-
Διακρινω μια ειρωνεια;Δεν καταλαβαινω τι εννοεις..
-
Εννοώ και ότι η σειρά 3 Ε46 βγήκε κάπου εκεί λίγο πριν το 2000.
Τέλος πάντων εγώ σταματώ εδώ.
-
Η Ε36 ειναι η συγκεκριμενη.Ειτε ειναι στοκος και εβαλε λαθος ημερομηνια, ειτε ειναι η πρωτη εγγραφη του αυτοκινητου, ειτε εβαλε 2000 επιτηδες για να εμφανιζεται στα πιο 'καινουρια' αυτοκινητα...
-
Απο την 1η στιγμη που ειδα τον εμπορα κατι δεν μου καθοταν καλα (Οπως και τα 112000 χλμ του Skoda)
Δειτε εδω.
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/7641448/142000χλμ η αγγελια, 166 το ταμπλο
-
Θα σκεφτω αυτα που μου ειπατε για τo Octavia, ειμαι επιφυλακτικος και δεν νομιζω να προβω σε αγορα του.Θα περιμενω να εμφανιστει κατι καλυτερο μαλλον.
Καμια αλλη προταση;Οι BMW Ε36;Απο αξιοπιστικα, ανταλλακτικα και καταναλωση ξερει κανεις; -
Τόση φασαρία για να βρεις αμάξι να χωράει το... ποδήλατο... ?
Σκέφτεσαι σοβαρά να αγοράσεις τους - τελειωμένους-σαπιμένους κουβάδες που μας λες... Τι να πω?
Οικογένεια, γονείς, αδέρφια έχεις αγόρι μου? Τους ρώτησες να σου πουν τη γνώμη τους? -
Δεν μου εχει προταθει ομως και κατι..
-
Ο χρήστης ΚώσταςΚ155 έγραψε:
Δεν μου εχει προταθει ομως και κατι..Προσωπικά, εγώ που μένω σε μια αρκετά μεγαλύτερη πόλη από σένα, δεν έχω ποδήλατο, είμαι και αρκετά μεγαλύτερος από σένα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να περπατήσω ή να πάρω το λεωφορείο να κάνω τις δουλειές μου και τη βόλτα μου.Εσύ που έχεις ποδήλατο γιατί τραβάς τόσο ζόρε σε μια μικρή πόλη και θες να σώνει και καλά να πετάξεις τα λεφτουδάκια σου?
Στη τελική, όπως λένε στο νησί μας... ΞΑ ΣΟΥ!!!
-
Θα σου πρότεινα να πάρεις ένα ποιο μικρό αυτοκίνητο και να αφήσεις τις προκαταλήψεις για μάρκες μήπως βρεις κάποιο σε αξιοπρεπή κατάσταση.
Καλημέρα!! -
Μα κατι ευκαιριες που βρισκεις ρε φιλε!!! Το octavia ολα τα λεφτα. Αλλο ενα χιλιαρικο ηθελε να του χωσεις για να πεις οτι ισως του ριξεις μια ματια
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Κωστα συμβουλεψου καποιον μεγαλυτερο ,πιο εμπειρο να σου βρει αμαξι.. Αυτα που ανεβαζεις ειναι ανεκδιηγητα... Εχεις περιορισμενο μπατζετ. Βρες αμαξι περιποιημενο οσο γινεται ασχετως κατασκευαστη και χτυπα το.
-
Λεω να βαλω στο τραπεζι τα παρακατω, μια γνωμη παρακαλω.
Peugeot 206 1.4 αρκετος χωρος σε 5πορτο αλλα και 3πορτο.
Ford Focus 1.4 Το ιδιο με το παραπανω.
Nissan almera 1.5 Αυτο το μοντελο, οχι το συγκεκριμενο αυτοκινητο της αγγελιας, http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7372595/ η και το hatchback 5πορτο.
Peugeot 307, αλλα διαβασα οτι εχει καποια θεματα η εκδοση που ειναι πριν το 2005. -
Λεω να βαλω στο τραπεζι τα παρακατω, μια γνωμη παρακαλω.
Peugeot 206 1.4 αρκετος χωρος σε 5πορτο αλλα και 3πορτο.
Ford Focus 1.4 Το ιδιο με το παραπανω.
Nissan almera 1.5 Αυτο το μοντελο, οχι το συγκεκριμενο αυτοκινητο της αγγελιας, http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7372595/ η και το hatchback 5πορτο.
Peugeot 307, αλλα διαβασα οτι εχει καποια θεματα η εκδοση που ειναι πριν το 2005.Όποιος αμάξι και να πάρεις, ειδικά με τα λεφτά που διαθέτεις, θέματα θα έχει!!!
Από αυτά που γράφεις εγώ θα σου έλεγα το 206 αλλά το 1100. Δες επίσης Getz στα ίδια κυβικά. Γενικά όσο δυνατόν μεγαλύτερο αμάξι - επειδή μιλάς για το ποδήλατο - με τα μικρότερα κυβικά. Ιδανικά για σένα είναι από 1000-1200. -
Για ποιον λογο τα 1100 κυβικα;Οι τιμες στα 1100 ειναι παρομοιες η και λιγο ψηλοτερες απ'οτι την εκδοση των 1400 κυβικων.
Συμφωνα με το Autoevolution για την καταναλωση που δινει ο κατασκευαστης, δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη διαφορα.
