-
Για να δηλώνουν 160 χιλιόμετρα αυτονομίας με βενζίνη, λογικά ναι.
-
Έτσι το συμπέρανα κι εγώ από τα 160χλμ αυτονομίας με βενζίνη.
Έχοντας αυξήσει τη δεξαμενή φυσικού αερίου στα 14kg, σε άλλες χώρες είναι ιδανικός συνδυασμός.Εδώ που ζούμε και δεν εμφανίζονται νέα πρατήρια, αλλά και έχουν αποτύχει και όλα τα πλάνα επέκτασης, είναι μεγάλο ρίσκο να έχεις τόσο μικρή δεξαμενής βενζίνης, ειδικά για αυτοκίνητο που δεν προορίζεται για αποκλειστική χρήση πόλης.
Να θυμίσουμε ότι η ΔΕΠΑ πριν 1 χρόνο δήλωνε ότι μέσα στο 2018 θα ανοίξει 28 νέα πρατήρια στην επικράτεια και ως αυτή τη στιγμή το σύνολο νέων μέσα στο έτος είναι ΜΗΔΕΝ (0)!
-
Τραβηγμένη λέξη το 'ρίσκο'. Δε νομίζω ότι όντως κινδυνεύεις να μείνεις από καύσιμο, 160 χιλιόμετρα είναι πολλά για να μη βρεις πρατήριο.
Θα χρησιμοποιούσα τη λέξη 'ταλαιπωρία' για αυτές τις λίγες φορές το χρόνο που όντως θα πρέπει να έχεις το νου σου να σταματάς κάθε λίγο ή να αγωνιάς μη σε πιάσει η νύχτα και δε βρεις πρατήριο ανοιχτό.Ταλαιπωρία λοιπόν, αφού πρέπει είτε να σταματάς κάθε 400 χιλιόμετρα ή κάθε 160. Ειδικά αν συγκριθεί με την αυτονομία του πετρελαίου, που άνετα ξεπερνάει τα 1.000 χιλιόμετρα, είναι για κλάματα.
-
Όταν το αυτοκίνητο δεν είναι όχημα βόλτας, αλλά και σημαντικό εργαλείο στην εποχή που ζούμε, τότε η αγωνία να προγραμματίσεις το ταξίδι σου μήπως και πέσεις σε νύχτα ή όποιες άλλες συνθήκες που θα ψάχνεις με το τουφέκι ανοιχτό πρατήριο ή θα πρέπει να ανασχεδιάσεις τη διαδρομή σου ... τότε δεν είναι απλά ταλαιπωρία, είναι ρίσκο.
Σε λίγες περιπτώσεις έχουν χαθεί και ζωές, από ανθρώπους που έμειναν από καύσιμο, αλλά ας μην πάμε σε ακραίες περιπτώσεις.
-
Με τόση οικονομία, θα δεχόμουν να έχω κι ένα μπετονάκι βενζίνης μαζί μου για αυτές τις 2-3 φορές το χρόνο.
Εννοείται ότι αν είσαι το ζευγάρι εκπαιδευτικών στην Αιτωλοακαρνανία με καταγωγή στη Ροδόπη, που ψάχνουν αυτοκίνητο στο παραδίπλα θέμα, δε θα πάρεις φυσικό αέριο. Εκτός αν θες να κρεμάς μπετόνια έξω από το πορτ μπαγκάζ, όπως στα Μ151. -
Το σημαντικό είναι ότι δεν φταίει η SEAT σε αυτό, αλλά το ότι η ΔΕΠΑ έχει αποδειχτεί πλήρως αναξιόπιστη σε όλο το πλάνο επέκτασης ως τώρα.
-
Το ρίσκο πιστεύω ότι είναι να αγοράσει κάποιος ντιζελ αυτοκίνητο..μετά από όλα αυτά που διαβάζουμε..και όχι αυτοκίνητο διπλού καυσίμου..
Οι νέες πληροφορίες που έχω για τα πρατήρια είναι τα εξής.
Η Δεπα είδη έχει στη κατοχή 4ους συμπιεστες.
Ένας για πρατηριο στη Θεσσαλονίκη..ένας για την Χαλκίδα..ένας για την Πάτρα και ένας για την Αθήνα.
Ο λόγος που δεν έχει δουλέψει το πρατηριο στα Ιωάννινα είναι γιατι δεν εχει ψηφιστει ο νόμος που να επιτρέπεται η μεταφορά του φυσικού αερίου με δεξαμενές πάνω σε πλατφόρμα.
Το πρατηριο των Τρικάλων γίνεται..Προμυθευς νομίζω ότι λέγεται η εταιρεία που το φτιάχνει.
Η fisikon έχει είδη κανονίσει να βάλει συμπιεστή σε πρατηριο της Καρδίτσας στο περιφερειακο.. -
Η Χαλκίδα δεν το έχει τόσο ανάγκη, υπάρχει στην Κηφισιά και στη Λαμία. Μόνο για τους Χαλκιδαίους. Οι υπόλοιποι Ευβοείς θα μείνουν αδιάφοροι, εκτός αν μένουν δίπλα στη Χαλκίδα. Τι διαφορά θα κάνει σε αυτόν που είναι στην Κύμη ή στην Αιδηψό;
Η Πάτρα το έχει απόλυτη ανάγκη, είναι η τρίτη πόλη της χώρας και το δεύτερο λιμάνι. Θα έπρεπε να έχει κι η Τρίπολη, ιδανικά κι η Καλαμάτα.
