-
Εμένα μετά την αναβάθμιση κάποιες φορές σβήνει εντελώς η οθόνη, κάνει restart και ανοίγει πάλι χωρίς να χάνει σταθμούς ή άλλες ρυθμίσεις. Μπορεί να γίνει μόνιμη απενεργοποίηση του αυτόματου σβησηματος της μηχανής;
-
Εμένα μετά την αναβάθμιση κάποιες φορές σβήνει εντελώς η οθόνη, κάνει restart και ανοίγει πάλι χωρίς να χάνει σταθμούς ή άλλες ρυθμίσεις. Μπορεί να γίνει μόνιμη απενεργοποίηση του αυτόματου σβησηματος της μηχανής;
Ποιά έκδοση firmware έχεις; Είναι με gps το infotainment;
Το start stop δεν απενεργοποιείται μόνιμα.
-
vazelos64 wrote:
Ποιά έκδοση firmware έχεις; Είναι με gps το infotainment;
Το start stop δεν απενεργοποιείται μόνιμα.
Το τελευταίο firmware έχω που προτείνει και η εφαρμογή της Peugeot. Το infotainment είναι χωρίς το GPS.
Σήμερα μετά από ομιλία στο Bluetooth του αυτοκινήτου, μάλλον μου έκαψε τα ηχεία. Το συμπέρασμα αυτό βγήκε καθώς δεν λειτουργούν καθόλου τα ηχεία σε ράδιο, Bluetooth και CarPlay. Ακόμα δεν βρίσκει κανέναν ραδιοφωνικό σταθμό. Καμία πρόταση;
Μόλις μπήκα πάλι στο αυτοκίνητο και όλα λειτουργούν τέλεια! Μάλλον κάποιο κόλλημα ήταν.
-
Είναι εύκολο να πείτε εσείς που το έχετε εντυπώσεις από το αυτοκίνητο ; Προβλήματα του εντοπίζετε; (Το σκέφτομαι πια σοβαρά ως εναλλακτική του ds 7 σε περίπτωση μη παραλαβής του)
-
Καλησπέρα,
Τελικά αγόρασα το Peugeot 3008 Active Grip και έχω κάποιες ερωτήσεις.
- Μπορώ να προσθέσω κάμερα οπισθοπορείας και να συνδεθεί στην οθόνη;
- Μπορώ να προσθέσω το Active City Break;
Μπορεις να προσθεσεις εκ των υστερων καμερα οπισθοπορειας με 250 ευρω σε αντιπροσωπεια με 6 μηνες εγγυηση, χωρις αλλαγη οθονης ή/και πλακετας οπως ισχυε παλαιοτερα . Το Active City Break ομως ειναι συστημα ασφαλειας και δε νομιζω οτι μπορει να προστεθει εκ των υστερων. Σε καθε περιπτωση η τοποθετηση τους απο το εργοστασιο ειναι η καλυτερη λυση και με την πληρη εγγυηση του αυτοκινητου.
-
snb wrote:
Καλησπέρα,
-
Μπορώ να προσθέσω κάμερα οπισθοπορείας και να συνδεθεί στην οθόνη;
-
Μπορώ να προσθέσω το Active City Break;
Μπορεις να προσθεσεις εκ των υστερων καμερα οπισθοπορειας με 250 ευρω σε αντιπροσωπεια με 6 μηνες εγγυηση, χωρις αλλαγη οθονης ή/και πλακετας οπως ισχυε παλαιοτερα . Το Active City Break ομως ειναι συστημα ασφαλειας και δε νομιζω οτι μπορει να προστεθει εκ των υστερων. Σε καθε περιπτωση η τοποθετηση τους απο το εργοστασιο ειναι η καλυτερη λυση και με την πληρη εγγυηση του αυτοκινητου.
Μπορείς να μου πεις κάποιες extra πληροφορίες για την κάμερα; (ποια κάμερα, σε ποια αντιπροσωπεία, αν το έχεις κάνει εσύ, ...) (με pm αν δεν θέλεις να τα γράψεις εδώ)
Ρώτησα την αντιπροσωπεία αλλά δεν ήξεραν κάτι.