6.3L Μεικτο τα 1400, 6.2L το 1100
5L Σε αυτοκινητοδρομο και οι δυο εκδοσεις.
Δεν εχει αρκετα χαμηλη αποδοση το 1100αρι;60 Ιπποι, επιταχυνση 0-100 σε 15,4s 158χλμ τελικη.
Ενώ το 1400αρι, 75 ιπποι, 0-100 σε 12,2s, 170χλμ τελικη.
Δεν θα βολευει πιο πολυ το 1400αρι σε καποιο ταξιδι μεσω εγνατιας οδου; -
Για ποιον λογο τα 1100 κυβικα;Οι τιμες στα 1100 ειναι παρομοιες η και λιγο ψηλοτερες απ'οτι την εκδοση των 1400 κυβικων.
Συμφωνα με το Autoevolution για την καταναλωση που δινει ο κατασκευαστης, δεν υπαρχει καποια ιδιαιτερη διαφορα.
6.3L Μεικτο τα 1400, 6.2L το 1100
5L Σε αυτοκινητοδρομο και οι δυο εκδοσεις.
Δεν εχει αρκετα χαμηλη αποδοση το 1100αρι;60 Ιπποι, επιταχυνση 0-100 σε 15,4s 158χλμ τελικη.
Ενώ το 1400αρι, 75 ιπποι, 0-100 σε 12,2s, 170χλμ τελικη.
Δεν θα βολευει πιο πολυ το 1400αρι σε καποιο ταξιδι μεσω εγνατιας οδου;Δηλαδή θες και γκάζια? Πάρε 1600άρι τότε, τι συζητάμε?
1100 γιατί όλο και κάτιτις θα γλυτώσεις σε ασφάλεια και σε τέλη κυκλοφορίας. 1100 γιατί μικρότερο μοτέρ σημαίνει και πιο φτηνό, άρα αντί να πάρεις αμάξι 15-20 χρονών, μπορεί να βρείς και 10 ετίας ή και νεότερο. Θεωρητικά όλα αυτά βέβαια...
Ποιος σου είπε ότι τα 1100 δεν είναι καλά για ταξίδια? -
Το ξερω οτι θα γλυτωσω σε ασφαλεια, τελη κυκλοφοριας, λιγοτερο τεκμηριο, τελος μεταβιβασης κλπ.
Δεν θελω γκαζια, ουτε ειπα πως δεν θα βολευει το 1100αρι για ταξιδια.Για καποια προσπεραση για παραδειγμα ανεφερα.
Παντως εχω παρατηρησει το αντιθετο, οσο πιο λιγα κυβικα, τοσο πιο ακριβο το αυτοκινητο μιας και πουλανε τα μεγαλυτερου κυβισμου για να παρουν μικροτερα. -
Να ρωτήσω πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει στο κόστος χρήσης ενός έτους
για αυτοκίνητο άνω της δεκαετίας,
ανάμεσα σε 1400 και 1600 κυβικά ας πούμε;Τέλη, ασφάλειες, εφορίες κτλ.
-
Ασφαλεια εχω κοιταξει λιγα πραγματα οποτε δεν μπορω να πω (Η Anytime που κοιταξα μου ζηταει αριθμο κυκλοφοριας κλπ), τα τελη κυκλοφοριας παντως ειναι ενα 20αρικο.Το μεγαλο βημα στα τελη κυκλοφοριας γινεται απο τα 1300 στα 1400 κυβικα της ταξης των 100 ευρω.
-
Στα λεφτά που δίνεις μην κοιτάς συγκεκριμένο μοντέλο. Προσπάθησε να δεις βρεις όσο καλύτερης κατάστασης όχημα μπορείς και άσε κατά μέρους επιδόσεις και τα ρέστα.
Απ' την στιγμή που θέλεις χώρους για συγκεκριμένη δουλειά και δεν θες να πάρεις ανάλογο αυτοκίνητο, θα σου πρότεινα πολύ σοβαρά να σκεφτείς την λύση της πίσω σχάρας ακόμα και αν δεν σου αρέσει όπως φαίνεται. Μην νομίζεις ότι θα είναι λιγότερη δουλειά να ρίχνεις καθίσματα και να βαζωβγάζεις ρόδα κάθε φορά που θα φορτώνεις πράμα.Το ιδανικότερο όλων βέβαια θα ήταν να μάσεις ένα budget περί των 5000€ και μετά να αρχίσεις να σκανάρεις car.gr και λοιπούς μαντράδες.
Και για να σε προλάβω, ΝΑΙ αξίζει να περιμένεις μέχρι να μαζέψεις τόσα γιατί το αυτοκίνητο που θα αγοράσεις τότε θα είναι αξιοπρεπές και όχι σαν αυτά τα 3μπ**ρδελα που ποστάρεις! -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
Να ρωτήσω πόσο μεγάλη διαφορά θα έχει στο κόστος χρήσης ενός έτους
για αυτοκίνητο άνω της δεκαετίας,
ανάμεσα σε 1400 και 1600 κυβικά ας πούμε;Τέλη, ασφάλειες, εφορίες κτλ.
Παντως τα τελη στα 1100 ειναι 135 ευρω στα 1400 ειναι 240 και στα 1600 ειναι 265. Οποτε ειναι καλυτερα να παρει καποιος αν τον βολευει ενα μεχρι 1350 κυβικα μιας και θα πληρωνει 135 ευρω στα τελη
Στάλθηκε απο s4 με tapa
Αγορά πρώτου αυτοκινήτου