Οπωσδήποτε τα Γιάννενα, οπωσδήποτε το Ηράκλειο της Κρήτης. Θέλει ένα και στη Θράκη. -
Ο χρήστης jimptso έγραψε:
Το πρατηριο των Τρικάλων γίνεται..Προμυθευς νομίζω ότι λέγεται η εταιρεία που το φτιάχνει.Μήπως PROMETHAN ; είναι το 3ο 'πρατήριο' Θεσσαλονίκης που φαίνεται στον χάρτη της ιστοσελίδας cng europe http://cngeurope.com/countries/greece/ αλλά όσες φορές προσπάθησα να επικοινωνήσω για να ρωτήσω εαν βάζουν σε αυτοκίνητα περιμένω να με καλέσουν πίσω από το αρμόδιο τμήμα ... άσχετα αν έχουν περάσει 3 μήνες , ακόμα περιμένω , έχω περάσει από έξω για να το 'δω' αλλά οι πόρτες του ήταν κλειστές .
Από όσα γράφει το δελτίο τύπου μάλλον θα είναι η εταιρεία ή η μια εκ των εταιρειών για μεταφορά
http://www.promethan.gr/proti-trofodoti ... in-ellada/ -
Σωστά terry ...promethan
-
Από την έρευνα αγοράς, δεν βλέπω ο πρώτος πελάτης στην Ελλάδα να παραλαμβάνει πριν τον Απρίλιο του 2019 και πάντα υποθέτοντας ότι ρίξει την παραγγελία τώρα.
-
Επίσης να πούμε και ότι η τιμή 16650 είναι μέχρι 30-11-2018.
Το αμάξι μετά θα πάρει 1500 ευρώ..
Το παράγγειλα και εγώ σήμερα...48η βδομάδα θα ξεκινήσει η παραγωγή του Arona tgi..και θα έρθουν Ελλάδα το Μάρτιο μου είπαν.. -
Συγχαρητήρια, έκανες την καλύτερη επιλογή. Μπράβο, σε ζηλεύω!
-
Επίσης να πούμε και ότι η τιμή 16650 είναι μέχρι 30-11-2018.
Το αμάξι μετά θα πάρει 1500 ευρώ..
Το παράγγειλα και εγώ σήμερα...48η βδομάδα θα ξεκινήσει η παραγωγή του Arona tgi..και θα έρθουν Ελλάδα το Μάρτιο μου είπαν..Είσαι σίγουρος ; Για ποιο λόγο να ακριβύνει ; πήρες τηλέφωνο άλλες αντιπροσωπίες να το διασταυρώσεις ;
Έβαλες τίποτα έξτρα ή τη βασική έκδοση ; χρώμα ;
Με το καλό να παραλάβεις λοιπόν -
Ναι είμαι σίγουρος terry..έχω μιλήσει και με τον διευθυντή πωλήσεων για την τιμή αυτή και την ημερομηνία που έγραψα.
Χρώμα disere Red και πίσω φώτα Led. Στην έκδοση Style τα βγάλανε τα πίσω φώτα Led.
200 ευρω το μαλλί.
Τίποτα άλλο δε μπορούσα να βάλω..έφευγε η τιμή πάνω από τα 14000 ευρώ χωρίς τους φόρους.
Τον τεμπελη θα τον πάρω σαν ανταλακτικο να μπει.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας παιδιά..
-
Τα μπροστά led μπαίνουν εκ των υστέρων εδώ;
-
Θα έρθει στην τιμή που θέλουν αργότερα και ίσως τώρα δίνουν προωθητική λόγω αργοπορίας τουλάχιστον 6-7 μηνών για παραλαβή στο χέρι.
Αν βέβαια πάει στα 18.000+ ευρώ, δεν το βλέπω και τόσο ευκαιρία. Πιστεύω ότι δεν θα κάνει τις πωλήσεις που αναμένουν μερικοί.
-
Μπήκα σε ένα ceed station προχθες συναδερφου και μόλις έκατσα στη θέση του οδηγού το 1ο που ένιωσα και ζήλεψα ήταν ο τεμπέλης ... είναι ακριβός ο @!@$$%%@#$ 180€ μου είπαν πει ,18 γεμίσματα .... 5.000χλμ ... δικά μου , μη παρεξηγηθώ ....
Χρώμα special !! Με το καλό , δεν ξέρω αν άντεχα 5 μήνες αναμονής ...
Δηλαδή εαν κατέληγα στο arona όταν το σκεφτόμουν κατα την ερευνα αγορας, αντι για χριστούγεννα που έλεγαν , θα έπρεπε να περιμένω 10-11 μήνες ... ;;
Ελπίζω για όσους γλυκαθούν , στην επόμενη έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας να κάνει κανένα promotion η fisikon οπως περυσι... αν και η τωρινή τιμή είναι πολύ καλή ...
-
150 έχει τώρα ο τεμπέλης.
Μακάρι να βγω ψεύτης..αυτό περίμενα κι εγώ..αλλά δεν θα έχει στην έκθεση το 10% της fisikon..μακάρι να δώσουν...αλλά η Seat έχει είδη μιλήσει με την fisikon και τους απάντησαν όχι..
Αυτή τη χρονιά η έκθεση λέγεται αυτοκίνηση-eko.. -
150 έχει τώρα ο τεμπέλης.
Μακάρι να βγω ψεύτης..αυτό περίμενα κι εγώ..αλλά δεν θα έχει στην έκθεση το 10% της fisikon..μακάρι να δώσουν...αλλά η Seat έχει είδη μιλήσει με την fisikon και τους απάντησαν όχι..
Αυτή τη χρονιά η έκθεση λέγεται αυτοκίνηση-eko..φιλε εδωσες και προκαταβολη??
17500 αου βγηκε με χρωμα και πισω led?
Seat Arona 2017