-
Και?
Στο παρασυνθημα..
Γιατι κανει γκουπ ρωτας?
Γιατι μαλλον εχεις κομμενη βαση μηχανης..λεω εγω τωρα..σε περιπτωση που δε σου περασε απο το μυαλο δλδ.. -
Και?
Στο παρασυνθημα..
Γιατι κανει γκουπ ρωτας?
Γιατι μαλλον εχεις κομμενη βαση μηχανης..λεω εγω τωρα..σε περιπτωση που δε σου περασε απο το μυαλο δλδ.. -
Και?
Στο παρασυνθημα..
Γιατι κανει γκουπ ρωτας?
Δεν είναι ακριβή βλάβη, αλλά αν δεν διορθωθεί μπορεί να κρεμάσει ο κινητήρας με απρόβλεπτες συνέπειες. Καλό είναι να διορθωθεί άμεσα, ή να μην κινείται το αυτοκίνητο μέχρι να γυρίσεις όπως λες.
-
Ο χρήστης dpiralis έγραψε:
Ωραία μπορώ να δω ποιά βάση έχει το πρόβλημα και αν είναι σπασμένη. Μη με δει ο μηχανικός νέο και κόψει διάφορα.Δεν νομιζω αν δεν σηκωθει το αμαξι. Αλλα οταν πας ριξτο για να φανει οτι εισαι ας πουμε ψιλιασμενος, μαστορα μηπως ειναι καμια βαση σκεφτομαι. Οπως ειπε ο Αλεξανδρος αν ειναι βαση θελει να πας.
-
Πάντως για να πω την αμαρτία μου
στο βίντεο που ανέβασε ο φίλος,
ο θόρυβος που ακούγεται σε συνδυασμό με την κίνηση του μπλοκ του κινητήρα που τον αναπαράγει
δε μου κάθεται πολύ καλά για χτύπο από βάση μηχανής. -
Ο χρήστης dpiralis έγραψε:
Ωραία μπορώ να δω ποιά βάση έχει το πρόβλημα και αν είναι σπασμένη. Μη με δει ο μηχανικός νέο και κόψει διάφορα.σε επιπεδο μερος με σβηστο κινητηρα βαζεις ταχυτητα και σπρωχνει καποιος δυνατα μπρος πισω, βλεπεις αν κουνιεται υπερβολικα το μοτερ και πιθανα βρισκεις που ειναι το μερος που εδραζεται μεν αλλα επιτρεπει αυτη την υπερβολικη κινηση.
-
Στο συνεργειο θα σου πουνε ποια απο τις υπολοιπες 2 εχει προβλημα.
-
συνηθως η μεσσαια, αλλα αλλαξε και τις αλλαες 2 μαζι, ειναι τρομερα δυσκολο να τα εχουν παιξει οι 2 και η 3η να ειναι καλη.
-
Ειναι συχνο να χαλανε οι βασεις του κινητηρα; Ποτε δεν ειχα προβλημα ακομα και στο πουντο που ειχε τραβηξει τα πανδεινα.
-
λαστιχα ειναι και βεβαια χαλανε, ειδικα σε αρχαριο οδηγο ή στα αποτομα ξεκινηματα.
-
H όταν, (όπως μου διηγήθηκε η κόρη του προηγούμενου ιδιοκτήτη), προσπαθείς να ξεκολλήσεις HUMMER στην παραλία του Σχοινιά με την Passatitsa σου...
-
Ο χρήστης Syncro for ever έγραψε:
H όταν, (όπως μου διηγήθηκε η κόρη του προηγούμενου ιδιοκτήτη), προσπαθείς να ξεκολήσεις HAMMER στην παραλία του Σχοινιά με την Passatitsa σου...ωχ καταλαβα...
λαστιχα ειναι και βεβαια χαλανε, ειδικα σε αρχαριο οδηγο ή στα αποτομα ξεκινηματα.
αχα, εκει δλδ ειναι το ζορισμα. thnx Ηλια!
Θόρυβος από κούνημα του κινητήρα ford focus 2001