-
Ο χρήστης Στρατoς έγραψε:
To μόνο παράπονο μέχρι τώρα, μικροτριγμός που ακούγεται από την πόρτα του οδηγού σε κάποιες ανωμαλίες του δρόμου..Αυτά τώρα πρέπει να παίζουν από αμάξι σε αμάξι
-
Ηχομόνωση και απόσβεση κραδασμών είναι θέματα που δεν απασχολούν τον ιδιοκτήτη του Kodiaq. Για τον μικροτριγμό θα συμφωνήσω και εγώ με τον Θάνο. Σε εμένα δεν ακούγεται κάτι
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σε αυτή την κατηγορία οχημάτων που παίζει και το κόντιακ οι πραγματικοί τριγμοί εμφανίζονται μετά από πολλές δεκάδες χλμ και κυρίως μετά την τριετία. Με 1000 2000 ή και 5000 χλμ και αυτοκίνητα που δεν έχουν κλείσει ούτε έτος ασφαλή συμπεράσματα είναι παρακινδυνευμένο να εξάγονται. Από εκεί και μετά αν υπάρχουν θέματα συναρμογής γίνονται άμεσα αντιληπτά. Η μόνη περίπτωση να μην ισχύει η πρώτη μου πρόταση είναι όταν το suv από τιν βιτρίνα πάει κατευθείαν στο εργοτάξιο.
-
από REALZEUS » 19 Φεβ 2018 22:44
Στρατoς έγραψε:
Αλήθεια πρέπει να αφήνουμε το κινητήρα να δουλέψει για λίγο πριν τον σβήσουμε λόγω υπερσυμπιεστή ?Όχι.
Το manual πάντως λέει άλλα. Καλό είναι να μένει 1 λεπτό στο ρελαντί πριν σβήσει για να κρυώσει το τούρμπο. Από όσο ξέρω αν σβήσει η μηχανή δεν λειτουργεί το κύκλωμα ψύξης της τουρμπίνας.
-
Θα χρειαστεί μόνο σε πίεση ή πολύωρο ταξίδι. Ακόμα κι έτσι, οδηγείς χαλαρά τα τελευταία 2-3 λεπτά πριν φτάσεις στον προορισμό σου και είσαι οκ..
-
Το παράπονο για τριγμούς στο Kodiaq υπάρχει.... και είναι από τις πόρτες
(οδηγού ή πίσω)...Άλλοι παραπονιούνται πολύ, άλλοι λιγότερο... στα ξένα forum...
Εγώ προς το παρών ακούω (που και που), ένα (ελάχιστο είναι η αλήθεια) τρίξιμο από την μπροστά πόρτα ...
Το πρόβλημα ήταν πιο έντονο (ξεκούμπωνε το χερούλι) και έγινε νέος σχεδιασμός κουμπωμάτων στα χερούλια στις τελευταίες σειρές του μοντέλου.. -
https://www.dropbox.com/s/eeags05yoa8fl ... a.jpg?dl=0
-
Σε μένα δεν είναι μόνο στις πόρτες αλλά σποραδικά μικροτριγμοί (σαν αφρολέξ που τρίβεται) στη δεξιά πλευρά ταμπλώ και στο κάθισμα συνοδηγού.Ακόμα και στο comfort.Περιμένω τις πρώτες ζέστες μήπως και σταματήσουν θέλοντας να πιστεύω ότι είναι προβλήματα συναρμογής.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλημέρα.
Στην έκδοση ambition υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικά driving modes?
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Καλημέρα.Στην έκδοση ambition υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα σε διαφορετικά driving modes?
Καλημέρα..
Υπάρχει σαν χρεώσιμη επιλογή.
100 ευρώ προ φορων! -
Πως αναφέρεται στον κατάλογο των έξτρα;
-
Ο χρήστης malawi έγραψε:
Πως αναφέρεται στον κατάλογο των έξτρα;Driving Mode Select
-
Ευχαριστώ πολύ αλλά δυστυχώς την πάτησα!
Την παραγγελία την είχα βάλει χωρίς αυτό όποτε πλέον δυστυχως μαλλον δε μπαίνει...
-
Ίσως γλύτωσες 150€....
-
-
Δε νομίζω να είχε 'ακριβύνει' ποτέ στο site.
-
Οχι, δεν ειχαν βγαλει τις τιμες στον τιμοκαταλογο, αλλα στο σαιτ του εισαγωγεα πχ εχει ακομα την αυξημενη τιμη των 24900
-
Στην καρέντα δεν είχα μπεί, αλλά στη σκόντα έμπαινα σχεδον καθημερινά (και πριν και μετά την ανανέωση του site) επειδή ψήνομαι, δε θυμάμαι να το είδα ποτέ στα 24.900.
-
Οι τιμές του Scout αδικαιολόγητα υψηλές σε σχέση με το Style...
3.000 πιο ακριβό για την αλκαντάρα, τις 19'' ζάντες και την ηλεκτρική πίσω πόρτα
ενώ του λείπουν αρκετά ? Kessy, καθρέπτες, Led φώτα, τραπεζάκια, χρώμια, ηλεκτρικά καθίσματα....Με ούτε 500€ βάζεις και την ποδιά και το PF3 στο style, τα μόνα extra , που ίσως του προσδίδουν κάτι πιο Off-road....
-
https://www.car.gr/10087134-skoda-kodiaq-ambition-1-4-tsi-125ps-4x2
Με την ακριβη τιμη
Skoda Kodiaq