-
Καλησπέρα σε όλους!!
Είμαι κάτοχος ενός Nissan Almera N16(Hatchback) 1.5 110ps του 2002 και σκέφτομαι να βάλω turbo στο αμάξι αλλά δεν ξέρω αρκετά περι του turbo και θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν θέλω να βάλω κάτι τρελό, πιο πολύ θέλω τον ήχο του και τον ήχο της σκάστρας. Έχω ακούσει και για το Light turbo μέχρι 0,4 bar . Εσείς τι μου συνιστάται ;;
-
Καλησπέρα σε όλους!!
Είμαι κάτοχος ενός Nissan Almera N16(Hatchback) 1.5 110ps του 2002 και σκέφτομαι να βάλω turbo στο αμάξι αλλά δεν ξέρω αρκετά περι του turbo και θα ήθελα την βοήθεια σας. Δεν θέλω να βάλω κάτι τρελό, πιο πολύ θέλω τον ήχο του και τον ήχο της σκάστρας. Έχω ακούσει και για το Light turbo μέχρι 0,4 bar . Εσείς τι μου συνιστάται ;;
-
Καλησπέρα σε όλους!!
-
Να αφήσεις το αμαξάκι σου ήσυχο. Πρώτη φορά πάντως ακούω ότι κάποιος θέλει να κανιβαλίσει τον κινητήρα του για να ακούει μια σκάστρα. Υπάρχει καλύτερη λύση και με σωστό ήχο: http://www.soundracer.se/?p=98
-
Δεν είναι μόνο ο ήχος αλλά και η ταχύτητα αλλά πιο πολύ μου αρέσει ο ήχος του με κάνει πιο χαρούμενο αυτός ο ήχος
-
O 1,5 στο Almera ήταν 'συνεχιστης' στα σπασμένα καπάκια του 1,4 του Sunny Ν14...
Προσωπικά δεν θα το πειραζα.
Αν είσαι σίγουρος ότι θα βρεις μια αξιόπιστη μετατροπή χωρίς να 'χαλάσεις' τον κινητήρα σου και να 'κλαις' τα λεφτά σου προχωρα την σκέψη σου. -
Και εγώ δεν θα το πείραζα γιατί δεν ήξερα εαν παίρνει turbo αλλά όταν είδα να περνάει από μπροστά μου Almera και να ακούω το turbo του τότε είπα να το ψάξω λιγάκι αλλά δεν έβρισκα τίποτα, μόνο ένα αρθρο με 1.5 κινητήρα και με είχε μπερδέξει.
-
Ο χρήστης FeNNo έγραψε:
Και εγώ δεν θα το πείραζα γιατί δεν ήξερα εαν παίρνει turbo αλλά όταν είδα να περνάει από μπροστά μου Almera και να ακούω το turbo του τότε είπα να το ψάξω λιγάκι αλλά δεν έβρισκα τίποτα, μόνο ένα αρθρο με 1.5 κινητήρα και με είχε μπερδέξει.Ξερεις ποσο θα κοστισει???
-
Διαθέτω 2 χιλιάρικα, πιστεύω με τόσα λεφτά μπορώ να βάλω κάτι καλό
-
Ο χρήστης FeNNo έγραψε:
Διαθέτω 2 χιλιάρικα, πιστεύω με τόσα λεφτά μπορώ να βάλω κάτι καλόΜε 2κ μονο αν παρεις turbo kit από ebay με κανα 600 ευρω.....θα θες όμως πρόγραμμα +νεα πολλαπλη λογω τουρμπίνας.....ετσι μπορει να σου φθασουν ΑΝ το περασεις μονος σου.
Ο κομπρεσσορας ποιο ευκολος μου φανταζει σαν υλοποιηση....αλλα είναι το χωροταξικο. -
Τι τον λέτε τον άνθρωπο; Άντε αγόρι μου (μου επιτρέπεις , μάλλον μικρότερος από τον γιό μου θα είσαι που είναι 27), αν θες τούρπο και άλογα, δώστο κανένα διχίλιαρο βάλε και τα δύο που έχεις και πάρε τούρπο μαμά γεμάτο είναι το car, (με κάτι παραπάνω παίρνεις και το clio 3 tce),θα χάσεις τα λεφτά σου και το αμάξι.
Turbo Kit