-
Καλησπέρα!!!
Είμαι σε αναζήτηση για αγορά ενός αυτοκινήτου στην κατηγορία των μικρομεσαίων(οικογενεια 3 ατομων με μελλοντική επεκταση)...
Δεν θα ηθελα κατι σε μεγαλο γιατι δεν βολευει την κυρα...
Ειμαι μεταξυ:
1)Audi A3 (MTX)
2)Golf (καινουργιου)
3)Auris(καινουργιου)
4)Α-class (MTX)Aπο οτι καταλαβατε το budget ειναι καπου στα 20 με 23.000 ευρω...
Προσωπικά ειμαι πιο κοντα στο auris αλλα η συζυγος στο mercedaki...
Θα ηθελα τις αποψεις ειτε απο προσωπικες εμπειριες ειτε απο γενικη εντυπωση για το καθε μοντελο!!!
Σας ευχαριστω!!! -
Καλησπέρα!!!
Είμαι σε αναζήτηση για αγορά ενός αυτοκινήτου στην κατηγορία των μικρομεσαίων(οικογενεια 3 ατομων με μελλοντική επεκταση)...
Ειμαι μεταξυ:
1)Audi A3 (MTX)
2)Golf (καινουργιου)
3)Auris(καινουργιου)
4)Α-class (MTX)Aπο οτι καταλαβατε το budget ειναι καπου στα 20 με 23.000 ευρω...
Θα ηθελα τις αποψεις ειτε απο προσωπικες εμπειριες ειτε απο γενικη εντυπωση για το καθε μοντελο!!!
Σας ευχαριστω!!! -
Καλησπέρα!!!
Ειμαι μεταξυ:
1)Audi A3 (MTX)
2)Golf (καινουργιου)
3)Auris(καινουργιου)
Σας ευχαριστω!!! -
Για ελαφρως μεταχειρισμενο ελληνικο ντιζελ το πολυ 2ετιας δε θα ηθελα να φτασω ουτε το κατωτερο οριο του μπατζετ σου. Θελω να πω αν πας σε ελαφρως μεταχειρισμενο ας βγει 4-5 χιλιαρικα πιο κατω απ οτι θα δινες για καινουργιο, ν αξιζει τον κοπο δηλαδη η μικρη παραχωρηση για μεταχειρισμενο.
-
- πόσα χλμ το χρόνο και που;
- προτεραιότητες; καταλαβαίνεις πχ ότι το target group της merc δεν είναι το ίδιο με αυτό της toyota
- τα hybrid/+ τα έχεις αποκλείσει ;
-μτχ diesel golf κτλ που θα βρεις; εισαγόμενα, μαντράδες κτλ;
-η αγορά diesel auris 90Hp σήμερα, δεν ενδείκνυται
-εχεις κάνει κάποιο τεστ drive; -
@johnkyr
1)15000 το χρονο
2)Δεν υπαρχει καποια προτεραιοτητα...σιγουρα αλλη κλαση τα μερσεντες αλλη τα τογιοτα...
3)δεν το εχω ψαξει καθολουgolf k auris αντεχω για καινουργιο
a-class κ a3 κοιταω για ελαφρως μτχ δλδ μοντελα 2015
δεν εχω κανει κανενα τεστ drive -
Με 23000 πάντως σου δίνω τo δικό μου qq
-
Αν εχεις δυνατοτητα να πας σε καινουριο, 1000 φορες αντι για μεταχειρο!!
Τωρα μεταξυ αυτων που συγκρίνεις, την Α αφου θελετε χώρους αφηστε τη εκτος, εχει τους μικρότερους. Ναι πανέμορφο αμαξι αλλα απο χώρους δεν..
Στη κατηγορια του golf η μερσεντές εχει τη bclass (που ειναι εκτος μπατζετ)Τωρα στα καινουρια εχεις vw vs Toyota. Πρεπει να συγκρίνεις κινητήρες, χώρους, εξοπλισμό και ποιοτητα κατασκευης. Και να τα βαλεις σε σειρα προτεραιότητας για σενα πιο ειναι σημαντικοτερο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Aπο εγγυηση το golf τι παιζει;
-
Δυο χρονια με δυνατοτητα επέκτασης για αλλα δυο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με 23000 πάντως σου δίνω τo δικό μου qqκαλή περίπτωση....
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Με 23000 πάντως σου δίνω τo δικό μου qqΔεν με ενδιαφερει η κατηγορια καθολου φιλε μου!!!
-
Επειδή διακρίνω μια premium διάθεση θα πρότεινα Alfa Romeo giullieta. Θεωρώ σαφώς ανώτερη την Ιταλίδα απο το γκολφ, τουλαχιςτον στην ντιζελ έκδοση οπου εχει 6ταχυτο κιβώτιο αντί για 5ταχυτητο, περισσότερους ίππους,περισσότερη ροπή,πολλαπλούς συνδέσμους και μεγαλύτερο οδηγικα ενδιαφέρον.
-
δες και τις κορεάτικες προτάσεις στα 1.6cc.....
-
Ο χρήστης gagarin έγραψε:
Ειμαι μεταξυ:
1)Audi A3 (MTX)
2)Golf (καινουργιου)
3)Auris(καινουργιου)
Προσωπικά ειμαι πιο κοντα στο auris αλλα η συζυγος στο mercedaki...Απο την στιγμή που έχεις την δυνατότητα καινούριου μένεις σε αυτά*.
Και θα έλεγα το Auris μόνο από τα τέσσερα.
Εναλλακτικά το Nissan Pulsar 1,5 με καλύτερους χώρους και αξιόπιστο κινητήρα .*Το καλύτερο μτχ, το χειρότερο καινούριο για μένα και ιδίως όταν πρόκειται για τιμές 15000,20000,25000€.
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ενδιαφέρει η σπορ συμπεριφορά; Αν ναι, η Giulietta που πρότεινε ο Aikibill είναι κορυφαία στον τομέα.
-
cosneo » 07 Φεβ 2016 10:18
*Το καλύτερο μτχ, το χειρότερο καινούριο για μένα και ιδίως όταν πρόκειται για τιμές 15000,20000,25000€.Τι εννοεις ;
-
Citroen C4 e-hdi
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ενδιαφέρει η σπορ συμπεριφορά; Αν ναι, η Giulietta που πρότεινε ο Aikibill είναι κορυφαία στον τομέα.Πιστεύω οτι ακόμη και να μην ενδιαφέρει η σπορ συμπεριφορά ως 1.6 diesel το γκολφ ειναι κατώτερο του ιταλικού μοντέλου.
-
Nα σας πω οτι αυτο με το μτχ το κοιταω κ εγω καπως...επισης το θεμα εγγυηση για μενα σημαινει πολλα....
Οτι η Toyota δινει 6 ετη ειναι αρκετα σημαντικο!!!
Μαλλον με βλεπω μεταξυ golf k auris...
Αγορά καινούργιου diesel μικρομεσαιου;