-
-
[quote=snb]
Manolis 3008 wrote:
snb wrote:
Καλησπέρα,
- Μπορώ να προσθέσω κάμερα οπισθοπορείας και να συνδεθεί στην οθόνη;
- Μπορώ να προσθέσω το Active City Break;
Μπορείς να μου πεις κάποιες extra πληροφορίες για την κάμερα; (ποια κάμερα, σε ποια αντιπροσωπεία, αν το έχεις κάνει εσύ, ...) (με pm αν δεν θέλεις να τα γράψεις εδώ)
Ρώτησα την αντιπροσωπεία αλλά δεν ήξεραν κάτι.
Δεν γνωριζω τεχνικες λεπτομερειες και δεν την εχω βαλει ακομη, αλλα ειναι ΟΕΜ ανταλλακτικο που δεν απαιτει αλλαγη οθονης κλπ. οπως παλαιοτερα , εξαλλου καλυπτεται απο εγγυηση. Οι αντιπροσωπειες Πεζω που εχουν βεβαιωμενα βαλει τις νεες καμερες σε 3008 ειναι στην Αλιμου και στην Αγια Παρασκευη.
-
gvard wrote:
Καλησπέρα,
Κάνε tether με το κινητό σου και προσπάθησε ξανά.
Καλημέρα και πάλι...
Λοιπόν επιχείρησα με tether από το κινητό και μου βγάζει πάλι ότι το USB δεν είναι συμβατό με το όχημα... δεν ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω. Τα αρχεία μου μέσα στο USB είναι ένας φάκελος licence με το licence και ο φάκελος rcc_update. Κατέβασα και το αρχείο ξανά μην τυχόν είχε γίνει κάτι με στο unzip. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο gvard; Δεν βρίσκω ξεκάθαρες οδηγίες και στο αγγλικό site.
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα παιδιά.
Εχω κάνει επιτυχώς την αναβάθμιση του νεόυ firmaware και όλα καλά με το ελληνικό μενου στο navigation. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: έδώ και αρκετό καιρό δεν μου βγάζει traffic στο navigation παρόλο που το είχα κάνει επιτυχώς μετά από παρότρυνση του gvard με την δωρεάν τριετία από το γαλλικό σάιτ της Peugeot Μου βγάζει ' Πρόσβαση στις συνδ, Υπηρεσίες' - Ενεργοποιημένο αλλά στην 'Διαθεσιμότητα συνδ. Υπηρεσιών -* **Μη διαθέσιμο. ***Κάποια βοήθεια μήπως από κάποιον?
-
προσπάθησα με tether από το κινητό και μου βγάζει πάλι ότι το USB δεν είναι συμβατό με το όχημα... δεν ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω. Τα αρχεία μου μέσα στο USB είναι ένας φάκελος licence με το licence και ο φάκελος rcc_update. Κατέβασα και το αρχείο ξανά μην τυχόν είχε γίνει κάτι με στο unzip. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο gvard; Δεν βρίσκω ξεκάθαρες οδηγίες και στο αγγλικό site.
Ο φακελος license και οχι licence.
Επίσης η αποσυμπίεση με το 7zip.
-
χαίρετε. Εχω το νεο 2008, και μου εβγαλε αναβάθμιση χαρτη. Το αρχειο ειναι 16.51GB, ειναι λογικο αυτο;
Λεγεται PSA map Europe 6.0.0 r0 NAC
-
Πρέπει να εχει ολο τον πλανήτη μεσα.
-
Πρέπει να εχει ολο τον πλανήτη μεσα.
Μπορει κ 2!
Δεν ξερω αν εχει σχέση οτι ενεργοποίησα το TomTom που δινει για 3 χρονια.
Σε εσας εδω ποσο ειναι συνηθως τα maps update;
-
Σε όσες αναβαθμίσεις χαρτών έχω κάνει , 3 νομίζω είναι γύρω στα 10 g.
-
χαίρετε. Εχω το νεο 2008, και μου εβγαλε αναβάθμιση χαρτη. Το αρχειο ειναι 16.51GB, ειναι λογικο αυτο;
Λεγεται PSA map Europe 6.0.0 r0 NAC
σωστός είσαι. Από ότι φαίνεται το hardware έχει αλλάξει στο 2008-ΙΙ , μαζί και οι εκδόσεις. Δες παρακάτω
http://forum-auto.caradisiac.com/marques/Peugeot/sujet101825.htm
-
NiCalm wrote:
gvard wrote:
Καλησπέρα,
Κάνε tether με το κινητό σου και προσπάθησε ξανά.
