-
Να σας πω για την τιμή του KODIAQ δύο πράγματα:
α) αναρτήθηκε νέος τιμοκατάλογος (15/2) στο site της SKODA (το οποίο btw άλλαξε) χωρίς τη νέα τιμή
β) άκουσα πωλητή πριν μία βδομάδα να λέει ότι τα KODIAQ που θα έχουν έρθει ως το Μάιο θα έρθουν με την παλιά τιμή. -
Mία πρόβλεψη :
Το αυτοκίνητο θα ακριβύνει όταν μπει ο 1.5....
-
Αδερφια έχουμε πρόβλημα.
Επιγραμματικά θυμίζω πως έχω παραγγείλει εταιρική αρκούδα μέσω leasing από 1η Δεκεμβρίου.
Μαθαίνοντας πως οι τιμές προ φόρων θα αλλάξουν από 1η Μαΐου κατα τον εκτελωνισμό (το οποίο θα με επιβαρύνει πολύ φορολογικά) πίεσα να μάθω εβδομάδα παραγωγής καθώς η εκτίμηση που μου έδιναν για παραλαβή ήταν η 15η Μαΐου.
Τελικώς η εβδομάδα παραγωγής στο εργοστάσιο είναι η 12η και η εισαγωγική εκτιμά πως το αυτοκίνητο θα εκτελωνιστεί την τελευταία βδομάδα του Απριλίου. Εννοείται πως αποδέχτηκαν γραπτώς πως οι τιμές για οτιδήποτε εκτελωνιστεί μετά την 1η Μαΐου θα είναι αυξημένες. Με λίγα λόγια όλα στην κόψη του ξυραφιού και με αμφίβολο αποτέλεσμα
-
Πω πω τελειως οριακο! Νομιζω παντως πως θα προλαβεις. Δεν ξεπερνανε τις ημερομηνιες που δινουνε.
Αρα δυστυχως θα ακριβυνει ολη η γκαμα και οχι μονο το βασικο 1.4 tsi.
Ποσο σου ειπαν πως θα παει η δικη μας εκδοση; γυρω στα 31; -
Υπάρχει ο πίνακας που έχει διαρρεύσει....
-
Ποιος πίνακας ?
-
Αυτος που εχει διαρρευσει
-
και που τον 'ανακαλύψαμε' αυτόν τον πίνακα ?
Eνώ χαίρομαι που η τιμή δεν αυξήθηκε, ταυτόχρονα νευριάζω
γιατί με βάση κάποια εγκύκλιο Οκτωβρίου 2017, η τιμή θα ανέβαινε για όσους
δεν έκλειναν το αμάξι μέχρι 31/10/17...
Κολπάκια συνοικιακού μαγαζιού η Kosmokar ? -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Αλλαξα μονος μου τα λαμπακια στις πλαφονιερες με led. Πολυ καλη αλλαγη και παμφθηνη. Αλλωστε το style εχει led λαμπακια [emoji38]
Τα λαμπακια τα ειχα παρει πριν χρονια, ειχα παρει καμια πενηνταρια και εχω να βαζω τοσα χρονια!
Το θεμα ειναι οτι τωρα πρεπει να αλλαξω και το φωτισμο στα ποδια. Ξερουμε πως βγαινουν αυτα;Chemic κατάφερες να αλλάξεις τον φωτισμό στα πόδια τελικά ή το άφησες όπως ήταν?
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ας τον διαρρεύσω λοιπόν...
-
Μονο το 125αρι ακριβυναν?
-
Κάνα κατοσταρικο τα υπόλοιπα
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τι λέτε ρε παιδιά; Για δείτε και τους 2 τιμοκαταλόγους μαζί;
Ο τωρινός...
Και ο επόμενος
-
Φοβερός.... πράκτωρ Malawi !
Παράξενο που η TSI Ambtion ανεβαίνει από τα 27900 στα 28000 ενώ η TDI Ambition DSG από τα 27700 στα 31500 ...
Αυξήσεις 1000€ αν δεν υπάρχει αλλαγή κλίμακας....
-
Αντε γεια!
-
Η scout τι περλαμβάνει και γιατί την κόψανε? Τα συμπεριλάβανε στην style?
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μάλλον βγηκε πριν τιμολογήσουν την scout....
o τελικός του Μάϊου θα την έχει... μάλλον
-
υπάρχει και αλλαγή στα καρόκ?
-
Μάλιστα.. τουλάχιστον τώρα υπάρχει χώρος για extra!
-
Ο χρήστης ArtMac έγραψε:
υπάρχει και αλλαγή στα καρόκ?Θα στο λεγανε λογικα
Skoda Kodiaq