύσεις είναι κολλητές, οπότε αυτό που λες δεν γίνεται, θα πρέπει να ανοιχτεί το έδρανο, να μπει καινούρια 'γέμιση' και να ξαναντυθεί. Αν είναι απλά ραφτές και φορετές, τότε γίνεται, βγαίνει, ξαναγεμίζει, ξαναμπαίνει.
-
Ευχαριστω για την απαντηση. Αναρωτιομουν μηπως υπαρχει προβλημα σε καποιο ελατηριο. Εχετε να μου προτεινετε καπου να παω αξιοπιστα. Ευχαριστω.
-
Οποιοσδήποτε γνωστός ταπετσέρης θα μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά, είτε είναι κολλητή η επένδυση είτε όχι. Απλώς αν είναι κολλητή θα πρέπει να την χαλάσει και να την ξαναφτιάξει, αυξάνοντας φυσικά το κόστος. Α και υπάρχει και η -υπαρκτή- πιθανότητα, σε περίπτωση που ανοιχτεί η επένδυση, να μην μπορεί να βρει ακριβώς την ίδια για την επιδιόρθωση.
Για τέτοια παρέμβαση μάλιστα, θα πρότεινα καλύτερα κάποιον μικρότερο/συνοικιακό ταπετσέρη, παρά γνωστά μεγάλα μαγαζιά, καθώς το κόστος θα είναι σαφέστατα χαμηλότερο.
-
Σε παρακαλω προτεινε μου καποιον. Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση,
-
Πόλη, περιοχή ? Εγώ έχω ίδια εμπειρία με Carrera και Autostop, τα δύο πιο γνωστά ονόματα/μαγαζιά στην Αθήνα, αλλά όπως είπα δεν θα στους πρότεινα για μικροπαρεμβάσεις. Δεν χάνεις και τίποτα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο, απλά να ξέρεις τι να περιμένεις
-
Αθηνα-Νοτια προαστια.
-
Προς τα εκεί δεν ξέρω κάποιον, πλην Carrera που είναι σχετικά κοντά, αλλά κάποιος φίλος θα βρεθεί που είναι προς τα νότια να σου πει 1-2 γνωστούς/καλούς...
-
Έχει ένα στη γειτονιά μου. προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά μπορείς να κάνεις ένα τηλ.
http://www.vrisko.gr/details/6jb33cab737015035__44k0d52dg_g6jκαι άλλος ένας
Ταπετσαρίες Αυτοκινήτων Καλλιθέα, Αθήνα | TASOULIS -
Ο χρήστης panakota έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση. Αναρωτιομουν μηπως υπαρχει προβλημα σε καποιο ελατηριο. Εχετε να μου προτεινετε καπου να παω αξιοπιστα. Ευχαριστω.Εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί πονάει ο κώλος σου;
-
Συγνωμη για την εκφραση. Απολογουμαι αν ακουστηκε ασχημα απλα ζηταω αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Ευχαριστω.
Επισκευη καθισματος.