-
Μπηκα σε ενα Kia Sportage και ηταν εντυπωσιακα ανετο και καλοφτιαγμενο, τρελο οτι ερχεται με 7 χρονια εγγυηση και 5 χρονια δωρεαν σερβις (!!!). Κριμα που το φερνουν με diesel 115 αλογα και χωρις αυτοματο κιβωτιο, το θαβει η ιδια η αντιπροσωπεια.
-
Σχετικά με το παραπάνω σχόλιο, γνωρίζει κανεις γιατι kia hyundai δεν βάζουν στα SUV μοντελα τους τον νεώτερο 1.6 diesel που εχει ίδια ροπή,128 αντί 115 hp και λογικά ποιο ραφιναρισμένος λειτουργία;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Σχετικά με το παραπάνω σχόλιο, γνωρίζει κανεις γιατι kia hyundai δεν βάζουν στα SUV μοντελα τους τον νεώτερο 1.6 diesel που εχει ίδια ροπή,128 αντί 115 hp και λογικά ποιο ραφιναρισμένος λειτουργία;Ο νέος 1.6 crdi έχει 136hp και 30kgm ροπή. και για την ωρα νομίζω μπαίνει μόνο στο ceed.
-
Ναι, το ερώτημα ειναι γιατι δεν μπαίνει και στα sportage Tucson?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ναι, το ερώτημα ειναι γιατι δεν μπαίνει και στα sportage Tucson?Δεν γνωρίζω, ισως γιατι το sportage - tucson βγηκαν στην παραγωγη πριν την τοποθετησει του νεου 1,6 crdi, πιστευω οτι μετα την τοποθέτηση του στο ceed θα ακολουθήσουν και τα sportage tucson.
-
Ούτε και τα καινούργια Tucson sportage εχουν ανακοινωθεί με τον 1.6 diesel.
-
Ειμαι αμερικη αυτη τη στιγμη και το νεο sportage ειναι ηδη διαθεσιμο εδω. Αυτο που διατιθεται στην ελλαδα εδω υπαρχει μονο σε στοκ, δεν ξερω αν η παραγωγη συνεχιζεται καν. Εδω ειναι διαθεσιμο μονο με τον 2.4 βενζινη προς το παρον. Φανταζομαι θα δινουν το τωρινο μοντελο κοψοχρονια σε λιγο καιρο η ισως ηδη να υπαρχουν εκπτωσεις. Αλλα χωρις αυτοματο τι να το κανεις! (Προσωπικο κολλημα). Επισης ο ντιζελ με τα 115 καιει πολυ, ειδα καταναλωσεις 7 με 9 λιτρα στο αμαξι που μπηκα...
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αυτόματο είναι το polo; Μην πας σε αντιπροσωπεία . Θα σου πάρουν το σκάλπ. Θα σε ενδιέφερε το qq; Να κάναμε καμια ανταλλαγή;iceman7 αν δεν τον ενδιαφέρει η αλλαγή με το πόλο , θες αλλαγή με το piaggio skipper 125 μου;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Αυτόματο είναι το polo; Μην πας σε αντιπροσωπεία . Θα σου πάρουν το σκάλπ. Θα σε ενδιέφερε το qq; Να κάναμε καμια ανταλλαγή;
iceman7 αν δεν τον ενδιαφέρει η αλλαγή με το πόλο , θες αλλαγή με το piaggio skipper 125 μου;;;;
Γιατι όχι ;;; Θα χαςω λες πολλά σε οδηγική εμπειρία;;; lol
-
Ενα update για το Polo:
Σχετικα με την καταναλωση, εχω δει οτι σε επαρχιακο δικτυο καιει παντα γυρω στο 5.7 (5.4 με 5.9 για την ακριβεια).
Μεσα στην Αθηνα, καθαρα εντος πολης, η μεση καταναλωση ειναι 7.9 (7.5 με 8.3 για την ακριβεια).