Καλημέρα και πάλι...
Λοιπόν επιχείρησα με tether από το κινητό και μου βγάζει πάλι ότι το USB δεν είναι συμβατό με το όχημα... δεν ξέρω τί άλλο να δοκιμάσω. Τα αρχεία μου μέσα στο USB είναι ένας φάκελος licence με το licence και ο φάκελος rcc_update. Κατέβασα και το αρχείο ξανά μην τυχόν είχε γίνει κάτι με στο unzip. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο gvard; Δεν βρίσκω ξεκάθαρες οδηγίες και στο αγγλικό site.
Ευχαριστώ!
Καλησπέρα παιδιά.
Εχω κάνει επιτυχώς την αναβάθμιση του νεόυ firmaware και όλα καλά με το ελληνικό μενου στο navigation. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής: έδώ και αρκετό καιρό δεν μου βγάζει traffic στο navigation παρόλο που το είχα κάνει επιτυχώς μετά από παρότρυνση του gvard με την δωρεάν τριετία από το γαλλικό σάιτ της Peugeot Μου βγάζει ' Πρόσβαση στις συνδ, Υπηρεσίες' - Ενεργοποιημένο αλλά στην 'Διαθεσιμότητα συνδ. Υπηρεσιών -* **Μη διαθέσιμο. ***Κάποια βοήθεια μήπως από κάποιον?
Καλησπέρα,
Ξανακάνε τη διαδικασία από το Αγγλικό site (το είχα αναφέρει στο παρελθόν), πάνω στον χρόνο του Γαλλικού μου είχαν κοπεί και εμένα. Με την επαναληπτική διαδικασία πήρα πάλι 3 χρόνια
-
Ανακοινώθηκαν οι τιμές των υβριδικών εκδόσεων του Peugeot 3008
Έκδοση Τιμή 3008 HYBRID 225 e-EAT8 ALLURE €50.600 3008 HYBRID 225 e-EAT8 GT LINE €52.600 3008 HYBRID4 300 e-EAT8 GT LINE €55.600 3008 HYBRID4 300 e-EAT8 GT €58.600
-
Γνωρίζει κάποιος εάν με την έλευση του hybrid ή ανάρτηση και στα 1.6gt k gt line έχει αλλάξει από ημιακαμπτο σε πολλαπλών συνδέσμων;
-
Τώρα το είδα, οι τιμές των υβριδικών 3008 είναι για γέλια και για κλάματα. Υποτίθεται ότι απαλλάσσονται από το 50% του τέλους ταξινόμησης σε σχέση με τα συμβατικά. Πάλι καλά, γιατί χωρίς αυτό το ευεργέτημα θα έκαναν κανά 65.000.
-
Τώρα το είδα, οι τιμές των υβριδικών 3008 είναι για γέλια και για κλάματα. Υποτίθεται ότι απαλλάσσονται από το 50% του τέλους ταξινόμησης σε σχέση με τα συμβατικά. Πάλι καλά, γιατί χωρίς αυτό το ευεργέτημα θα έκαναν κανά 65.000.
Τοσο εκανε το Lexus RX 400 το 2005/2006 που πρωτοβγηκε.. Τελικά η η τεχνολογια δε προχωράει όσο γρηγορα νομιζουμε η μας δουλευουν ψιλο γαζι με τις τιμες..
-
dstou wrote:
Τοσο εκανε το Lexus RX 400 το 2005/2006 που πρωτοβγηκε.. Τελικά η η τεχνολογια δε προχωράει όσο γρηγορα νομιζουμε η μας δουλευουν ψιλο γαζι με τις τιμες..
Συμφωνώ !
Σε αυτα τα λεφτά (&μένουν κ χιλιάδες ευρώ ρέστα...) Παίρνεις είτε 1.6 gt kine foul extra η το gt πάλι με έξτρα...
Peugeot 3008 2016