-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Αναφέρομαι στην οικονομική κατάσταση που δεν είναι προβληματική μόνο εδώ...αλλά πλέον και έξω!!Δεν υπαρχει καμμια σχεση το ένα με το άλλο. Μιλαμε για οργανωμένα κρατη με βιομηχανια.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
^ Αν δεν θες να πας Σιβηρία να είσαι πιο φιλικός...που τα βρισκεις. Αρχηγος.
Βασιλη εισαι απο τους λιγους εντος φορουμ αλλα και εξω που το λενε. Νομιζουν οτι ενταξει μωρε, θα περασει. Αμ δε. Δεν θα ξερουμε αν πρεπει να μεινουμε ή να φυγουμε Οπως το λες και εξω δεν θα ειναι ροδινα. Εγω παντως ψηφιζω Ελλαδα, ετσι ρε γμτ για να βγαλω τα αποθημενα μου, σε οσους τοσα χρονια ηπιαν 'αιμα' αθωων ανθρωπων.
Οργανωμενα κρατη με βιομηχανια; Καλα. Και η Lehman Brothers θεωρουνταν χρηματοπιστωτικο ιδρυμα που εκοβε και εραβε και σε μια μερα σαν χαρτινος πυργος καταρευσε εχοντας σειρα ο αλλος κολοσος η Goldman Sachs που να ειναι 'καλα' η Lehman που θυσιαστηκε για να σωθει η Goldman. Παμε για νεο 2008 και μακαρι να μην ειναι 2008++ Κρυψανε κατω απο το χαλι τα χρεη τους τα κρατη και η φουσκα ειναι ετοιμη να σκασει. Μακαρι να ειμαι ο τρελος του χωριου και να πεσω εκτος. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Αναφέρομαι στην οικονομική κατάσταση που δεν είναι προβληματική μόνο εδώ...αλλά πλέον και έξω!!
Δεν υπαρχει καμμια σχεση το ένα με το άλλο. Μιλαμε για οργανωμένα κρατη με βιομηχανια.
Καλά. Ψάξε λίγο στο νετ τι έχει γίνει με τα διεθνή χρηματιστήρια υπυς τελευταίους μήνες και ποιο είναι το χρέος της duetche bank για αρχή και τα ξαναλεμε...Όπως τα λέει ο sbr είναι η κατάσταση.
Porsche 718 Boxster