Σε ταξιδι ή Αττική οδό με 80-100χλμ/ώρα έχω πετύχει και 4.5 λτ/100χλμ όταν δεν έχει κίνηση (το DSG με 7η και 1100 στροφές).Για το Tiguan, το μοντελο σταματησε πια να βγαινει και δεχονται μονο παραγγελιες για το επομενο. Υπαρχουν καποια ετοιμοπαραδοτα τελευταια με καλη εκπτωση οντως, αλλα δεν υπαρχει diesel με αυτοματο κιβωτιο. Βενζινη SUV δε με ψηνει καθολου (θα καιει τον αμπακο, εδω το Golf 1.4TSI μου εκαιγε 9+ λίτρα εύκολα μέσα στην πόλη, πόσο μάλλον ο μπόγος το Tiguan) και αμαξι με χειροκινητο δεν ξανα αγοραζω.-
Ισως σε ενα καλυτερο μελλον σε 2+ χρονια να παρω το καινουριο Tiguan diesel αυτοματο. Προς το παρον, πουλο
-
Λογικές οι σκέψεις σου, πάντως αν δώσεις το polo πριν στο σκοτώσουν σε ανταλλαγή ρίξε κάνα ποστ εδώ!!
-
Ναι, εκτος εξαιρετικης εκπτωσης σε αντιπροσωπεια στο μελλον (λεμε τωρα), οταν/αν αποφασισω να το αλλαξω θα εβγαζα πρωτα αγγελια εδω εννοειται Οπως ολοι μας φανταζομαι. Ευτυχως τετοιου μεγεθους αμαξια πουλιουνται σχετικα ευκολα , συγκριτικα με τους καιρους που ζουμε, ειδικα αν ειναι απροβληματιστα.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Λογικές οι σκέψεις σου, πάντως αν δώσεις το polo πριν στο σκοτώσουν σε ανταλλαγή ρίξε κάνα ποστ εδώ!!Eγω και ο πατέρας μου έχουμε βρει ένα καταπληκτικό τρόπο για τα αυτοκίνητά μας. Οταν τα βαρεθούμε τα χαρίζουμε!!!!
Ο πατέρας μου Πήρε το Φορντ Κορτίνα το 1979 και το 1993 το χάρισε σε έναν φίλο του.
Επίσης Το 1993 πήρε το Νισσάν πριμέρα όπου και αυτό το 2014 το χάρισε σε έναν φίλο του.Εμένα η αδελφή μου μου μου είχε χαρίσει το αμάξι της ένα από τα πρώτα σέατ ίμπιζα και εγώ με την σειρά μου το 2000 το χάρισα σε έναν φίλο.
Τώρα το Κασκάι 2010 μοντέλο όταν το χαρίσω γύρω στο 2040 θα βάλω σχετικό αίτημα εδω....................
-
Σήμερα μου ειπε ο λογιστής μου πόσο φόρο θα πληρώσω για το '15.
Αναφορικά με αλλαγή του Polo, τι έχετε να προτείνετε ανάμεσα σε γαιδουράκι και μουλαρι; Ποιο είναι πιο άνετο;
-
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σήμερα μου ειπε ο λογιστής μου πόσο φόρο θα πληρώσω για το '15.Αναφορικά με αλλαγή του Polo, τι έχετε να προτείνετε ανάμεσα σε γαιδουράκι και μουλαρι; Ποιο είναι πιο άνετο;
Σκισιμο ε; Πανε τα σχεδια για το μελλον; Κοιτα εδω μεσα υπαρχει μια motoφοβια. Αν δεν το φοβασαι το μηχανακι, με 1100 ευρω παιρνεις παπακι (μεταχειρισμενο), πιανει και λιγοτερο χωρο απο το γαιδουρακι Ειναι και ανετο.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σήμερα μου ειπε ο λογιστής μου πόσο φόρο θα πληρώσω για το '15.Αναφορικά με αλλαγή του Polo, τι έχετε να προτείνετε ανάμεσα σε γαιδουράκι και μουλαρι; Ποιο είναι πιο άνετο;
Σιγά μωρέ........... πόσα σου ειπε;;;;;;;;;;;;;; καμια 100.000 ευρω;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αλλαγή του Polo με...;