-
Καλημέρα
Θα ήθελα την βοήθεία σας σχετικά με τα παρακάτω:
Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με τις διεθνείς μεταφορές ως οδηγός σε εταιρία. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για το που κυμαίνονται οι απολαβές (μισθός) και με βάσει τι καθορίζεται ( ανάλογα με τα δρομολόγια,με βάσει τις μέρες εργασίας κτλ.) αν και πόσες περίπου ήμερες το μήνα εργάζεται ένας οδηγός με δρομολόγια μόνο εξωτερικού και διάφορα διαδικαστικά. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά επί πραγματικών δεδομένων με βάσει την εμπειρία σας. (Έχω ακούσει για ποσά 900€ ανά δρομολόγιο και δεν ξέρω αν ισχύουν ) οπότε μιλάμε για καλά λεφτά.Ευχαριστώ
-
Καλημέρα
Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με τις διεθνείς μεταφορές ως οδηγός σε εταιρία. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για το που κυμαίνονται οι απολαβές (μισθός) και με βάσει τι καθορίζεται ( ανάλογα με τα δρομολόγια,με βάσει τις μέρες εργασίας κτλ.) αν και πόσες περίπου ήμερες το μήνα εργάζεται ένας οδηγός με δρομολόγια μόνο εξωτερικού και διάφορα διαδικαστικά. Θα ήθελα να με ενημερώσετε σχετικά επί πραγματικών δεδομένων με βάσει την εμπειρία σας. (Έχω ακούσει για ποσά 900€ ανά δρομολόγιο και δεν ξέρω αν ισχύουν ) οπότε μιλάμε για καλά λεφτά.Ευχαριστώ
-
Καλημέρα
-
Σιγά μην δίνουν 900€ το δρομολόγιο!!!
900€ τον μήνα πιο πιθανό.
Τωρα υπάρχει υπερπληθώρα οδηγών, σκέψου πόσοι Βούλγαροι και Ρουμάνοι είναι πλέον μέλη της ΕΕ.
Εχεις οικογένεια; Είσαι διαθετιμένος να γίνεις οδηγοναυτης;Να περνάς δηλαδή 4 με 5 μέρες ανα ταξίδι στο καράβι;Να κάνεις την καμπίνα του φορτηγού σπίτι σου;Να κοιμάσαι στον δρόμο;Να τρως ετοιματζίδικα;Να κινδυνεύεις να στην πέσουν ληστές οταν κοιμάσαι ;Ξέρεις ξένες γλώσσες;
Τα έχεις σκεφτεί όλα αυτά που σου αναφέρω; -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Σιγά μην δίνουν 900€ το δρομολόγιο!!!Εξαρτάται τι μεταφέρεις.
-
Εντάξει τα 900 ευρώ το μήνα για αυτή τη δουλειά μου φαίνεται πολύ λίγο. Τόσα παίρνουν οδηγοί που κινούνται σε τοπικά δρομολόγια.
Θεωρώ ότι θα έχουν καλύτερες απολαβές αυτοί που πάνε έξω. Προφανώς όχι 900 ανα δρομολόγιο. Μπορεί όμως, όντως να παίζει και ρόλο το τι μεταφέρεις... -
Δουλεύει σε γνωστη εταιρία μεταφοράς ψυγείων και παίρνει 900€ το δρομολόγιο και ειναι πραγματικότητα!
-
Ο χρήστης kon077 έγραψε:
Δουλεύει σε γνωστη εταιρία μεταφοράς ψυγείων και παίρνει 900€ το δρομολόγιο και ειναι πραγματικότητα!Μεταφέρει ψυγεία ή έχει ψυγείο;Δεν είναι το ίδιο πράγμα.Επίσης κάτι που πιθανόν δεν ξέρεις είναι ότι οι φορτηγατζήδες είναι μετά απο τους κυνηγούς και τους ψαράδες οι μεγαλύτεροι ψεύτες
Το κάθε δρομολόγιο που λές πόσες μέρες είναι; -
Μεταφέρει ψυγεία για γνωστή εταιρία οπου εργάζεται. Μιλάμε για 5νθήμερα δρομολογια στο εξωτερικό. Ψέματα αποκλείεται να λέει το λέω έχωντας πλήρη γνώση! Εμπάσει περιπτώση κάποιος που να γνωρίζει περίπου πόσα χρήματα καθαρίζει ενας οδηγός διεθνών με 3-4 δρομολόγια το μήνα?
-
Ο χρήστης kon077 έγραψε:
Μεταφέρει ψυγεία για γνωστή εταιρία οπου εργάζεται. Μιλάμε για 5νθήμερα δρομολογια στο εξωτερικό. Ψέματα αποκλείεται να λέει το λέω έχωντας πλήρη γνώση! Εμπάσει περιπτώση κάποιος που να γνωρίζει περίπου πόσα χρήματα καθαρίζει ενας οδηγός διεθνών με 3-4 δρομολόγια το μήνα?4 τον μήνα δύσκολο εκτός αν είσαι στον δρόμο συνέχεια.
Αφού ξέρεις απο τον φίλο σου τι ψάχνεις παραπάνω.
Στην frigoglass δουλευει;Σε πληροφορώ ότι αλλού τέτοια λεφτά δεν τα βρίσκει,αν όντως τα παίρνει αυτά που λες. .Στο 1200 με 1500€ τον μήνα αν είναι τυχερός ,τα πολλά λεφτά σε αυτή τη δουλειά πέρασαν ανεπιστρεπτί .Και σίγουρα δεν ται παίρνει κάποιος που πρωτοξεκινά σε αυτή την δουλειά.
Στα άλλα που σε ρώτησα δεν μου απάντησες.Εμεινες ,και με το δίκιο σου,στα €. -
Δεν διαφωνό απλά μπαίνω εδω και ρωτάω να μου πει κάποιος πόσα χρηματα παίρνει ως οδηγός διεθνων μεταφορων σίγουρα αν έιναι να κάνεις 3-4 δρομολόγια εξωτερικού για 1200-1500€ δεν αξίζει γιατί είναι δύσκολη δουλειά αλλα για 2600-3000€ είναι καλα τα λεφτα!!
ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΔΥΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