-
Και ο λόγος είναι;
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Συμφωνώ για την άλφα , αλλα δεν ειναι αμάξι για 15 χιλιαδες χλμ τον χρονοSent from my iPad using Tapatalk
Αυτο πως αιτιολογειται?
-
Ο χρήστης dasim έγραψε:
Συμφωνώ για την άλφα , αλλα δεν ειναι αμάξι για 15 χιλιαδες χλμ τον χρονοSent from my iPad using Tapatalk
δηλαδή ποιό είναι το όριο;
-
η 170αρα το πινει το γαλα της αρκετα, χωρις ζορι μεσα στην πολη 9.5λ/100
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Περίμενε το νέο Megane αλλά και το 308 είναι ενδιαφέρον. Επίσης το 1000αρι Golf βενζίνης είναι μια ωραία επιλογή. Αν νιώθει ακόμη 20αρης το 208 gti αλλά εκεί ίσως ξεφεύγει σε κόστη καυσίμουSent from my LG-D855 using Tapatalk
Και εγω το megane θα περίμενα.
Όσο για VW, νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μην ξαναπάρει κανένας για αρκετό καιρό από αυτούς τους απατεώνες.
-
Νομίζω ότι απάντησε ο Roulis21 εγώ την πήρα ένα ΣΚ σπίτι και με ελαφρύ πάτημα στο τέλος μου έγραψε 12.5 ,εντάξει και σίγουρα το 10 δείχνει πιο ρεαλιστικό αλλά από το 13.5 λεπτά το χιλιόμετρο εως το 5.4 με το αντίστοιχου προφίλ diesel μου μας χωρίζουν 1250 ευρώ τον χρόνο για 15 χιλιάδες χιλιόμετρα. Εγώ που τα έχω δεν τα δίνω και για αυτό μετά την τζαμποαγορα του C4 ehdi egs μου εμειναν ψιλά για την αγορά ενός σχεδόν καινούργιου MX-5 NC που χρηματοδοτείται από το diesel μου. Νομίζω ότι αυτό είναι το optimal
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Αγορά μέχρι 20000