-
Ο χρήστης Neurotica έγραψε:
Σωστά, αλλά κάνει 32+. Και 30 να δώσω εντέλει, ήδη θα είναι υπέρβαση. Εκτός του ότι όταν μπορείς να βρεις 590 και 610 lt εκεί έξω, πάλι τα 500 σου φαίνονται λίγα... Συν το ότι το πακετάκι των Scout και Xperience με μικρή υπερύψωση και 4κίνηση είναι πιο θελκτικό σε σχέση με το flat Prius που το τρώω στη μάπα 10+ χρόνια.Αν σου αρέσει το σχήμα, τότε το πακέτο αυτών των δύο (και των άλλων παρόμοιων, Passat Alltrack, A4 Allroad κλπ) είναι πρακτικά αχτύπητο, ότι και αν θες από το αυτοκίνητό σου, από offroading μέχρι άνετα ταξίδια και επιδόσεις (με τα καλά μοτέρ). Και στη τιμή που προσφέρονται αυτά τα δύο (Scout, XP, ειδικά το Leon) δεν υπάρχει αντίπαλος....
-
Κάπως έτσι, φίλε μου, το έχω κι εγώ στο μυαλό μου. Ακριβώς όμως. Λίγο απ' όλα, αλλά από ικανοποιητικά και πάνω, μόνο αυτά τα υπερυψωμένα SW το προσφέρουν.
-
Τιμή με κλειδί στο χέρι:
Xperience 1.8 DSG 180PS 4Drive --> 28.850 με:
- Full Led
- Convenience Pack
- Media System Plus
- Ηλεκτ. αναδιπλ. καθρέπτες
- 1 από τα παρακάτω 3
i) Αισθ. παρκαρ. μπρος και πίσω
ii) Adaptive Cruise control
iii) Kessy
Χρώμα το απλό Mediterranean Blue (0 Ευρώ). Αν βάλω το απλό λευκό, χάνω σίγουρα το Adaptive και έχω επιλογή 1 εκ των 3 (-Ηλεκτ. αναδιπλ. καθρέπτες, -Αισθ. παρκαρ. μπρος και πίσω, -Kessy).
Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο αντίστοιχο εκεί έξω.
The Ace, δεν πρέπει να είναι ο ACT o 1.8.
Δεν πάω για τον 2.0 ΤDI 184PS μιας και είναι πιο ακριβό (άνω των 30) και δεν θέλω να πληρώνω κερατιάτικα για τον φόρο πολυτελείας (μην *έσω!) Και γι'αυτό το Scout μάλλον απορρίπτεται (παρόλο που σαν χώρους στο σαλόνι είναι πολύ καλύτερο), επειδή θα το φέρουν μόνο 2λιτρο πετρέλαιο.
-
Όταν είχα πάει για να πάρω προσφορά για το XPerience, μου είχαν πει ότι από το νέο έτος (~2/2017) θα ερχόταν το 'καινούριο' (?) που θα είχε ίσως και τον καινούριο 1.8. Όλα αυτά προφανώς υποθέσεις, αφού ούτε οι ίδιοι δεν ήξεραν σίγουρα. Αν τελικά το φέρνουν με τον 'απλό' 1.8, δεν χάνεις και τίποτα, μερικά ευρώ στα τέλη και ίσως μερικά ευρώ βενζίνης. Έχω πολύ καιρό να περάσω από Βελμάρ, οπότε προφανώς έχεις καλύτερη πληροφόρηση.
Θεωρώ το MediaPlus απαραίτητο, ειδικά σε αυτό το επίπεδο τιμής, όπως και το convenience pack. Για το Adaptive CC, δεν θα έλεγα ότι είναι και τόοοοσο χρήσιμο στην Ελλάδα, εδώ και το απλό CC και το χρησιμοποιείς αραιά και που. Αντιθέτως, ειδικά όσο μεγαλώνει το όχημα, οι αισθητήρες μπρος/πίσω, και δη αν είναι εργοστασιακοί και μπορούν να συνδυαστούν με κάμερα, είναι επίσης απαραίτητοι.
-
Το Kodiaq το χεις αποκλείσει για καποιο λόγο?
Για μένα είναι απολυτο για αυτα που χρειαζεσαι (γιατι χρειαζομαι παρομοια) -
Γιατί το ταβάνι μου είναι στα 29.999 ( ) και με αυτά παίρνω:
KODIAQ AMBITION 2.0 TDI 150HP DSG 4x2 (δλδ χάνω την 4κίνηση και έχω φόρο πολυτελείας. Μπα...)
ή
KODIAQ AMBITION 1.4 TSI ACT 150HP 4x4 (χάνω αυτόματο που είναι must για εμένα).Από χώρους σκίζει, το είδα, αλλά δεν αρκεί.
ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