-
το τιμόνι θυμίζει mazda.
-
Το τιμόνι μ' αρέσει που είναι flat bottom
-
-
Axel δεν παίζει το video
-
Αφού δεν παίζει, ας βάλω εγώ ένα ενδιαφέρον video από το εργοστάσιο παραγωγής στο Flins
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Axel δεν παίζει το videoΕίχε first drive το Carwow από την προυσίαση του μοντέλου, αλλά για άγνωστους λόγους το κατέβασαν.
-
Μολις διαβαζα τωρα πως το infotainment system υποστηριζει μονο Apple CarPlay και οχι το Android Auto. Κριμα
-
Αυτο τώρα γιατι το κάνουν τόσες αυτοκινητοβιομηχανίες τόσο μπελάς ειναι το infotainment τους να υποστηρίζει android auto
-
Μπορεί να μην το έχουν υλοποιήσει, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπει αργότερα με αναβάθμιση
-
-
Η ακριβότερη έκδοση δεν εχει πισω ηλεκτρικά παράθυρα και υποβραχιόνιο
Τι κανει η nissan? -
Περίμενες κάτι διαφορετικό;
-
Πλάκα κανεις; Δεν ξερω καν αν υπάρχει άλλο αυτοκινητο της κατηγοριας με τέτοιες ελλείψεις.
-
Τέτοιες ελλείψεις δεν είναι οι πρώτοι ή ο δεύτεροι ή ο τρίτοι λόγοι απόρριψης, βασικά δεν είναι καθόλου λόγοι απόρριψης του αυτοκινήτου αλλά είναι ψιλοχαζες παραλείψεις σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο.
Νομίζω το πλούσιο Clio τα διαθέτει. Όπως και το Fiesta.
Σε κάποια ίσως επόμενη ετήσια ανανέωση ΜΥ ή σε κάποιο άλλο μελλοντικό πακέτο εξοπλισμού να υπάρξουν...
Έχει όμως φως στην θήκη κάτω από την κονσόλα, μπροστά από τον λεβιε ταχυτήτων. Χρήσιμο! -
Ενα αυτοκινητο το προτιμας γιατι κανει κάτι παραπάνω η καλύτερα,εχει κάποιον παραπάνω εξοπλισμό η εχει ποιο συμφέρουσα τιμη. Το micra δεν εχει τίποτα απο ολα αυτα.
Εχει τιμη στον μέσο όρο και εξοπλισμό,επιδόσεις κατω απο τον μέσο όρο. Για σένα ποιος θα ηταν λόγος απόρριψης να είχε καρφιά φακιρη στα καθίσματα; -
Για αυτές τις δύο έλλειψης εγώ σίγουρα δεν θα το ακυρωνα.
Στα σούπερ μίνι νομίζω οι λόγοι απόρριψης θα πρέπει να είναι πιο σοβαροί. Η οικονομία του, η ευκολία του εντός πόλης, η αξιοπιστία του, οι επιδόσεις του αν παίζει και ρόλο βασικού αυτοκινήτου κλπ.
Την εργονομία την έχω για κατηγορία 5αρας και Ε που εκεί θέλω και βραχιονες για μασάζ στον αυχένα μου. -
Ξέρεις κάποιο σούπερ μίνι που να μην εχει στις ακριβότερες εκδόσεις υποβραχιόνιο η πισω ηλεκτρικά παράθυρα;
Ολα τα σούπερ μίνι ειναι ευκολοδογητα εντός πόλης, για αυτο ειναι φτιαγμένα και λιγο πολυ οικονομικά στην χρήση. -
Ξέρουμε για Ελλάδα τιμές και επίπεδα εξοπλισμού??
Κάτσε να έρθει το αυτοκίνητο και θα μας πεις γιατί δεν το παίρνεις. -
Ξέρουμε σε άλλες χωρες τιμες και δεν ειναι ευκαιρία.
Το αυτοκινητο δεν χρειάζεται να έρθει για να σας πω γιατι δεν το παίρνω, σας το είπα απο τώρα. -
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Ξέρουμε για Ελλάδα τιμές και επίπεδα εξοπλισμού??
Κάτσε να έρθει το αυτοκίνητο και θα μας πεις γιατί δεν το παίρνεις.Αυτό Αντρέα είναι σημαντικό γιατί όπως και στο QQ οι εξοπλισμοί παίζουν από χώρα σε χώρα. Μπορεί να έρθει εδώ η κορυφαία με υποβραχιονιο και πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και να σπάσει ταμεία!
Το αυτοκινητο δεν χρειάζεται να έρθει για να σας πω γιατι δεν το παίρνω, σας το είπα απο τώρα.
Για την ιστορία, είμαστε δύο αυτοί που το απερριψαν ήδη. Εσύ για το υποβραχιονιο και τα πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και εγώ γιατί ένα καινούριο supermini δεν το θέλω με 90 ή 100 αλογακια να σέρνεται στην δεξιά λωριδα στην ΕΟ. Και αν τυχόν έχει και κάθισμα φακιρη όπως λες ένας επιπλέον λόγος για άκυρο από μένα.
Νέο Nissan Micra 2017